deczi 06.01.06, 22:37 Kupiłam spontanicznie dzisiaj, ale nie wiem, jak toto rozmaziać na głowie. Przed myciem, po myciu? W takiej postaci czy podgrzewać? pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deanna1 Re: olej kokosowy do włosów 06.01.06, 23:14 używałam karite, przed myciem, bez podgrzewania trzymałam jakąś godzinę więc może olej kokosowy podobnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
viryddi Re: olej kokosowy do włosów 07.01.06, 00:10 Używam oleju kokosowego przed myciem bez podgrzewania i jestem bardzo zadowolona. Ładnie się rozprowadza, ładnie pachnie, bez problemu się zmywa (w odróżnieniu od innych olejów, że o rycynowym nie wspomnę:-((( Włosy , przynajmniej moje, są po nim lśniące. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
xibalba1 Re: olej kokosowy 07.01.06, 10:52 Jeśli masz długie włosy,to możesz go po ich wymyciu wetrzeć(ilość śladowa!!!)w końcówki.Działa lepiej niż większość super profesjonalnych kosmetyków do rozdwajających się włosów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: olej kokosowy do włosów 07.01.06, 12:09 a nie elektryzują się od tego? to ostatnio mój mega problem 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
xibalba1 Re: olej kokosowy do włosów 07.01.06, 13:34 Nie,po umyciu spłukuję chłodnym naparem ziołowym,na końcówki olej i nic się nie elektryzuje.Może przyjrzyj się swoim ciuchom,czy nie mają czegoś sztucznego w składzie.Wystarczy,że założę polar i dosłownie lecą iskry!!!Tak więc pozostaje mi tylko bawełna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.de.winter Re: olej kokosowy do włosów 07.01.06, 21:32 Ja uzywam (a wlasciwie uzylam raz :) przed myciem glowy na wilgotne wlosy. Olej (okolo lyzki) trzeba rozgrzac w dloniach i wtedy pieknie sie rozprowadza. Niestety moje wlosy bardzo obciazyl pomimo ze sa suche i puszyste - nie bylam zadowolona. Ale moze za dlugo trzymalam, albo ta lyzka to jednak za duzo, nie wiem. Bylam po nim jak wylizana przez ciele, polysku tez nie bylo, dziwne. Totez nie mam jakos ochoty ponowic zabiegu. Takie mialam wrazenia, wiec sie dziele. Odpowiedz Link Zgłoś