Gość: aga IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:23 J.W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.23.rev.vline.pl 10.01.06, 18:27 Kup sobie zmywacz z acetonem i albo zanurz w nim paznokcie albo nasącz nim waciki, połóż na paznokcie i zawiń w folię aluminiową. Po 20-30 minutach powinny być miękkie i będziesz mogła je zerwać. Nie wiem czy warto się samemu męczyć bo zdjęcie u kosmetyczki kosztuje ok 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:34 a nie naderwe sobie płytki paznockia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:35 czy to jest skuteczna metoda????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.plock.mm.pl 10.01.06, 20:57 tak, to jest chyba najlepsza metoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 10.01.06, 21:42 moim zdaniem to zly pomysl, lepiej kup sobie tani pilnik papierowy i piluj do naturalnej dlugosci a tipsom na plytce pozwol odrosnąc. A pozniej czytamy posty" po tipsach moje paznokcie wygladaja jak papierki:(("" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 12:31 dzięki, kupię sobie 2 buteleczki zmywacza do paznokci z acetonem i będe ja moczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:07 ale z was specjalistki od siedmiu bolesci. tipsow sie samemu nie zdejmuje. aceton nie pomoze, rozpusci moze troche akryl, to wszystko. autorko watku: skoro stac cie bylo na zalozenie pazurow to stac cie tez musi byc na ich zdjecie. chalupnicze eksperymenty nie wyjada ci na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? 11.01.06, 13:08 Nie mam jakiś kosmicznych doświadczeń w tym zakresie, ale ztego co wiem "odmaczanie' tipsów w zmywaczy z acetonem to katastrofa dla paznokcia - nie chciała mi go w żaden chemiczny sposób zrobić nawet zawodowa tipserka. Chyba jedyna metoda to ta z piłowaniem papierowym pilnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 11.01.06, 22:02 chyba udam jednak się do kosmetczyki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 11.01.06, 22:22 A czemu chcesz je ściągać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.skranetcan.pl 11.01.06, 22:23 Nareszcie doszła do wniosku że są wieśniacze i ohydne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:14 sama jestes ohydna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 12.01.06, 08:34 Mnie osobiscie tipsy dodały otuchy i podbudowały.Nigdy nie mialam mocnych paznokci zawsze były moja zmora.A jak zalozyłam sobie tipsy ( mam je bardzo naturalne) problem miąl.Nikt mnie nigdy nie skrytykował ze mam szpony itd. Zwawsze zachwalali.Nie rozumiem niektorych z was ktore sadza ze tipsy ochydne itd. MOim zdaniem jestescie zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.06, 08:59 po prostu mam ich już dosyć i chciałabym je zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 12.01.06, 17:40 podtrzymuję temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 10:28 podtrzymuję temat Odpowiedz Link Zgłoś