Dodaj do ulubionych

Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend?

IP: 212.182.126.* 31.01.06, 19:22
Hej dziewczyny!
Pomozcie w decyzji:)Chodzi o osrodek odnowy SPA w Naleczowie, ale oczywiscie
wazne sa dla mnie wszystkie opinie na temat tego typu miejsc.

Nigdy nie bylam na zadnych zabiegach w specjalnie do tego przeznaczonych
salonach (mam 24 lata), ale mam mozliwosc sie wybrac na kilka zabiegow, lub
nawet na kilka dni(prezent;)), tylko zastanawiam sie czy warto...Troszke to
jednak kosztuje, nie chcialabym by byly to pieniazki wyrzucone w bloto.Piszcie
co o tym myslicie, czy bylyscie w takim osrodku i co warto w nim sobie zrobic
oczywiscie(jakie konkretnie zabiegi).
Z gory dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • portretkobiety Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? 31.01.06, 19:37
      Gdybym miała mozliwość, aby ktoś mnie wymasował, abym mogła skorzystać z
      zabiegów poprawiakących urodę...to bym się nawet minuty nie zastanawiała :)

--
      Portret Kobiety
      • Gość: aga Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? IP: 212.182.126.* 31.01.06, 19:51
        No a mnie jakos takie rzeczy nie przekonuja,dlatego sie waham; po kremach,
        mleczkach, zelach, ktore stosuje w domu nie widze powalajacych efektow, to
        dlaczego po jakiejs kapieli w solach lub czyms tam innym, moja skora bedzie
        wygladac lepiej...??To tylko kilka dni- czy moze zbawiennie wplynac na
        urode?Dodam, ze jestem raczej zadbana osoba, ale oczywiscie ze swoimi
        problemami, na ktore nie amm wplywu, typu- naczynka, cellulit...Moze faktycznie
        warto?
        Dziewczyny prosze o opinie!!
        • justa_79 Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? 31.01.06, 20:10
          na urodę to może niekoniecznie, ale na samopoczucie na pewno :)
    • maggi9 Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? 31.01.06, 19:54
      Też co prawda nigdy nie byłam bo nie potrzebowałam ale też bym sie nie zastanawiała.Miałam co prawda hydromasaż w domu ale to nie to samo:)Moja znajoma ostatnio wróciła z takiego ośrodka.Aż promieniała i tryskała energią.
      • Gość: kasia Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:04
        Warto!!! Nie zastanawiaj się.
    • Gość: up Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? IP: 212.182.126.* 01.02.06, 10:16
      up
      • l81 Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? 01.02.06, 12:40
        Poszukaj w wyszukiwarce.Było cos kiedys na ten temat. Jak pamietam to Spa
        Nałęczów nie należał do nalepszych opinii.Pozdrawiam.
    • Gość: Mu Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.02.06, 12:40
      zapoznalam sie z ofertą jednego z osrodków SPA i zastanawiam sie ile trzeba
      mieć kasy aby móc pozwolić sobie na 2 dniowy wyjazd za blisko tysiąc złoty ( w
      sezonie nawet ponad tysiąc)???Juz nie wspomne o tych dłuzszych pobytach gdzie
      cena to np 3 tysiące itd.
      Podsumowując to nie jest atrakcja dla kazdego niestety tylko dla bardzo
      zamożnych:-(
      • Gość: Mu Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.02.06, 12:43
        Ah i jeszcze dodam ze za te 1000 zł mozna sie wybrac na dłuzej np. do Paryża.
        Rozumiem ze w ceny pobytu w Spa są wliczone zabiegi, konfortowe warunki w
        hotelu wyzywienie itd ale yhhh tysiac za 2 dni w krynicy to bardzo duzo:-/
    • Gość: Justyna Byłam w SPA Nałeczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:12
      to było w 2004 roku w listopadzie wiec może coś się zmieniło. Osrodek działał
      wtedy dwa czy trzy miesięce. Wydatek spory a jakość przeciętna. Żałowałam że
      nie pojechałam do Krynicy do SPA Eris. Aha, moja koleżanka była w Młynie
      Klekotki i wróciła zachwycona. Znalazłam ich stronę - www.hotelmlynklekotki.pl
      • elejna Re: Byłam w SPA Nałeczów 01.02.06, 13:35
        Pakiet SPA 3 dni 1650zł za jedną osobę ceny rzeczywiście ogromne , rozumiem że
        świetnie zarabiacie , macie pieniądze, tylko pozazdrościć!
        • Gość: aaliyah83 Re: Byłam w SPA Nałeczów IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 02.02.06, 07:37
          o jeju i znowu to samo, jezlei kogos stac to jeog sprawa. Po co to
          gadanie...... Jak ktos ma ochote jechac to i tak pojedzie, wiec zbedny
          komentarz. JA bym z checia pojechala ale nie bylam i tez sie zastanawiam jak to
          funkcjonuje itp
          • Gość: ania Re: Byłam w SPA Nałeczów IP: 212.244.242.* 02.02.06, 11:10
            jedź!!!!!!!!!!.....taki wyjazd to moje marzenie.nawet nie chodzi o jakąś
            spektakularną poprawe wyglądu skóry ( też nie wierze by było to mozliwe w
            tydzien)ale o sam fakt odpoczynku,odstresowania sie, wyluzowania i tego że ktoś
            coś koło mnie robi ( upięknia mnie ;o) .....osobiście zawsze myślałam o
            ośrodku Thalgo Afrodyta w Ośnie Lubuskim.Szczytem marzeń jest spa nad morzem
            ale te są najdroższe..pozdr!!
            • Gość: aga Re: Byłam w SPA Nałeczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:00
              Na poczatku- dziekuje wszystkim, ktorzy odpowiedzieli na moje pytanie:)Dzieki
              wam sie jednak zdecydowalam, zobaczymy jak bedzie, na pewno napisze swoje
              wrazenia po powrocie, ale to dopiero pod koniec lutego.
              Jesli chodzi o kase...coz,wlasciwie do niedawna tez nie bylo mnie na taki urlop
              stac, tak sie jednak moje zycie ulozylo, ze w tym momencie z kasa nie musze sie
              az tak bardzo liczyc, mimo ze sama zarabiam grosze(maz to rekompensuje;)).Wyjazd
              ten jest prezentem od firmy meza dla nas, wiec chcemy skorzystac(oczywiscie to,
              czy wybierzemy kilka dni w Paryzu, czy np w tak oslawionym osrodku pieknosci
              jest nasza decyzja...wiec rozumiecie moje obawy co do owego SPA...prawda?:)
              Pozdrawiam wszytskich!
              • aaliyah83 Re: Byłam w SPA Nałeczów 03.02.06, 09:41
                To czekam na sprawozdanie. A co do kasy to nie tłumacz się. Brak mi słow do
                osób które pisza posty w stylu "kogo stać żeby wydać.., albo to głupota....itd.
                To jest żenujące. Jeżeli komuś się dobrze wiedzie to tylko pogratulować. Życze
                powodzenia
    • gata81 Re: Osrodek SPA- warto wybrac sie na weekend? 03.02.06, 09:48
      Jedz nie zastanawiaj się ja też się zastanawiam nad weekendowym wyjazdem.Ale
      chce to zrobić po obronie magisterki:)Muszę tylko mojego narzeczonego namówić
      na wspólny wypad jemu też by dobrze to zrobiło.Jeśli się nie uda wybiore się z
      przyjaciółką.Jak udało ci się namówić męża??
      Pozdrawiam i udanego wypoczynku (czekam na wrażenia z pobytu)
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka