nina_m 21.01.06, 20:51 właściwie to gdzie kupić? sklep AGD czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala241 Re: prostownica 21.01.06, 20:58 sklepy AGD tez ale bardziej polecam specjalistyczne skepy fryzjerskie. aha i najlpeiej zeby miala ceramiczne plytki to nie nieszcze wlosow. przypominam ze proste wlosy juz dawno wyszly z mody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: prostownica IP: *.lublin.mm.pl 22.01.06, 00:32 ale nie kazdemu jest dobrze w kreconych lub falowanych wlosach..i do tego wlasnie jest jeszcze taka opcja fryzury..jak wlosy proste i do tego wlasnie sluzy prostownica:) Odpowiedz Link Zgłoś
nina_m Re: prostownica 21.01.06, 21:09 no właśnie, jak już wyszły z mody to ja sobie kupie haha,,, ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari.tamini Re: prostownica IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.01.06, 08:05 ja mam do odsprzedania nową nieużywaną prostownicę na rocznej gwarancji Vidal Sassoon za 150 zł. W sklepach kosztuje od 169 - 180 zł. Sprzedaję bo dostałam w prezencie drugą, a jedną już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:24 Ale 30 zł mniej, to przyznaj sama, niezbyt atrakcyjna cena za rzecz z "drugiej Ręki" doliczając jeszcze cenę przesyłki? Za 20% taniej kupi sobie dziewczyna nową prostownicę na przecenie w Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: prostownica 22.01.06, 11:50 Ja mam firmy Morphy Richards. Jestem bardzo zadowolona. Jest lekka, ma długi kabel i regulację temepratury. Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: prostownica 23.01.06, 08:46 Cenę strzeliłam, ale może faktycznie za wysoka. Prostownica jest ceramiczna i na gwarancji dobrej firmy. Jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na e-maila gazetowego z propozycją ceny. Ps. oferta dotyczy tylko zainteresowanych z W-wy lub okolic, towaru nie wysyłam, tylko bezpośrednio zaiteresowanej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: prostownica IP: *.chello.pl 23.01.06, 21:53 ja mam baby liss za 250zl bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś