Dodaj do ulubionych

nowy podklad vichy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:44
Co myslicie na temat nowego podkladu vichy kryjacego?Lepszy nadaje sie
korektor z tej serii wraz z pudrem do ukrycia przebarwien i cieni pod
oczami?Macie jakies doswiadczenia z ta firma?Prosze o opinie.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: nowy podklad vichy IP: *.crowley.pl 19.01.06, 12:54
      Miałam próbkę tego fluidu w tubce, nie w słoiczku i jak dla mnie dramat. Fakt -
      ładnie kryje, ale:
      - tworzy efekt gigantycznej maski
      - gromadzi się we wszystkich zagłębieniach skóry podkreślając najmniejszą
      zmarszczkę
      - potwornie brudzi ubranie
      - niespecjalnie sprawdza się przy tłustej cerze
      Moja subiektywna ocena - PORAŻKA
    • Gość: pomidorekk Re: nowy podklad vichy IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 12:59
      czy chodzi o ta próbkę z TS?
      Tragedia. dla mnie jak maska. Zdecydowanie za ciężki!
      • Gość: Meganka Re: nowy podklad vichy IP: *.crowley.pl 19.01.06, 13:02
        Tak, ja miałam próbki z TS i Cosmo - 2 różne kolory, oba do bani, jakieś żółte,
        ciemne... ale może są i lepsze w ofercie, tego nie wiem...
        • Gość: Kasia Re: nowy podklad vichy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 13:29
          Podklad jest dosc ciezki (trzeba nakladac ostroznie, male ilosci, bo wlazi w
          zmarszczki), kryjacy, dla tlustej skory (ja mam taka) nadaje sie tak sobie,
          choc miewalam gorsze. Kolory tez mialam dwa (z TS i Cosmo:) i poki co, uzylam
          tego jasniejszego i wg nie jest ciemny, a ja jestem naprawde bledzioch. Porazka
          bym go nie nazwala, ale tez nie zachwycil mnie do tego stopnia, by go kupic..
          • Gość: AS Re: nowy podklad vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:09
            porażka-jak dla mnie
            wg mnie to wszystkie podklady Vichy są do bani
          • gocha221 pyatnie o kolory próbek 19.01.06, 14:52
            a w której gazecie jest odcień jaśniejszy?
            dzieki:-)
            • Gość: Mcherub Re: pyatnie o kolory próbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:22
              jaśniejszy jest w Twoim Stylu Nr 25 nude a w cosmopolitanie jest 35 sand
              ciemniejszy
    • Gość: ala Re: nowy podklad vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:32
      Ja też miałam próbkę tego "super" podkładu, przy cerze tłustej masakra,
      świeciłam się jakbym miała twarz posmarowaną oliwą.Jednym słowem dla mnie do
      bani jak i inne podkłady Vichy.W ogóle wdaje mi się że ta firma jest
      przereklamowana
    • asia.heller Re: nowy podklad vichy 19.01.06, 16:16
      niestety tragedia, a jeszcze na dodatek mnie uczulił.
      • m-habibi Re: nowy podklad vichy 19.01.06, 18:34
        a ja dzis pierwszy raz go uzylam (odcien 25 sand), jestem dosyc blada i malo
        tego, ze kolor mi przypasowal to na dodatek calkiem niezle mi zmatowil twarz
        (ale uzylam pozniej na niego puder) no i trzyma sie w zasadzie caly dzien... :)
        dla kazdego cos innego :)
        • Gość: neska Re: nowy podklad vichy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.01.06, 19:48
          dla mnie rewelacja, uzyłam probki z Cosmo i jestem pod wrazeniem, brak efektu
          maski, lekki i delikatny, cały dzien sie trzyma i nie sciera (spałam w dzien i
          pozostał na twarzy:)) idealny kolor dla mnie
          doskonale kryje wszelkie niedoskonałosci :) dla mnie super
          za obecny podkład płace 50zł, wiec roznica 20zł to nic wielekiego a jaki efekt
          i vichy jest duuuzo wydajniejszy
          polecam
    • Gość: ewel Re: nowy podklad vichy IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 20.01.06, 06:46
      dla mnnie za ciężki....naprawdę czułam efekt maski....polecam City Matt
      • Gość: Margot Re: nowy podklad vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:02
        Poza tym, czy wszystkie podkłady Vichy muszą być takie żółte??? Tez użyłam tej
        próbki z TS i jest okropny, ciężki, tłusty i zastyga jak gips!Okropność!!!
        • Gość: magda Re: nowy podklad vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:22
          A co myslicie o korektorze z vichy?Uzywal ktos kiedykolwiek?Zastanawiam sie nad
          kupnem,bo podklad juz odpada...;)
          • Gość: magda Re: nowy podklad vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:24
            Chodzi mi oczywiscie korektor w takim okraglym pudeleczku,nie w sztyfcie.
    • anulka748 Re: nowy podklad vichy 20.01.06, 12:47
      MNie nie pasują absolutnie rzadne podklady Vichy
      • sylwuniaw Re: nowy podklad vichy 20.01.06, 14:46
        Ja miałam próbkę. na początku wydawał sie super. Ukrył przebarwienia po trądziku. Rewelacja. Ale po południu zauważyłam, że wysuszył mi skórę (taką mam tendencję przy mojej skórze) i podkreślał wszelkie skórki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka