hesperyda 19.11.02, 16:00 Znacie jakiś skuteczny krem? Ja używam teraz z Avonu - jast mi po nim tak zimno że nie mogę wytrzymać. Poprzednio używałam norela z retinolem - strasznie wysuszał, a efekt taki sobie. Czy stosowałyście clarinsa czy Diora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pia Re: Krem na cellulit IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 16:43 Mimo wszystko polecam kosmetyki firmy Galenic, która jest prawdziwym ekspertem do walki z cellulitem, rozstępami i niechcianym tłuszczykiem. Do wyboru emulsje, żele, mydła, specjalne przyrządy. Przy mojej pomarańczce (jest spora) skóra się trochę wygładziła, ale ja niestety nie stosowałam go regularnie. Musisz także pamiętać, że takie kosmetyki wysuszają trochę skórę, więc konieczne jest stosowanie specjalnych emulsji lub normalnych balsamów do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Krem na cellulit IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 11:36 A co D-stock vichy? Podobno skuteczny. Trochę słyszałam o guam - kiedyś był tylko w salonach, teraz można kupić indywidualnie. Podobno skuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipka Re: Krem na cellulit IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.14.* 20.11.02, 12:01 Clarins czy Dior - poczytaj na wizażu - dziewczyny są zachwycone polską Bielendą i Kolastyną, które coś zdziałały w przeciwieństwie do drogich bubli. Spróbować warto, na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Krem na cellulit IP: 195.117.129.* 20.11.02, 16:04 Dziewczyny, a czy ktoras z was uzywala nowej serii antycellulitowej Ziaji. Jest tam piling, oliwka i zel... Fajny jest zel antycell Zielona Herbata Bielendy: pupka sie robi jak u niemowlecia, chociaz pomaranczki nie likwiduje. No coz...bez gimnastyki, masazy, diety i odstawienia pigulek nie da sie tego zwalczyc :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Krem na cellulit 20.11.02, 16:10 Potwierdzam, Galenic jest ok. Zrobilam kuracje tymi ampulkami - trwaly efekt Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: Krem na cellulit 21.11.02, 10:10 Kupiłam oliwkę klika dni temu zachęcona opiniami min. na tut. forum. Niestety jak dla mnie jest zbyt tłusta, długo się wchłania. Nawet po jej wchłonięciu mam uczucie, że ciało się lepi. W moim przypadku to chybiony zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Krem na cellulit 21.11.02, 16:24 wiewior1 napisała: > Kupiłam oliwkę klika dni temu zachęcona opiniami min. na tut. forum. Niestety > jak dla mnie jest zbyt tłusta, długo się wchłania. Nawet po jej wchłonięciu mam > > uczucie, że ciało się lepi. W moim przypadku to chybiony zakup. Bo oliwka jest do masażu i trzeba poświęcic jej sporo czasu, ale i tak nie wchłonie sie całkowicie. Tez kupiłam, wczoraj, głównie dlatego, że jesienią i zimą strasznie przesusza mi sie skóra na nogach, poza tym mam skłonność do pękających naczynek, a oliwka zawiera ekstrakt z miłorzębu. Zobaczymy, czy coś da. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Krem na cellulit 20.11.02, 16:29 D-Stock Vichy - przetestowałam, sprawdza się. Odpowiedz Link Zgłoś
hesperyda Re: Krem na cellulit 20.11.02, 21:18 Dzięki za rady - ale stosowałam Bielendę i nic - jak lepszy balsam. Spróbuję przetestować Galenic...Może tym razem się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Krem na cellulit IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 22:54 emka_waw napisała: > D-Stock Vichy - przetestowałam, sprawdza się. To ja następna, u której sprawdził się. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nineczkas Re: Krem na cellulit 21.11.02, 00:00 krem to tylko maly dodatek w walce z cellulitem.. niestety. Mialam Clarinsa, Neutrogene i cos tam z YR.. i praktycznie nic nie pomoglo. Dopiero jak wykluczylam kawe, ograniczylam drastycznie slodycze (choc czasami mnie cos napada)..i masuje sie przynajmniej raz dziennie rekawica pod prysznicem to sa efekty.. A i jeszcze cwiczylam przez jakis czas przy kasecie.. cwiczenia na nogi i pupe..bardzo duzo daja.. musze do tego powrocic. Cellulit na nogach prawie niewidoczny..walcze jeszcze z fragmentem skory tuz pod posladkami, tam jeszcze jest maly koszmarek, bo ciezko jest szorowac to miejsce rekawica..troche rece bola :).. Ale rekawica ponad wszystko.. masowac do czerownosci. Jezeli jednak masz sklonnosc do pekania naczynek, to musisz uwazac na ta rekawice i zreszta na wszystkie kremy na cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
betina23 Re: Krem na cellulit 21.11.02, 08:29 no to jaka ta rekawica szorowac w przypadku naczynek? > krem to tylko maly dodatek w walce z cellulitem.. niestety. Mialam Clarinsa, > Neutrogene i cos tam z YR.. i praktycznie nic nie pomoglo. Dopiero jak > wykluczylam kawe, ograniczylam drastycznie slodycze (choc czasami mnie cos > napada)..i masuje sie przynajmniej raz dziennie rekawica pod prysznicem to sa > efekty.. A i jeszcze cwiczylam przez jakis czas przy kasecie.. cwiczenia na > nogi i pupe..bardzo duzo daja.. musze do tego powrocic. Cellulit na nogach > prawie niewidoczny..walcze jeszcze z fragmentem skory tuz pod posladkami, tam > jeszcze jest maly koszmarek, bo ciezko jest szorowac to miejsce > rekawica..troche rece bola :).. Ale rekawica ponad wszystko.. masowac do > czerownosci. Jezeli jednak masz sklonnosc do pekania naczynek, to musisz > uwazac na ta rekawice i zreszta na wszystkie kremy na cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Krem na cellulit 21.11.02, 10:17 Chyba trzeba wybierać większe zło- cellu, czy naczynka i walczyć tylko z jednym z nich :( Odpowiedz Link Zgłoś
aduska Re: Krem na cellulit 21.11.02, 11:03 w takim razie co polecacie przy problemach naczynkowych i cellu? Ja stosowałam D-Stock, ale okazał się za drogi :( Teraz mam Bielendę, ale zawiera Cofeinę. Nie ma złotego środka? Ada Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Krem na cellulit 21.11.02, 11:08 Jest na pewno antycellulistisowy Norel na pękające naczynka- kupiłam, zużyłam- efektów zero, a koszmarny w użyciu (lepi się, nieładnie pachnie i wygląda jak papka z papieru pakowego)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Krem na cellulit IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.11.02, 15:22 BABOR!!!! Stanowczo Babor-nic innego nie używam na cellulit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Krem na cellulit IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.02, 22:08 Gość portalu: gosja napisał(a): > BABOR!!!! Stanowczo Babor-nic innego nie używam na cellulit może więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksena Re: Krem na cellulit IP: proxy / 204.48.22.* 22.11.02, 10:18 gosja co to jest ten BABOR ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Krem na cellulit IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.11.02, 10:22 Gość portalu: ksena napisał(a): > gosja co to jest ten BABOR ???? znana niemiecka firma kosmetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Krem na cellulit IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.11.02, 10:43 ja jestem z Wrocławia, od niedawna w Warszawie. kupuję kosmetyki Babora we Wrocławiu, tam nie ma z tym problemu (wiadomo-blisko granicy), ale zdziwiłam się bardzo, ze w Warszawie nie ma żadnego salonu Babora!!!! Kiedys chciałam kupić emulsję do twarzy, której używam codziennie, a której akurat mi zabrakło i niestety-odnalazłam jeden gabinet kosmetyczny gdzieś na Ursynowie, który sprowadza Babora, nie pamiętam niestety na jakiej ulicy to było-ściągali mi tę emulsję 2 tygodnie i oczywiście kosztowała więcej niż w salonie we Wrocławiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Krem na cellulit IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.11.02, 10:48 nie miałam na myśli że nie jest dostępny w Polsce. W Krakowie jest. Ale napisz coś o tym czymś na cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Krem na cellulit IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.11.02, 10:55 Gość portalu: katrina napisał(a): > nie miałam na myśli że nie jest dostępny w Polsce. W Krakowie jest. > Ale napisz coś o tym czymś na cellulit. No więc to jest krem-żel na bazie alg morskich z serii Body-Line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Krem na cellulit IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.11.02, 11:22 i super, że w Krakowie jest, myślałam, ze cała Polska taka dziwna jeśli chodzi o Babor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KO Re: Krem na cellulit IP: 62.148.95.* 21.11.02, 15:38 A własnie,że CLARINS - można też przy naczynkach. Ale efekt dopiero przt końcu 2 opakowania. Najpierw masaż ( z wyczuciem, nie za mocno )szczotką Oriflame. Potem Clarins. W miedzyczasie można jakikolwiek balsam. Efekt jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: Krem na cellulit IP: *.dsl.siol.net 22.11.02, 19:08 mi pomogl vichy d-stock,dior mnie nie ruszyl,guam kupilam lezalam jak sledz obwunieta-nic!jednaj peeling co dwa,trzy dni i dobry srodek-oczywiscie vichy,basen,aerobik i moge powiedzic ze sie wygladzilo.Nie ma nic lekko i latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Krem na cellulit IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.11.02, 19:31 NO wlasnie sie zastanawiam...nie mam tyle kasy zeby sobie ot tak wywalic na Bubla..wiec albo Vichy albo Galenic. Tylko pytanie-a moze Vichy Gluko-block? słyszalam ze lepszy niz D-stock pzd Odpowiedz Link Zgłoś