ashine 29.12.05, 14:24 Mam ochotę na taki domowy kremik. Czy ktoś używał i jest zadowolony? Czekam też na info na temat działania sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 ja zamawiałam:) 29.12.05, 16:12 Ja zamawiałam, realizacja zamówienia się trochę przeciągnęła (tak około 2 tyg.), mieli tam organizowaną jakąś wystawę czy coś i nie mieli czasu na kremy;) Ale kontakt mailowy z nimi działa bez zarzutu - odpowiadają dość szybko. Krem super, ma specyficzny zapach (mnie się bardzo podoba) i piękny zielony kolorek. Do cery tłustej się raczej nie nadaje, chyba że na noc albo na mróz (tłusty jest bardzo). Doskonały na przesuszoną skórę (twarzy, rąk czy czegokolwiek innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: ja zamawiałam:) 29.12.05, 17:30 Zanim zamówiłam, poprosiłam mailem o podanie składu. Cytuję odpowiedź: "Krem lawendowy zawiera oliwę z oliwek pierwszego tłoczenia na zimno, pszczeli wosk, lawendę, nagietek, szłwię i nostrzyk żółty" Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: ja zamawiałam:) 30.12.05, 16:18 jak zielony to byłby super na moje naczynka. Mnie znajoma z Kafeterii zrobiła kremik i wyszedł kolor żółty - zresztą dobrze rozjaśnia cienie pod oczami. Skład też mi napisała. Odpowiedz Link Zgłoś