diablica.b 14.01.06, 10:33 ......co myslicie...apap?ibuprom?nospa?cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wewelinka Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:51 Tylko i wyłacznie no-spa ! jest super niezawodna kup sobie najlepiej no-spe FORTE wtedy jedna tabletka i po bólu Ja używam na naprawde bardzo silne bóle i tylko to mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.flashnet.pl 14.01.06, 14:06 Ketonal forte- tylko on mi omaga, kiedys nospa ale chuba sie przyzwyczaiłam bo przestała działać. Niestety ketonal jest na receptę, ale zawsze mozna poprosic ginekologa o receptę. JA dostałam od internisty na bóle pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:08 Polecam Ibuprofen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: 213.241.34.* 14.01.06, 17:49 np. Vegantalgin H- przeciwbólowo-rozkurczowy. lub mieszanki,np. pyralgina+2no-spy; ibuprom max+scopolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.06, 17:52 kataflam 5.0 albo 50 nie pamietam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.06, 18:03 Dla mnie tylko ketonal forte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol ketonal:) IP: *.acn.waw.pl 14.01.06, 18:24 dla mnie tez ketonal forte najlepszy przy duzych bolach ale i nospa oki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_zwana_sledziem Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 14:21 Nospa forte. a jesli jest bardzo zle, pojdz do lekarza z prosba o przepisanie ketanolu forte, ale nie zapomnij kupic czegos na ochrone zoladka, bo bardzo rozwala;/ Odpowiedz Link Zgłoś
shipa Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 15:46 Nurofen Menstrual- ma przedłuzone uwalnianie, więc długo działa, nawet kilkanaście godzin. Według ulotki nawet 12 godzin, u mnie 8-10, więc 2-3 tabletki na dobę wystarczają (zwykły środek z paracetamolem czy ibuprofenem przestaje w tym przypadku u mnie działać po ok 1 godz, więc żeby normalnie funkcjonować, musiałam faszerować się i niszczyć wąrtobę). No-spy nie polecam, u mnie powodowała znaczną biegunkę i nieustanne wymioty- źle ją znosiłam. Ketonal jest OK, ale działa za krótko, ok 4 godz maksymalnie i muszę brać go często, na granicy dopuszczalnego dawkowania. Jeszcze Scopolan- tak jak Ketonal na receptę. Tak na marginesie, czasem przyczyną bolesnych miesiączek może być endometrioza- nieleczona może uniemożliwić lub utrudnić posiadanie potomstwa. Nie chcę Cię straszyć, więc warto sprawdzić i wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_rostkowska Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 16:22 dla mnie najlepszy ibuprom + no-spa, apapy, panadole nie dzialaja w ogole Odpowiedz Link Zgłoś