Dodaj do ulubionych

JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY???

IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:23
J.W.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.23.rev.vline.pl 10.01.06, 18:27
      Kup sobie zmywacz z acetonem i albo zanurz w nim paznokcie albo nasącz nim
      waciki, połóż na paznokcie i zawiń w folię aluminiową. Po 20-30 minutach
      powinny być miękkie i będziesz mogła je zerwać. Nie wiem czy warto się samemu
      męczyć bo zdjęcie u kosmetyczki kosztuje ok 20 zł.
      • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:34
        a nie naderwe sobie płytki paznockia????
        • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 10.01.06, 18:35
          czy to jest skuteczna metoda?????????
          • Gość: monika Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.plock.mm.pl 10.01.06, 20:57
            tak, to jest chyba najlepsza metoda
            • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 10.01.06, 21:42
              moim zdaniem to zly pomysl, lepiej kup sobie tani pilnik papierowy i piluj do
              naturalnej dlugosci a tipsom na plytce pozwol odrosnąc. A pozniej czytamy
              posty" po tipsach moje paznokcie wygladaja jak papierki:((""
              • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 12:31
                dzięki, kupię sobie 2 buteleczki zmywacza do paznokci z acetonem i będe ja
                moczyć.
      • Gość: ada Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:07
        ale z was specjalistki od siedmiu bolesci. tipsow sie samemu nie zdejmuje.
        aceton nie pomoze, rozpusci moze troche akryl, to wszystko. autorko watku:
        skoro stac cie bylo na zalozenie pazurow to stac cie tez musi byc na ich
        zdjecie. chalupnicze eksperymenty nie wyjada ci na zdrowie.
    • nancy_callahan Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? 11.01.06, 13:08
      Nie mam jakiś kosmicznych doświadczeń w tym zakresie, ale ztego co
      wiem "odmaczanie' tipsów w zmywaczy z acetonem to katastrofa dla paznokcia -
      nie chciała mi go w żaden chemiczny sposób zrobić nawet zawodowa tipserka.
      Chyba jedyna metoda to ta z piłowaniem papierowym pilnikiem.
      • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 11.01.06, 22:02
        chyba udam jednak się do kosmetczyki,
        • Gość: Aleksandra Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 11.01.06, 22:22
          A czemu chcesz je ściągać?
          • Gość: zołza Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.skranetcan.pl 11.01.06, 22:23
            Nareszcie doszła do wniosku że są wieśniacze i ohydne!
    • Gość: kiciunia_kicia Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:14
      sama jestes ohydna!
      • Gość: Aleksandra Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.litnet.osi.pl 12.01.06, 08:34
        Mnie osobiscie tipsy dodały otuchy i podbudowały.Nigdy nie mialam mocnych
        paznokci zawsze były moja zmora.A jak zalozyłam sobie tipsy ( mam je bardzo
        naturalne) problem miąl.Nikt mnie nigdy nie skrytykował ze mam szpony itd.
        Zwawsze zachwalali.Nie rozumiem niektorych z was ktore sadza ze tipsy ochydne
        itd. MOim zdaniem jestescie zazdrosne.
        • Gość: aga Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.06, 08:59
          po prostu mam ich już dosyć i chciałabym je zdjąć
          • Gość: ann Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.magma-net.pl 12.01.06, 17:40
            podtrzymuję temat
            • Gość: ann Re: JAK ŚCIĄGNĄĆ SAMEMU TIPSY??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 10:28
              podtrzymuję temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka