Dodaj do ulubionych

COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE DNI.

14.01.06, 10:33
......co myslicie...apap?ibuprom?nospa?cos jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: wewelinka Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:51
      Tylko i wyłacznie no-spa ! jest super niezawodna kup sobie najlepiej no-spe
      FORTE wtedy jedna tabletka i po bólu Ja używam na naprawde bardzo silne bóle i
      tylko to mi pomaga
    • Gość: Ewa Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.flashnet.pl 14.01.06, 14:06
      Ketonal forte- tylko on mi omaga, kiedys nospa ale chuba sie przyzwyczaiłam bo
      przestała działać. Niestety ketonal jest na receptę, ale zawsze mozna poprosic
      ginekologa o receptę. JA dostałam od internisty na bóle pleców.
    • Gość: ska Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:08
      Polecam Ibuprofen.
    • Gość: justy Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: 213.241.34.* 14.01.06, 17:49
      np. Vegantalgin H- przeciwbólowo-rozkurczowy.
      lub mieszanki,np. pyralgina+2no-spy; ibuprom max+scopolan.
    • Gość: xyz Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.06, 17:52
      kataflam 5.0 albo 50 nie pamietam ;p
    • Gość: Lilu Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.06, 18:03
      Dla mnie tylko ketonal forte
      • Gość: lol ketonal:) IP: *.acn.waw.pl 14.01.06, 18:24
        dla mnie tez ketonal forte najlepszy przy duzych bolach ale i nospa oki:)
    • rybka_zwana_sledziem Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 14:21
      Nospa forte. a jesli jest bardzo zle, pojdz do lekarza z prosba o przepisanie
      ketanolu forte, ale nie zapomnij kupic czegos na ochrone zoladka, bo bardzo
      rozwala;/
    • shipa Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 15:46
      Nurofen Menstrual- ma przedłuzone uwalnianie, więc długo działa, nawet kilkanaście godzin. Według ulotki nawet 12 godzin, u mnie 8-10, więc 2-3 tabletki na dobę wystarczają (zwykły środek z paracetamolem czy ibuprofenem przestaje w tym przypadku u mnie działać po ok 1 godz, więc żeby normalnie funkcjonować, musiałam faszerować się i niszczyć wąrtobę).
      No-spy nie polecam, u mnie powodowała znaczną biegunkę i nieustanne wymioty- źle ją znosiłam. Ketonal jest OK, ale działa za krótko, ok 4 godz maksymalnie i muszę brać go często, na granicy dopuszczalnego dawkowania.
      Jeszcze Scopolan- tak jak Ketonal na receptę.

Tak na marginesie, czasem przyczyną bolesnych miesiączek może być endometrioza- nieleczona może uniemożliwić lub utrudnić posiadanie potomstwa. Nie chcę Cię straszyć, więc warto sprawdzić i wiedzieć.
      • monika_rostkowska Re: COS ANTYBOLOWEGO-JAKIE PROSZKI NAJLEPSZE NATE 17.01.06, 16:22
        dla mnie najlepszy ibuprom + no-spa,

apapy, panadole nie dzialaja w ogole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka