Dodaj do ulubionych

Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole:)

• Gość: dunia24 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:08
      www.fotka.pl/osoba.php?id=1023943 a to i moje i też krytyki sie nie boje
      • Gość: ala Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:17
        fajna babeczka z ciebie dunia:)
      • Gość: nefretetaeta Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.chello.pl 23.02.06, 17:25
        Duniu, masz fajowe włosy, czy to naturalne, czy trwała? daj znac...
        • dunia24 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 23.02.06, 17:36
          Niestety same się kręcą,zauważ ze Ci którzy mają kręcone wolą proste i na
          odwrót:)ale dzięki.Teraz są dłuższe,bardziej pocieniowane przy twarzy i bardzo
          ciemne ale z chęcią bym coś z nimi zrobiła,sama jestem fryzjerką nie pracującą i
          tworze na swojej głowie ale teraz nie mam pomysłu na zmianę,może jakieś sugestie??
          • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 23.02.06, 17:40
            moim zdaniem wycieniuj końcówki :) tzn od ucha nizej...czy jakos tak:)
    • Gość: aska Buziole moich kobietek :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:36
      A to sa moje dwie male kobietki. Pierwsze dwa to Wiki, a trzecie Oliwcia.
      img300.imageshack.us/img300/9630/imag00107ng.jpg
      img50.imageshack.us/img50/6111/imag01353zf.jpg
      img50.imageshack.us/img50/2041/imag00829ma.jpg
      A ja jeszcze raz na koniec:-))
      img50.imageshack.us/img50/2325/imag01043ei.jpg
      • dunia24 Re: Buziole moich kobietek :-)) 23.02.06, 15:43
        Ładniutka mama i dzieciaczki cudowne....pogratulowac cudownych pociech.
        • Gość: cala_w_kwiatkach Re: Buziole moich kobietek :-)) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.02.06, 16:56
          ale ta starsza do Ciebie podobna:) slicznoctwa
      • Gość: ja Re: Buziole moich kobietek :-)) IP: 195.205.160.* 24.03.06, 11:17
        :)
      • Gość: aga skończcie ze zdjeciami DZIECI IP: 87.207.179.* 14.04.06, 18:05
        czy wszystkie młode matki mają takie MYLNE wyobrażenie że wszystkich na około
        interesuje jak wygladają ich bachory, czy ząbkują, kiedy przeszly ospę i jaką
        robią kupkę??? To jest forum URODA a nie dziecko ani co gorsza PEDOFILIA (swoją
        drogą o tym ostatnim radziłąbym pomyślec zanim się wyśle w internetowa
        przestrzeń zdjęcia własnego dziecka)
    • Gość: 1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 24.02.06, 08:10
      wszystkie jestescie ok:)
    • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.elk.mm.pl 25.02.06, 16:45
      No babki ...ktora jeszcze sie skusi??:)
    • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.elk.mm.pl 25.02.06, 16:45
      No babki ...ktora jeszcze sie skusi??:)
      • cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 25.02.06, 16:58
        ja tez sie pochwale:)

img134.imageshack.us/my.php?image=41tn.jpg
        img146.imageshack.us/my.php?image=18qr1.jpg
        img507.imageshack.us/my.php?image=72uy.jpg
        img510.imageshack.us/my.php?image=84gs.jpg
        img514.imageshack.us/my.php?image=p82900296yv.jpg
        • cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 25.02.06, 16:59
          img110.imageshack.us/my.php?image=p82900290hj.jpg
          • Gość: alechandra66 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 17:33
            ale słodkie dziecie:)
            • Gość: busia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:47
              jak sie wkleja fotki?
              • cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 26.02.06, 18:12
                www.imageshack.us/ <-
                • Gość: zozole Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:16
                  mozna pozniej wykasowac fotke???
                • Gość: sara Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.csk.pl 26.02.06, 18:16
                  [URL=imageshack.us][IMG]
                  img492.imageshack.us/img492/6453/jayjkj6ku.jpg[/IMG][/URL]
    • Gość: frogus Do Kleopatry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:00
      Hey, jestem pod wrazeniem Twojego zdjecia... Czy jestes modelka?Ile masz
      wzrostu i lat? Prosze odpowiedz:))
    • Gość: Tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:16
      Frogus, a gdzie to zdjecie, chetnie sama zobacze :o)
      • Gość: frogus Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:01
        Gdzies oh 400 -500 albo pozniej ,autor kleopatra.. Take a look.. Uwarzem ze
        jest chyba najladniejsza..?Daj znac czy sie zgadzasz..
    • Gość: Tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 217.153.131.* 27.02.06, 11:28
      Znalazlam :o). Piekna dziewczyna - popieram.
    • Gość: 985 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:47
      serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3177522.html?i=0 :)
      • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 27.02.06, 12:09
        i...????
        • Gość: Tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 217.153.131.* 27.02.06, 12:35
          ?
          • Gość: sara Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.csk.pl 27.02.06, 14:54
            poprawiam się
            img96.imageshack.us/img96/3393/jayjkj5bd.jpg
      • Gość: 985 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:22
        ups pomylilam linki :p

img301.imageshack.us/my.php?image=obraz0082gq.jpg
        • Gość: o kurrrrrrrrrrde Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:42
          sumiaste wąsy, nie powiem....
        • Gość: kk Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.jci.com 24.04.06, 18:56
          przepiekne, magiczne oczy!
    • Gość: feliks Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:18
      cala w kwiatkach ty jestes bardzo ladna ale za gruba jak dla mnie.
      • Gość: hera orzeszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:00
        czekamy na Twoją fotkę...Valentino :))) Nawiasem mówiąc myślę, że już najwyższy
        czas na zmianę szkieł, denka z musztardówek zniekształcają obraz, i Ty
        najwyraźniej padłeś/aś ich ofiarą :DDD
        • cala_w_kwiatkach Re: orzeszku... 28.02.06, 15:13
          buhahahaha :)
      • Gość: anna Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:38
        sądze ze cała w kwiatkach jest sliczna ale jesli chodzi o wage to niezbyt
        szczupła ,to prawda a pisala gdzies ze chce przytyć ..jesli moge byc wscibska
        to ile ty ważysz i mierzysz skoro uwazasz sie za chudą?
        • Gość: hera Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:53
          Feliks, płeć zmieniłeś ? czy tak bardzo trudno zdecydować się na konkretną i
          przy niej trwać :) A dla śpeych kur, lub tez kogutów oto cała w kwiatach
          img53.imageshack.us/img53/8976/a67cu.jpg
          Szczuplutka, zgrabna dziewczyna, więc albo ten ktosik się pomylił albo cierpi na
          jakąś naprawdę poważną wadę wzroku...no zawsze pozostaje alternatywan -->
          głupota, ale o tej staram się nie myśleć.
          • sefora5 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 28.02.06, 16:13

• mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 28.02.06, 16:23
              ta dziewczyna nie jest szczupla bo ma fałdy na brzuchu..
              • Gość: hera Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:33
                Ty, mimrek, a pokaż swój kaloryferek...chętnie popatrzymy jak siedząc zgarbiony,
                pochylony w kierunku ziemi, prezentujesz płaski brzuszek...ehhh to pseudo męstwo
                wychowane na photoshopach :) Naogląda się taki retuszów w męskich gazetkach i
                myśli, że cokolwiek o ludzkim ciele wie :)))
                Poza tym malutki, Ty chyba fałd nie widziałeś, wyjdź na ulicę, porzuć wirtualne
                życie, a potem wygaduj takie bzdury.
                Cała w kwiatach, Ty się moja droga nie przejmuj jakimiś, pożal się Boże,
                mimrekami co to myślą, że są super maczo w slipach :) i bawią się w jury.
                • Gość: cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.06, 17:01
                  lubie moje fałdy brzuszne:P
        • Gość: cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.06, 16:57
          waze 51kg przy 172cm, i na prawde nawet na tych fotkach nie widze
          swojej "grubosci", chude łapki jak cholera:(
    • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 28.02.06, 16:25
      img389.imageshack.us/img389/6048/u062878pl.jpg
      ta dziewczyna jest godna tytułu miss!
    • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 28.02.06, 16:26
      img389.imageshack.us/img389/6048/u062878pl.jpg
      oto najladniejsza laska w kosmosie :)
      • Gość: mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:35
        dobrze ze choc taka wkleila tu zdjecie bo jest piekna i najlepsza z was
        wszystkich..kleopatro odezwij sie do mnie bo jestes jak modelka..
        • Gość: kina Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 16:46
          a skad wiesz że twoja ulubienica nie ma fałdek na brzuchu?
      • Gość: mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:49
        wystarczy ze jest sliczna na buzi nie to co inne..
        • Gość: polla4 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:00
          gdziekolwiek mimrek sie pojawia wszędzie jest monotematyczny :)
          Chłopcze, czy Ty jesteś taki zawsze?
          A Kleopatra rzeczywiście piękna...
      • Gość: titija Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.chello.pl 28.02.06, 17:09
        to zdjecie to reklama ubran, kurcze palantuniu zciebie. ktos wkleil link z
        ezdjeciem modelki, a ty sie napalasz jak malolat, szczerze to ta osoba ma
        pewnie zciebie ubaw/
        • Gość: polla4 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:17
          poważnie?
          • Gość: ilecka. Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:19
            rzucam sie:
            img528.imageshack.us/my.php?image=bdzibdzionka3on.jpg
    • Gość: madzik DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:38
      wybacz dziewczyno ale na tym zdjeciu widac zenie jestes chuda
      img240.imageshack.us/img240/1258/dscn02369hw.jpg
      wymyslilas sobie chyba tą chudośc sama bo wg mnie jestes nawet nabita i nie
      wygladasz na chudą osobe..twa waga jest niska ale ja bym nie powiedziala ze
      wazysz tak malo:(
      daj inna fote gdzie widac twą szczuplosc bo na tych nie widac wcale:(chudych
      łapek też nie masz..
      • sefora5 Re: DO calej w kwiatkach 28.02.06, 17:45

• cala_w_kwiatkach Re: DO calej w kwiatkach 28.02.06, 17:49
        ooo to dzieki, fajnie ze ktos wreszcie mowi ze nie jestem szkieletorkiem;)
        wydaje mi sie ze jak cialo jest opalone to tez inaczej wyglada
        uwazam ze waze za mało, dodałabym pare kilo w kilku miejscach, by miec bardziej
        kobiece kształty, ale proporcje przy obecnej wadze mysle ze sa ok, wiec bardzo
        mnie to nie dołuje, no ale te łapki:(
        chyba zrobie im fotke;) sa jak u anorektyczki, normalnie moge dwoma palcami
        objac moj nadgarstek i jeszcze zostaje miejce;)
      • Gość: zdziwiona Re: DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:04
        ty masz rece jak u anorektyczki?przeciez ja tez nie jestem chuda a tez
        midostaje miejsce u nadgarstka...kto do ciebie mowi zes szkieletorek?bez
        jaj?////jestem w szoku normalnie!
        • Gość: cala_w_kwiatkach Re: DO calej w kwiatkach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.06, 18:17
          a co mam Ci pisac? i tak nie znasz;)
          • Gość: hera Re: DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:22
            Oczywiście to było do zdziwionej z wyłupiastymi oczami...pewnie od tego zdziwienia.
          • madziululka82 Re: DO calej w kwiatkach 28.02.06, 18:25
            ja powiem szczerze ze to jest smieszne ze cala w kwiatkach uwaza sie za
            szczuplą dziewczyne ...przeciez widac jak byk na 2 zdjeciach ze masz duzy
            brzuszek i tłusciutkie rece..ja tam nie mówie bo mam grubsze cialo(waże 60 kg a
            mierze 168) ale powiem szczezre szczupla nie jestes..raczej w sam raz..do laski
            ci dużo brakuje!
            • Gość: cala_w_kwiatkach Re: DO calej w kwiatkach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.06, 19:25
              > ja powiem szczerze ze to jest smieszne ze cala w kwiatkach uwaza sie za
              > szczuplą dziewczyne

a co z 51kg mam sie uwazac za gruba dziewczyne?
              • Gość: mala mi Re: DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:36
                co z tego ze masz 51 kg skoro wygladasz na 60?
                jednak waga to nie wszystko kochana:)
                daj fotke na której widac zes chudsza to ci przyznam racje ale te 2 foty
                mówiąza siebie..
                • cala_w_kwiatkach Re: DO calej w kwiatkach 28.02.06, 19:40
                  a daj sama fotke, na ktorej wygladasz nieciekawie:p

proponuje skonczyc dyskusje, ok moze faktycznie nie kazda fotka wiernie oddaje
                  rzeczywistosc - ale to na korzysc:)

pozdro!
                  • Gość: kazia Re: DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:14
                    wg mnie cala w kwiatach jest strasznie chuda i niema biustu wcale a i palce za
                    długie i chude ma..
                • Gość: konstantyna44 Re: DO calej w kwiatkach IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 01.03.06, 19:27
                  wcale nie wyglada na 60! bardzo ladna jest i zgrabna! zazdroscisz jej widze..
            • Gość: Tora83 Re: DO calej w kwiatkach IP: *.chello.pl 01.03.06, 21:09
              Dziewczyny - to wszystko jest kwestia ujecia. Sama jestem przykladem, po dwoch
              zdjeciach dziewczyny stwierdzily, ze mam troche cialka, wklejajac kolejne chyba
              rozwialam watpliwosci. Zreszta ... czy to wazne? Najwazniejsze to lubic
              siebie :o).
        • Gość: hera Re: DO calej w kwiatkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:21
          To idź się powieś, pustaku monotematyczny.
          • Gość: kinga Re: DO calej w kwiatkach IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.06, 19:29
            dajcie spokój dziewczynie.bardzo ładna i ciałko też fajne.Ja osobiscie uwazam ze
            jestes w sam raz.nie jakiś wieszak tylko normalna fajna dziewczyna.
    • lemon55 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 11:32
      img106.imageshack.us/my.php?image=magdatel6xs.jpg
      • irenka82 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 11:39
        moje jest w wizytowce,prosze sobie zobaczyc
        • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 11:46
          szkoda ,że w okularkach...oczy są bardzo ważne;)
      • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 11:39
        Ładne zdjecie;) ....a może macie kobietki fotki z przemianą wiosenną;)???
      • Gość: tomek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:52
        Fajna laska, chłopak to szczesciarz.
    • children_of_the_evolution Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 12:25
      Eh, co za dyskusja;) Wiadomo, że jeżeli ktoś się wstydzi swojego wyglądu, zdjęć
      nie pokaże... A wszystkie dziewczyny wyglądają super, mają ładne figury, włosy i
      w ogóle mają się czym pochwalić:)

Wiosenne metafory zawsze są ciekawym tematem, więc dawajcie;) Ja się nie chwalę,
      bo włosy też mam jak dywan, zaraz ktoś skrytykuje;) O reszcie nie wspomnę-
      krzywy nos, okulary itd.

Asiek- wyglądasz prawie tak samo, jak moja siostra- taki sam nos, czoło, zęby i
      uśmiech, kolor włosów, skóry, tyle że ona jest troszkę niższa (tak wygląda) i ma
      jeszcze "większe" włosy;) Tzn. takie bardziej sterczące afro;) Ja też mam niezły
      "koc", jak to ktoś nazwał, więc wiem, że on tak sobie musi rosnąć, bo nic się z
      nim zrobić nie da. I dobrze. Ładny jest i naturalny:)
    • Gość: gooska Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:28
      pokazuje buzke
      img87.imageshack.us/img87/1976/twarz2jt.jpg
      i jezor
      img87.imageshack.us/img87/1757/jezyk2gv.jpg

gooska
      • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 14:36
        no :) fajny jęzor ..i ładnie masz brwi zrobione ..takie cieniutkie;)
      • Gość: o w mordę..... Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:36
        wyglądasz jak transseksualista:/
        • Gość: gooska Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:06
          się uśmiałam :)
          • Gość: o w mordę.... Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:37
            Nie ma z czego. Faktycznie wyglądasz jak gęś. Wielki i krzywy hochal, krzywa
            twarz, strrrrraszne:/
            • ismeria Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 16:00
              ja tez wkleje a co...
              i13.photobucket.com/albums/a277/ismeria/gosia.jpg
              • Gość: niestety Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:49
                oprócz grubego dupska nic na tym zdjęciu nie widać
                • Gość: Ofelia1982 Nie dajcie sie zwariowac! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.06, 10:03
                  na poczatku nawet nie chcialam wchodzic na ten watek, bo wydawal mi sie
                  glupiutki, ale weszlam i mnie wciagnelo. poczytalam, poogladalam. i co?
                  oczywiscie, ze wiekszosc dziewczyn to laski, ale oczy mi wychodza z orbit
                  czytajac JAKIE MACIE KRYTERIA odnosnie tuszy! jezeli dziewczyna z troszke
                  zaokraglona pupa jest juz nazywana grubaska, to sorry! powinnismy sie nazywac
                  pokoleniem photoshop'a, bo widac pozmienialy nam sie miary..sorry, ja gruba
                  moge nazwac dziewczyne z 80kg wagi przy 170cm, a nie 60kg! litoscie ludzie, bo
                  przez takie durne opinie biedne dziewczyny glodza sie zeby wygladac jak
                  wieszaki! serio, nie cierpie tego co zrobila nam moda (zuwazcie ze wiekszosc
                  projektantow to geje, nie lubiacy kobiecych ksztaltow!) i Photoshop..moj kumpel
                  jest grafikiem i pracuje w jednej ze znanych gazet kobiecych i widzialam co
                  mozna zrobic ze zdjeciem "normalnej" dziewczyny. nie dajcie sie zwariowac. a
                  juz na pewno nie dla facetow!!!
    • ywonna To ja tez chce znac Wasza opinie... 25.03.06, 18:24
      oto ja... zbyt czesto nie bywam na tym forum, ale jestem ciekawa, co mi
      napiszecie
      img209.imageshack.us/my.php?image=dsc009211gy.jpg
      img48.imageshack.us/my.php?image=wkuchni3fy.jpg
      tylko nie za ostro prosze, bo mnie kompleksy zjedza :-)))
      • sefora5 Re: To ja tez chce znac Wasza opinie... 01.04.06, 23:05

• ewa17 No to ja też:)) 02.04.06, 21:26
          img412.imageshack.us/img412/55/img01584ww.jpg
          Nie wiem czy to sie otworzy, ale ja tak to dobrze:))) Pozdrawiam
          • Gość: andrzej Re: No to ja też:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:41
            typowa małoletnia dresiara;)
            • ywonna Re: No to ja też:)) 03.04.06, 00:34
              Daruj sobie.
              • Gość: ewa Re: No to ja też:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.06, 21:37
                <spadówka>
              • Gość: Ewa Re: No to ja też:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.06, 21:39
                a to daruj sobie to do mnie?? jak tak to dlaczego?
                • ywonna Re: No to ja też:)) 14.04.06, 20:12
                  Wystapilam w Twojej obronie i odpisalam Andrzejowi, bo nie mialo byc w tym
                  watku krytyki Nawet slusznej).
                  Twoj jednak post taka krytyke wymusza i ten tekst w moim kierunku "spadowa" -
                  no coz... chyba jednak Andrzej ma racje.
            • Gość: Ewa Re: No to ja też:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.06, 21:36
              Dresiara?? hehehe jeszcze z takim komentarzem sie nie spotkałam, a maloletnia
              to nie ejstem, zdjecie jest troche nieaktualne, ale dresiara?? niby dlaczego
              czy moje ubranie wyglada jak dres<lol2> hahahaha to sie rozbawiłam z ciebie
              • Gość: aga Re: No to ja też:)) IP: 87.207.179.* 14.04.06, 18:09
                nie wyglada jak dres ale jakbym tak wygladała na jakimkolwiek zdjęciu raczej
                bym je podarła lub wrzuciła na dno szuflady...
              • Gość: ania Re: No to ja też:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:30
                Jak dres nie wygląda, ale może takie przemyslenia się nasunęły, bo masz dość
                obciachową bluzkę, w kolorze który do Ciebie wcale nie pasuje. I okropnie
                wyskubane brwi, no i źle dobrany kolor farby do włosów:/ Masz różowawą karnację,
                albo skóra się różowi przez to, że masz trądzik, w każdym razie żadne odcienie
                rudawe ani przebłyskujące na czerwono/bordowo nie są dla Ciebie.
                • polla4 Re: No to ja też:)) 14.04.06, 19:46
                  Ile ważysz Ewo? Pytam z ciekawości
          • kalinazkalinowa Re: No to ja też:)) 15.04.06, 14:59
            ewa17 napisała:

> img412.imageshack.us/img412/55/img01584ww.jpg
            > Nie wiem czy to sie otworzy, ale ja tak to dobrze:))) Pozdrawiam

masz fajną figurkę i przesympatyczną buzię
    • Gość: Anita Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:58
      No i jak babeczki? Koniec? Fajnie by bylo, gdyby wszystkie uzytowniczki sie
      osmielily wklepic swoje buziole.
      Szczegolnie te, co duzo na forum pisza - ja czekam na justy :)
      • Gość: antekl Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 02.04.06, 21:51
        a ja na czekoladke :P
    • Gość: jazzwoman Raz się żyje... :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.06, 01:25
      img86.imageshack.us/my.php?image=magda11li.jpg
      • kalinazkalinowa Re: Raz się żyje... :P 16.04.06, 07:08
        masz śliczną cerę, oczy, włosy
        zapuść włosy na długie wydaje mi się, że będziesz wyglądała jeszcze ładniej
        • Gość: agusia_1988 kolejna od agusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:36
          img365.imageshack.us/img365/5970/cimg01782tj.jpg
      • ewelina23-20 Re: Raz się żyje... :P 19.04.06, 12:26
        Ładne masz oczy i usta...
    • agusia_1988 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 16:04
      ja wam podesle tylko musze zrobic ze zdjecia link, moze mi ktos na podstawie
      mojego wygladu doradzi jaki krem uzyc zeby miec ladniejsza cere, itp
      • Gość: agusia_1988 ja mam, buuu (po co to robie). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:55
        img412.imageshack.us/img412/235/1a8ks.jpg
        mam nadzieje ze pojdzie , chlopak mi pokazal jak sie robi, lepszej jakosci sa
        aparatem, jak zrobilam to zas za duzy plik, a teraz bateria mi siadla.(zdjecie
        kamerka)
        • Gość: dede fotki sa super IP: *.chello.pl 19.04.06, 18:02
          bardzo rozbudowany watek nie dam rady wszystkiego chyba przeczytac:) ale co do
          ostatnich fotek dziewczyna o ksywie n jest naprawde sliczna bardzo mi sie
          podoba taka naturalna uroda i jeszcze chcialam nawiazac do fotki malego
          chlopca....ehhh szkoda slow te oczka!!:))) mama pewnie tez jest ladna po kims
          to musi iec:D
    • kinga38 Re: fotki sa super 19.04.06, 18:39
      oj mama bardzo ładna:))) i jaka cera
      • Gość: taaaaaaaa Re: fotki sa super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:45
        cera to niezdarna przeróbka na photoshopie- żenada:/
        • Gość: agusia_1988 Re: fotki sa super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:54
          moja 2 fotka "wkleila sie" (przegladalam posty i zapomnialam ze nie jestem na
          koncu) przy postach - raz sie zyje, ale zalozylam drugi post na koncu
          a to jest juz przeobka?
          img365.imageshack.us/img365/5970/cimg01782tj.jpg

(naturalna twarz, bez makijazu)
          • Gość: ale pysk........ Re: fotki sa super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:19
        • Gość: ja Re: fotki sa super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:05
          Może więc idź i popłacz w kąciku, jak to takie żenujące? Nikt nie zmusza tu
          nikogo by cierpiał patrząc na innych...
          • Gość: a Re: fotki sa super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:22
            No nie broń już tych swoich zdjęć, przecież ta twarz jhest zupełnie przeciętna-
            małe usta, małe oczy, pospolite rysy twarzy, "wklęsły" obszar wokół ust... Do
            tego tragicznie wykonana przeróbka zdjęcia, co widać głównie na szyi, gdzie
            zmarszczka poprzecznma nagle się urywa i wszystko jest zamazane:/
            • Gość: ja Re: fotki sa super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:36
              A pewnie, że przeciętna, przecież nie wychwalam siebie i pisałam, że taka sobie.
    • czekoladka90 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 19:06
      www.wiewioora.fotka.pl prosze o komentarze tylko spokojnie z krytyką
      • Gość: kasia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.04.06, 20:04
        czekoladka90?a nie84?
    • czekoladka90 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 19:10
      www.wiewioora.fotka.pl
      prosze o komentarze tylko spokojnie z krytyką;]
      • Gość: kah Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 19.04.06, 19:37
        ehh jesteś bardzo ładna w przeciwieństwie do mnie :(
      • kalinazkalinowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 22:24
        czekoladka90 napisała:

> www.wiewioora.fotka.pl
        > prosze o komentarze tylko spokojnie z krytyką;]

jesteś podobna do Kasi Kowalskiej ;)
        sobowtór KK
    • Gość: nivene Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 81.170.36.* 19.04.06, 20:08
      hej a teraz kolej na mnie :)
      jak kazdy mam swoje kompleksy (nos, okragla buzia :) ale juz sie tak bardzo nie przejmuje i ogolnie
      jestem ze swojego wygladu zadowolona (chociaz chcialabym schudnac z 8 kg :)
      licze na konstruktywna krytyke :)
      img526.imageshack.us/my.php?image=img006827zv.jpg
      • Gość: ania Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:29
        img372.imageshack.us/img372/5451/14026516320zb.jpg ania
        • cala_w_kwiatkach Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 21:52
          nivene, baaardzo symaptyczny usmiech, wydajesz sie byc urocza kobieta
          a nos od przodu wyglada całkiem dobrze:)
          • Gość: agusia_1988 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:05
            czy to nie jakas modelka?
          • Gość: nivene Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 81.170.36.* 19.04.06, 22:06
            dzieki :)
            Ty tez bardzo ladnie wygladasz i usmiech masz uroczy
            co do nosa - ksztalt ma OK tylko troche duzy niestety :)
        • Gość: nivene Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 81.170.36.* 19.04.06, 22:04
          niezla laska z Ciebie aniu! :))
          • Gość: ania Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:18
            dzieki, to zdjecie akurat zrobione bylo przed cala sesja :)))
      • kalinazkalinowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 19.04.06, 22:23
        Gość portalu: nivene napisał(a):

> hej a teraz kolej na mnie :)
        > jak kazdy mam swoje kompleksy (nos, okragla buzia :) ale juz sie tak bardzo
        nie
        > przejmuje i ogolnie
        > jestem ze swojego wygladu zadowolona (chociaz chcialabym schudnac z 8 kg :)
        > licze na konstruktywna krytyke :)
        > img526.imageshack.us/my.php?image=img006827zv.jpg

Ale za to przesympatyczna buzia i rozesmiane oczka !
    • ewelina23-20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 20.04.06, 08:25
      Widzę ,że nadal wklejacie Swoje twarzyczki;) ,więc moze załóżmy nowy wątek ?,
      bo ten jest strasznieeee długi i nie sposób każdą Twarz obejrzeć;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka