Gość: ja IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:33 Co z biochemią urody ? Gdzie nowe forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 24.01.06, 23:40 No wlasnie , co z znowym forum, tez czekam na wiadomosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biochemia IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:52 ja też czekam. Ale chyba ktoś nas nie chce, skoro tyle czekamy :-< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biochemia IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:53 justy, lenna - odezwijcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:12 hello :) odezwijcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Biochemia IP: 213.241.34.* 04.02.06, 23:04 myślę, że o szczegóły można zapytać maliem lennę30 na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Biochemia 25.01.06, 00:15 Ponoc cos gdzies powstalo, bylo o tym troche watkow nizej, ale to juz nie biochemia urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:19 Slyszalam, ale nic nie znalazlam, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Biochemia 25.01.06, 00:20 ale co nie znalazlas,a co slyszalas? bo jak tego watku to ci moge pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:22 Moze wy mi pomozecie, odnosnie retinolow, zastanawiam czy dziewczyny nigdy sie nie opalaja??? bo z filtrem np 50 trudno sie opalic i tak caly rok juz bez najmniejszej opalenizny:((((( do konca zycia:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:23 Nie znalazłam tego nowego forum, wątek czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Biochemia 25.01.06, 00:25 aha, no to nie moge pomoc, bo forum ukryte i tez nie wiem nic wiecej, chyba trzeba dostac zaproszenie,ale juz nie wiem od kogo, bo usunieto ten post. moge odpowiedziec na filtrowe pytanie- tak nie opalamy sie, bo wtedy cala ta pielegnacja traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:29 Rozumiem:((( ale to znaczy ze caly rok biadolice chodzicie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Biochemia 25.01.06, 00:32 no zalezy od karnacji, jedni sa z natury ciemniejsi inni jasniejsi, wole miec porcelanowa cere, ale bez plam, to jak w Japonii kiedys, jasna cera to cera piekna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Biochemia 25.01.06, 00:31 opalenizna to oznaka ze skora zostala zniszczona i sie musiala bronic, a jak zniszczona to przyspiesza to jej starzenie, wiec po co mialabym sie meczyc z filtrami, skrobiami, a potem leciec sie opalac i stracic to co osiagnelam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 00:37 Tak, ja to rozumiem, tylko wiesz nie kazdemu jest ładnie w jasnej(swojej)karnacji nawet przy zadbanej cerze:( czuje ze to chyba kuracja nie dla mnie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: Biochemia 25.01.06, 00:57 Łyka się beta-karoteny, smaruje pyszczek DHA... Są różne wyjścia. Ja też się nie opalam, bo zwyczajnie nie lubię, a blada jestem jak cholera. Ratuję się ww. metodami - tylko w lato, bo wtedy nie nosi się podkładu. Zimą po prostu ładny jasny podkład i cera wygląda promiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Biochemia IP: *.broker.com.pl 25.01.06, 01:06 Tak myslalam, ale musze sie jeszcze nad tym zastanowic. Moze zaczne po wakacjach, bedzie mi latwiej, narazie zalatwilam sobie recepte na retin a wiec niczym go kupie minie jakis czas, chyba go nie ma w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś