Dodaj do ulubionych

Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:04
tyłek w cellulicie,nogi,nawet ręce:(((nie moge sie zmobilizować by isc na
siłownie,co robić?co robić?przyjdzie wiosna lato a ja znowu bede ryczeć że
jestem straszna,że nie moge sie ubrać tak by nogi odsłonic,co ja mam
zrobic?:(((może wy mi doradzicie dodatkowo jakieś tabl.wspomagające
odchudzanie,jakis krem,mam 169 wzrostu a waga miedzy 61-63,straszydło jestem:(((
Obserwuj wątek
    • neti13 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:05
      Ja bym się zastrzeliła ;)
      • Gość: straszydło Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:10
        pewnie nabijajcie sie wiecej:(
    • aire1 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:07
      Nie biadolić nad sobę tylko ruszyć d...na tą siłownię, no co ci można innego
      poradzić?
      • neti13 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:08
        aire1 napisała:

> Nie biadolić nad sobę tylko ruszyć d...na tą siłownię, no co ci można innego
        > poradzić?

Już jej dawno o tym mówiłam ;)
        • Gość: carolinascotties pozdrawiam łydkowe widmooo :-P IP: 87.207.54.* 21.02.06, 22:33
    • lydeczka Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:11
      a jak sie maja sprawy z twoimi łydkami?
      • grimalkin Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:14
        dobre :D
      • Gość: straszydło Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:14
        łydki to mój najwiekszy problem,celowo o nich nie wspomniałam bo sama mysl o
        nich to dla mnie najwieksza meczarnia,wiec założe dodatkowy wątek o łydkach bo
        wiem że jeszcze takowego nie było:D
        • neti13 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 22:15
          Gość portalu: straszydło napisał(a):

> łydki to mój najwiekszy problem,celowo o nich nie wspomniałam bo sama mysl o
          > nich to dla mnie najwieksza meczarnia,wiec założe dodatkowy wątek o łydkach bo
          > wiem że jeszcze takowego nie było:D
    • Gość: Nel Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:37
      Skacz na niewidzialnej skakance na wysokośc około 3 cm nad podłoże na palcach.
      PO co najmniej 100 podskoków jednorazowo.
      • nastkaa77 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 23:23
        wiesz co ja Ci poradze, idz Ty do psychologa lub innego stowarzyszenia co leczy
        ludzi z chorobami typu anoreksia . nie wmawiam Ci, ze masz ale myslisz chyba
        podobnie, waga 61 do 169cm jest raczej b. dobra.jak masz cellulitis to chyba
        kremy na to nie pomoga, masz pewnie problem z krazeniem.
        Kytos sie juz wyrazil: rusz d... sport poprawia samopoczucie;)

Naprawde popatrz na siebie inaczej.

pozdrawiam:)
        • misiak38 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 21.02.06, 23:26
          > waga 61 do 169cm jest raczej b. do
          no dokładnie,ja się zastanawiam gdzie Ty ten cellulit masz.
          • Gość: straszydło Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:37
            nogi od kostek do tyłka i rece!strasznie to wygląda!waga jak waga ale wlasnie
            ten cellulit jest najgorszy i nie wiem jak sie go pozbyć!!!:((
            • Gość: carolinascotties Dziewczyno - rusz tyłek IP: 87.207.54.* 21.02.06, 23:54
              do jasnej cholery!!! Zamiast zamieszczać rozpaczliwe wątki - pomysl, że za
              kilka lat będzie Tobie o 400 procent trudniej zwalczyć cellulitis - a
              tymczasem - spróbuj wyjść z domu i przebiec minutę - po minucie - szybki marsz -
              i znowu bieg...po kilku dniach nie bedziesz mogla sie obejsc bez biegania - a
              tym samym automatycznie zmienisz diete, tj. bedzie Tobie latwiej ja zmienic -
              przyspieszysz metabolizm - moglabym tak godzinami tlumaczyc, jakie to wazne -
              ale czego tu szukasz - czego po nas oczekujesz - ze splynie na Ciebie
              mobilizacja?!? zamiast gadac po prosty sprobuj cos z tym zrobic, a jak nie
              zejdzie Tobie celluli i nie ujedrnisz ciala po kilku miesiacach treningoe - to
              wtedy tu napisz, ze cos jest z Toba nie tak!
              Powodzenia!!!
              • neti13 Re: Dziewczyno - rusz tyłek 22.02.06, 07:21
                Jak ona ma schudnąć , gdy całymi dniami przesiaduje przy komputerze w
                poszukiwaniu " cudownej metody" na wszystkie plagi świata. Forum tv,
                moda,uroda,mężczyzna,fitness ... nie sposób wymienić wszystkie. Ten jej celulit
                jest od siedzącego trybu życia( można powiedzieć ma problem księgowej). Zakłada
                nieboga tysiące wątków (biedny trollik) , oczekuje nie tyle rad , co stawia
                jasno pytanie,tak jakby statystykę robiła " CZY KOMUŚ TO SIĘ UDAŁO" ? Nigdy
                odpowiedzi jej nie satysfakcjonują , bo " dobre rady" polegają na tym , że
                musiałaby ruszyć dup..o z fotela! Ona tego nie chce , więc truje dalej ,
                pytając , czy ktoś zrzucił z łydek 10 cm. Biedna kobieta. Szkoda na nią czasu ,
                nie można pomóc komuś , kto tak naprawdę tej pomocy nie chce...Wystarczy jej
                dosadniej coś wytchnąć , aby stosownie ci podziekowała . A niech sobie tam
                bazgrze, jeżeli to jej pomaga w rozwiązywaniu trapiących ją problemów.
                (oczywiscie pomaga w jej rozumieniu).

pozdr.
                • neti13 Re: Dziewczyno - rusz tyłek 22.02.06, 07:34
                  wytknąć*
            • Gość: vicky Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 21.02.06, 23:55
              Ja też mam cellulit, ale tylko na udach i tyłku. Też jakoś nie moge się go
              pozbyć. Chodzę na siłownię (uwielbiam ćwiczyć :)) Sport poprawia samopoczucie i
              figurę :) Gorąco namawiam. Codziennie od paru lat smaruję się kremem antycel.
              dzięki czemu nie mam go więcej. Cellulit to nie tylko sprawa estetyczna, ale i
              zdrowotna. Idź do dermatologa, może poleci jakiś zabieg (są drogie :(). Żeby
              się go pozbyć (albo przynajmniej zmniejszyć) musisz jednocześnie: ćwiczyć (dużo
              się ruszać), stosować dietę (jak najmniej soli, słodyczy), robić masaże i
              smarować się kremami. Regularnie! Powinno Ci to wejść w nawyk, jak codzienne
              mycie zębów. Życzę powodzenia i silnej woli w walce z tym paskudztwem :)
              • Gość: lukier do carolinascotties IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:57
                Toz to nasza łydkowa fetyszystka. Teraz wziela sie za cellullit :))))))
                • Gość: carolinascotties Re: do carolinascotties IP: 87.207.54.* 21.02.06, 23:59
                  a ja durna baba się denerwuję - cholera :) Że tez te baby nie mają co robić...
    • czekoladka_84 Dobre :D 22.02.06, 08:32
      A cellulit na rękach jak się objawia?
    • Gość: Gosia Czego ty oczekujesz? IP: *.chello.pl 22.02.06, 11:18
      Żeby ktos powiedział że nie ma się czym przejmować? Że jest wszystko ok? Że
      wyszscy się będą nad toba litować?

Lepiej przyjrzyj się swojemu odbiciu w lustrze i weź się za siebie! Bo tylko do
      siebie możesz miec pretensje, że tak wyglądasz...urodę się ma albo nie, a
      sylwetkę mozna sobie wypracować. Taka prawda. Tylko trzeba miec silną wolę,
      niestety.
    • Gość: Hania Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:51
      Zakochaj się:))) wiosna idzie- inaczej zgnuśniejesz i się zastrzelisz.
      • neti13 Re: Jestem tłusta,mam cellulit i jestem załamana. 22.02.06, 22:10
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Zakochaj się:))) wiosna idzie- inaczej zgnuśniejesz i się zastrzelisz.

Oj coś Ci się chyba rozdwoiło ;) Nie wiesz przypadkiem co ? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka