Gość: nastlatka IP: 212.203.136.* 20.01.06, 14:31 polecam: - dax cosmetics (testowane dermatologicznie, nie testowane na zwierzetach) - ziaja (jw) - bielenda (jw) - avon (mam do niej sentyment. te zapachy...) a Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.06, 15:09 Zdecydowanie Ziaja,ostatnio przekonałam się do Erisa ale tu dotyczy to tylko kosmetyków do ciała(dla mnie super jest balsam ujędrniający i peeling-masaż antycellulitowy),natomiast do twarzy np. kremy tej firmy odpadają.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cataway Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:35 Z polskich do ciała: -ZIAJA - moja ulubiona polska firma kosmetyczna! kosmetyki Ziai są bardzo skuteczne, nietestowane na zwierzętach i do tego niedrogie. Moje ulubione produkty to rewelacyjne balsamy (LipoCell oraz Sopot), kremy (Sopot, oliwkowy itp.)oraz płyn do higieny intymnej Z zagranicznych do ciała: -Garnier - balsamy, żel do mycia twarzy i tonik "czysta skóra" -Johnson's - mleczko demakijażu 3w1 - moje ulubione! -Clairol - szampony do włosów "Herbal essences" -Fa- znakomite żele pod prysznic z serii "Aroma shower gel" -Nivea- za olejki do ciała, kremy i pomadki ochronne Z zagranicznych do makijażu: -Astor- kocham tą firmę, ma świetne pudry (uwielbiam ten w kamieniu Perfert Finish" i tusze -Manhattan- jestem bardzo zadowolona z czarnej kredki oraz z korektora -Maybelline- całkiem niezłe tusze do rzęs, ale nie tak dobre jak o tym mówią w reklamach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.01.06, 18:10 Garnier (balsamy do ciała) L'Oreal (szampony,odzywki,farby,podkłady,błyszczyki) GOSH (kolorowka) LANCOME (z kolorowki szczegolnie Puder w kamieniu - POUDRE MAJEUR) CLINIQUE (kremy i toniki do twarzy, demakijaz) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 20.01.06, 18:05 Esteé Lauder - najukochansza do ciala Body Shop z polskich AA Oceanic do ciala BodyArt Eris i Sopot Ziaja Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 20.01.06, 18:11 Z rodzimych: -ziaja za tanie i dobre produkty szczególnie wazelina i krem oliwkowy -aa oceanic za super balsamy do ciała Z zagranicznych: -Yves rocher za ukochana serie plaisirs nature -hugo boss za robienie zapachów "szytych" jakby dokładnie na mnie -dove za balsamy do ciała -l'oreal za tusze do rzęs Poza tym to kurcze trudno tak wymienić ukochaną firme bo z każdej używam czego innego i właściwie mogłabym wymienić wszystkie firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.01.06, 18:22 oo tak, z L'Orala jeszcze tusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 20.01.06, 18:25 Nie miałam jeszcze z l'oreala złego tuszu do rzęs.A miałam ich kilka a nawet więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: maggi9 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.01.06, 18:28 popieram, z L'oreala jestem najbardziej zadowolona jesli chodzi o tusze, uzywam ich od lat (w ogole L'Oreal to dobra firma - lubie jej kolorowe kosmetyki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:56 A ja tam od pewnego czasu zakochalam sie w Clinians. Swietne wloskie kosmetyki i wcale nie takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 21.01.06, 03:26 Biotherm (pielęgnacja) Chanel (kolorówka) Clinique(kolorówka i pielęgnacja) Helena Rubinstein (za jej genialny Hydra Genius) Dove (balsamy i żele pod prysznic z jedwabiem ALE produkowane w niemczech, nie w polsce) Lumene (za mleczko i tonik z serii Milky Touch) IsaDora (za bardzo przywoite cienie w rozsądnej cenie) Sephora (za akcesoria do makijażu, wspaniałą serię White i Brown) ...rozpisałam się niemiłosiernie, więc lepiej juz skończę:) i pójdę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >kds [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 04:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik niedrogeryjne:) IP: *.net 21.01.06, 10:48 Fitomed- rzeczy do mycia włosów, twarzy i hig. int. i wody aromatyczne Avene- za filtry i Diacneal Dr Hauschka- do nawilzania, super olejek i maseczka rewitalizująca Eco Cosmetics- j.w. Ekosens- mydła! Bubchen- naturalna seria nagietkowa, mniam. kolorowka-róznie. Z polskich firm cenię Eris, AA, Daxa i Apis, ale ostatnio nie uzywam raczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 21.01.06, 11:12 Garnier (balsamy do ciała, kremy, mleczka) L'Oreal (podkłady,kosmetyki kolorowe) Max Factor (pudry) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5013 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 21.01.06, 13:20 -Bourjois(pudry,cienie) -Maybelline(blyszczyki) -Jade(cienie,blyszczyki) -Loreal(tusze) -Garnier(balsamy) i oczywiscie moja ukochana ziemia egiptu firmy Bi-kor Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: wasze ulubione firmy kosmetyczne 21.01.06, 13:22 La Roche-Posay - pielegnacja twarzy Lancome - kolorowka (szczegolnie Teint Idole Ultra, Juicy Tubes, tusze) Revlon - podklad Colorstay Bourjois - roz do policzkow i cienie Loreal - cienie Holographic (czy jakas firma ma podobne??? - szczegolnie Bronze Meteorite...), Lash Architect Yves Saint Laurent - Effet Faux Cils Wlosi - gl. Versace i Armani - zapachy... Eris - seria pomaranczowa (antycellulit) do ciala, szczegolnie peeling The Body Shop - kosmetyki do ciala (mmm, masla do ciala... olejki... peelingi...) Aussie - pielegnacja wlosow John Frieda - j.w. Szkoda ze tych trzech ostatnich nie mozna dostac w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś