Gość: kanciasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:13 Możecie mi napisać czym się charekteryzuje twarz kanciasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka_84 Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:16 Twarz kanciastą ma np. Joanna Horodyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:26 Albo Patrycja Redo, dziennikarka z TVNu. twarz taka charakteryzuje się wystającymi kośćmi żuchwy Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:28 tu zdjęcie Partycji, moim zdaniem mimo takiej szczęki jest bardzo ładna img32.exs.cx/img32/3336/beztytuun9ic.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:39 A czy Brad Pitt też ma taką twarz: imageshack.us/index.php ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciasya Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:41 miało być tak:) img506.imageshack.us/my.php?image=13jv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 23:15 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:52 A po co Ci to jeśli wolno wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:15 No cóż.... Moja twarz jest jakaś taka niewyraźną, wizażystka powiedziała, że to przez kształt mojej głowy(mam okrągłą), i podobno gdyby była bardziej kanciasta, to bym wyglądała znacznie lepiej, dlatego zrobiła mi specjalny makijaż który bardziej podkreślił kąty żuchwy i faktycznie wyglądałam lepiej!! Ale wiadamo, że makijaż może załatwić sprawe tylko doraźnie, mam wzwiązku do Was pytanie czy słyszeliście może o jakiejś operacji plastycznej, która by uwydatniała bardziej kości żuchwy?? P.s. Nie chce się jej poddać, jestem ciekawa tylko czy coś takiego istnieje? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:27 Nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś