mila993 11.01.06, 11:33 wiecie może, czy maść ta pomoże zlikwidować blizny, które mają już prawie rok? słyszłam, że należy ją stosować na blizny swieżo powstałe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.nad.zet maść czy nie maść 11.01.06, 11:46 najlepiej po prostu pójść do dermatologa, w przeciwnym razie tylko krzywdę sobie możesz zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: maść czy nie maść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:04 uzuwałam tej maści parę lat temu z polecenia lekarza po wypadku( rozwalona rzepka). maść nadaje się do stosowania w niedługim czasie po urazie, nie wiem jak zachowa się po dłuzszym czasie, ale ne pewno nie zaszkodzi:) stosowałam ja także rok po wypdku, blizna na kolanie jest faktycznie mało widoczna i gładziutka bez żadnych nierówności. trzymaj się i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiulek Re: maść contractubex IP: *.chello.pl 12.01.06, 12:00 pomoc pomoze, ale slabiej niz na swieza blizne zawsze warto sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta.karambolo Re: maść contractubex 12.01.06, 12:47 Ile teraz kosztuje contactubex? Odpowiedz Link Zgłoś