Dodaj do ulubionych

prostownica

21.01.06, 20:51
właściwie to gdzie kupić? sklep AGD czy co?
Obserwuj wątek
    • renatulka Re: prostownica 21.01.06, 20:56
      media markt
      polecam firmę remington
    • ala241 Re: prostownica 21.01.06, 20:58
      sklepy AGD tez ale bardziej polecam specjalistyczne skepy fryzjerskie. aha i
      najlpeiej zeby miala ceramiczne plytki to nie nieszcze wlosow. przypominam ze
      proste wlosy juz dawno wyszly z mody:)
      • gweeny Re: prostownica 21.01.06, 21:07
        a trzeba tak ślepo podążać za modą?
      • Gość: Ana Re: prostownica IP: *.lublin.mm.pl 22.01.06, 00:32
        ale nie kazdemu jest dobrze w kreconych lub falowanych wlosach..i do tego
        wlasnie jest jeszcze taka opcja fryzury..jak wlosy proste i do tego wlasnie
        sluzy prostownica:)
    • nina_m Re: prostownica 21.01.06, 21:09
      no właśnie, jak już wyszły z mody to ja sobie kupie haha,,, ;P
    • Gość: mari.tamini Re: prostownica IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.01.06, 08:05
      ja mam do odsprzedania nową nieużywaną prostownicę na rocznej gwarancji Vidal
      Sassoon za 150 zł. W sklepach kosztuje od 169 - 180 zł. Sprzedaję bo dostałam w
      prezencie drugą, a jedną już mam.
      • Gość: Magda Re: prostownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:24
        Ale 30 zł mniej, to przyznaj sama, niezbyt atrakcyjna cena za rzecz z "drugiej
        Ręki" doliczając jeszcze cenę przesyłki? Za 20% taniej kupi sobie dziewczyna
        nową prostownicę na przecenie w Media Markt.
        • lemon55 Re: prostownica 22.01.06, 11:50
          Ja mam firmy Morphy Richards. Jestem bardzo zadowolona. Jest lekka, ma długi kabel i regulację temepratury. Bardzo polecam!!!
      • mari.tamini Re: prostownica 23.01.06, 08:46
        Cenę strzeliłam, ale może faktycznie za wysoka. Prostownica jest ceramiczna i
        na gwarancji dobrej firmy. Jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na e-maila
        gazetowego z propozycją ceny. Ps. oferta dotyczy tylko zainteresowanych z W-wy
        lub okolic, towaru nie wysyłam, tylko bezpośrednio zaiteresowanej osobie.
    • Gość: monis Re: prostownica IP: *.chello.pl 23.01.06, 21:53
      ja mam baby liss za 250zl bardzo fajna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka