Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:14 co jest najlepsze??bola mnie przy tym węzły chlonne.Mam drugi raz w zyciu ale zawsze ostro przechodze.Jake sa dobre maści itp.Prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
underneath_it_all Re: Opryszczka ratunku!!!!! 27.01.06, 10:24 Wyprobuj Zovirax, dosyc drogi ale podobno skuteczny. Ja osobiscie stosuje Vratizolin, troche trwa zanim opryszczka zniknie calkowicie (ok. tygodnia), ale w moim przypadku w znaczynym stopniu łagodzi ból i uczucie swędzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Opryszczka ratunku!!!!! IP: 213.241.34.* 27.01.06, 10:24 skoro przechodzisz ciężko, to idź do lekarza po tabletki przeciwwirusowe (heviran) Odpowiedz Link Zgłoś
aceitunas Re: Opryszczka ratunku!!!!! 27.01.06, 10:42 hej, Ja swoją pierwszą opryszczkę też ciężko przechodziłam, rozrosła mi sie na całą dolną wargę, węzły chłonne też były powiększone i bolące, dostałam antybiotyk "Groprinosin" plus stosowałam maści typu zovirax,a póżniej lekarz kazał mi przejechac gencjaną te dolną wargę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Opryszczka ratunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:15 Przyłóż natychmiast kostke ludu i wytrzymaj tak długo jak sie da. Ona od razu przejdzie w stan koncowy. To świetny sposób - zawsze tak traktuję opryszczke i nie mam problemu. Potem stosuj zovirax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: Opryszczka ratunku!!!!! IP: *.media4.pl 27.01.06, 14:21 Doraźnie - lepszy i dużo tańszy polski hascovir. Tylko nie przesadzaj z grubościa warstwy - on dziala dosyć silnie, może potem ci się buźka łuszczyć dzień lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Opryszczka ratunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:47 hej,mialam niedawno to i to w najgorszym momencie zycia,dzien przed studniiowka! straszne co;)ale poprzykladalam spirytusem-zabilam bakterie tym i jeszcze zovirax na noc i git! Odpowiedz Link Zgłoś