martula100 Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY 01.02.06, 16:20 chcialam sie Was zapytac czy naprawde schodzi celulit po pilingu. juz go zrobilam i rzeczywiscie cialo robi sie bardzo gladkie po nim ale czy naprawde jest w stanie ujedrnic? do swojego specyfiku dodalam oprocz kawy, imbir i cynamon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY IP: *.skranetcan.pl 01.02.06, 16:41 Nie, cellulit nie schodzi, to bujda. Peeling kawowy to po prostu bardzo dobry sposób na gładką skórę. W dodatku przyjemny (jak sie lubi kawę) i tani. Nie wię skąd się bierze to przekonanie o właściwościach antycellulitowych. No, ale wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY IP: *.skranetcan.pl 01.02.06, 16:42 Sorry, miało być oczywiście "wiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula100 Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY IP: *.chello.pl 01.02.06, 17:05 no tak. tez nie aje temu wiary ze wszystkie problemy znikaja od kawy. ale... w kazdym kremie antycel. jest kofeina. ??? z cwiczeniami i dieta efekty beda. wierze w to. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:18 no jak wierzysz to po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY 01.02.06, 17:53 u mnie również nie przyniósł efektu, ale za to bardzo dobrze robia mi masaże i ćwiczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY 01.02.06, 18:02 Popieram.Sam piling na pewno nie pomoże.Tak samo jak sam krem na celulit.Przede wszystkim ćwiczenia,masaże a krem i piling z kawy w tym pomagają.Same w sobie dadzą efekt mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
portretkobiety Re: KOLEJNY RAZ PILING KAWOWY 01.02.06, 18:24 Od peelingu bardziej lubie kompres, ponieważ mniej sprzątania po nim :) Kompres kawowy: Należy przygotować z kawy rozpuszczalnej bardzo mocny napój, następnie zamoczyć w nim gazę i zawinąć te części ciała na kórych zależy nam aby były jędrne i pozbawione celluilitu. Kolejnym krokiem jest tzw. body wrapping, czyli owinięcie ciała folią spożywczą. Szczelnia zawinięta połóż się pod kocyk i poleż w ciepłe około 45 minut. Następnie zrób prysznic nalepiej zamienny, czyli zimną i ciepłą wodą (kończymy zawsze zimną wodą). -- Portret Kobiety Odpowiedz Link Zgłoś