Dodaj do ulubionych

solarium-ratunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:50
Byłam dzisiaj na solarium bo chciałam ładnie wyglądać przed świętami...no
właśnie chciałam...no i teraz wokół oczu mam białe obdówki bo okularkach...co
mam zrobić???pomóżcie...myślicie że do jutra to jakoś zmieni kolor bo narazie
jestem czerwona ;/
Obserwuj wątek
    • latolato1 Re: solarium-ratunku 23.12.05, 17:34
      a na ile minut bylas?bo jak na dlugo to nie bedzie fajnie wygladac, ale zawsze
      mozesz powiedziec ze na nartach bylas;)
      • Gość: majka Re: solarium-ratunku IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.12.05, 17:36
        ojej kochana to Ci wspolczuje :( moze sprobuj zatuzowac podkladem?
        • ooo7 Re: solarium-ratunku 23.12.05, 19:54
          A kto nakłada te durne okulary w solarium. Myślałam że leża tam tylko dla picu.
          Idź drugi raz i popraw ale bez okularów bo inaczej nie zejdzie.
    • matysia_k Re: solarium-ratunku 23.12.05, 20:11
      Nie zartuj, juz nie idz do solarium, a skoro skóra jest tak podrażniona to
      posmaruj sie Panthenolem, albo aloesem, dużo nawilżaj.. ytrzeba miec trochę
      rozwagi, lepiej isc 2 razy krocej niz raz sie spalic. Wczoraj była u mnie
      dziewczyna , ktora pszła na 15 min rano i 15 min wieczorem... nie mogła nawet
      usiąść....
      • Gość: kate Re: solarium-ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:56
        akurat okularki są najwazniejsze,żeby nie popsuć sobie wzroku tymi lampami
    • morsafla Re: solarium-ratunku 23.12.05, 22:00
      na pszyszłość kup sobie własne okularki, takie malutkie. nie ma po nich śladu
      bez opalenizny.
      pozdrawiam cieplutko
      • diablica.b Re: solarium-ratunku 23.12.05, 22:25
        1, okulary sa zbedne, wystarczy zamknac oczy, i dluzej niz 10 min nie siedziec.
        2.posmaruj sie pantenolem-mi to kiedys pomoglo, jak sobie tylek spazylam;)
        3.po 2 dniach zaczerwienienie powinno zejsc, i wtedy jak cos zostanie to udaj
        sie do solarium do kosmetyczki na nawilzanie czy cos.
        • morsafla Re: solarium-ratunku 23.12.05, 22:28
          okulary sa NIEZBĘDNE!!
          • Gość: Patricia Re: solarium-ratunku IP: *.kopnet.pl / *.crowley.pl 24.12.05, 02:42
            Wlasnie OKULARU sa NAJWAZNIEJSZE! Ja najlepiej o tym wiem! Sama sie przekonalam! chodzilam na solarium bez okularow, np. na 10 minut a teraz mam -3,5! i jestem slepa jak kret!!!
            • littlefrog Re: solarium-ratunku 24.12.05, 12:58
              Akurat wada wzroku a opalanie w solarium nie maja ze soba nic wspolnego, chodzi
              tylko i wylacznie o ochrone przed szkodliwym promieniowaniem UV.
              • Gość: Patricia Re: solarium-ratunku IP: *.kopnet.pl / *.crowley.pl 28.12.05, 10:14
                Mialam zdrowe oczy! Zadnej wady w rodzinie itp. Chodzilam na solarium - 15 min bez okularow i sie nauczylam :|
                • Gość: rikitiki Re: solarium-ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:25
                  tez mam wade wzroku, nawet wieksza niz ty , wszyscy w rodzinie dobrze widza i
                  nie byłam nigdy na solarium... krótkowzroczność jest wada genetyczna jedynie
                  meczenie oczu może ja pogłębić. ja mysle ze te okulaki jednak po cos sa a skóra
                  na powiekach jest za cienka aby w pelni chronic oko.pozdro!
                  • Gość: Maxi Re: solarium-ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:02
                    Ale po co otwierasz oczy w solarium?? Ja nie otwieram dopóki l;ampy nie zgasną
                    a okularów nigdy nie używałam. Do solarium chadzam od ok 12 lat i mam świetny
                    wzrok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka