Dodaj do ulubionych

Kanciasta twarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:13
Możecie mi napisać czym się charekteryzuje twarz kanciasta?
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:16
      Twarz kanciastą ma np. Joanna Horodyńska.
      • jade.fox Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:26
        Albo Patrycja Redo, dziennikarka z TVNu.
        twarz taka charakteryzuje się wystającymi kośćmi żuchwy
        • jade.fox Re: Kanciasta twarz 04.01.06, 22:28
          tu zdjęcie Partycji, moim zdaniem mimo takiej szczęki jest bardzo ładna
          img32.exs.cx/img32/3336/beztytuun9ic.png
          • Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:39
            A czy Brad Pitt też ma taką twarz:

imageshack.us/index.php
            ???
            • Gość: kanciasya Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:41
              miało być tak:)

img506.imageshack.us/my.php?image=13jv.jpg
              • Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 23:15
                ???
                • czekoladka_84 Re: Kanciasta twarz 05.01.06, 23:20
                  Tak.
                  • Gość: Malwinka Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:52
                    A po co Ci to jeśli wolno wiedzieć:)
                    • Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:15
                      No cóż....
                      Moja twarz jest jakaś taka niewyraźną, wizażystka powiedziała, że to przez
                      kształt mojej głowy(mam okrągłą), i podobno gdyby była bardziej kanciasta, to
                      bym wyglądała znacznie lepiej, dlatego zrobiła mi specjalny makijaż który
                      bardziej podkreślił kąty żuchwy i faktycznie wyglądałam lepiej!!
                      Ale wiadamo, że makijaż może załatwić sprawe tylko doraźnie, mam wzwiązku do
                      Was pytanie czy słyszeliście może o jakiejś operacji plastycznej, która by
                      uwydatniała bardziej kości żuchwy??
                      P.s. Nie chce się jej poddać, jestem ciekawa tylko czy coś takiego istnieje?
                      Pzdr
                      • Gość: kanciasta Re: Kanciasta twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:27
                        Nikt nie wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka