Gość: kawka30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:30 czy krem maska z płatkow róz dermiki jest dobry? Czy też warto za 40-50 zł kupić coś innego na zmarszczki pod oczami? Mam lat 30 z plusem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lania Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:46 Witam,maska z płatków róż jest bardzo chwalona,ale ja nie używałam.Co do Dermiki,to kupiłam wczoraj z serii noblesse spa żel intensywnie nawilżający pod oczy i na powieki-przeciwzmarszczkowe bionawilżanie.Postanowiłam bowiem zmierzyć się z teorią,iż najlepszy efekt przeciwzmarszczkowy daje głębokie nawilzanie skóry,a więc kremy porządnie nawilżające,a nie te,które obiecują likwidację zmarszczek.Stosowałam juz pod oczy na moje dwie zmarszczki mimiczne wiele preparatów,m.in.L'Oreal Revitalift,Garnier ultra lift,Nivea z Q10 i żaden z nich ze zmarszczkami moimi dwoma rady sobie nie dał.Postanowiłam więc na chwilę odpuścić kremy przeciwzmarszczkowe-cudowne i spróbować tego żelu Dermiki.Zobaczymy jakie będą efekty.Aha,u mnie nieco poprawia stan skóry pod oczami maseczka Daxa ta rózowa botoxowa ,stosuję ją tylko pod oczy raz na kilka dni zamiast kremu.Lekki efekt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka30 Re: krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:20 dzieki za odpowiedź. Spróbuję tej maseczki, może też się skuszę na ten krem maskę dermiki, a moze iwostin z kofeiną? Na razie czekam na kase i tworzę listę kosmetyków, które sobie zafunduję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: krem pod oczy IP: *.um.krakow.pl 23.02.06, 10:10 Iwostin z kofeiną? czy to jest przeciwzmarszczkowe czy nawilżajace? pytam bo nie spotkałam się z tym preparatem. pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka30 Re: krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:42 iwostin - żel pod oczy - nawilżający - głównie zmniejsza "worki". Kiedyś go już używałam i nie miałam zastrzeżeń. Na jego korzyść przemawia też jego większa ilość - 25 ml w tubce, a nie 15 ml jak w przypadku typowych kremów pod oczy. I dlatego nad jego zakupem znowu się zastanawiam. Bo tak na serio:czy te kremy przeciwzmarszczkowe naprawdę choć trochę likwidują zmarszczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: krem pod oczy IP: *.um.krakow.pl 23.02.06, 14:46 likwidują - szczerze wątpię. mogą nawilżyć i uelastycznić skórę, ale żeby cofnąć czas? to już chyba tylko skalpelek (a fe!. w moim przypadku ta likwidacja worków jest nawet bardziej zachęcająca, bo to właśnie mój główny problem. dzięki za radę. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 na worki - polecam vichy 23.02.06, 14:53 Oligo25 sztyft vichy. po moich worach nie ma śladu. jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: na worki - polecam vichy IP: *.um.krakow.pl 23.02.06, 15:05 długo go już stosujesz? no i przede wszystkim czy Twój problem był bardzo widoczny? wiem że kosmetyki to kwestia indywidualna, ale próbuję wysondować zanim się zdecyduję, bo nie ma większego sensu kupowanie kilku kremów naraz. pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: na worki - polecam vichy 23.02.06, 15:16 stosuję od tygodnia. Juz po 2 dniach worki zniknęły/ mialam spore podpuchnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: na worki - polecam vichy IP: *.um.krakow.pl 23.02.06, 15:20 dzienx;) z nieba mi spadasz. idę czym prędzej przetestować. wypłata na koncie więc można poszaleć. pozdrawiam i uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka22 Re: na worki - polecam vichy IP: *.inside.nice.com.pl / 217.153.111.* 23.02.06, 16:25 To ja też się pomądrzę. Jakichś strasznych zmarszczek nie mam, mimo prawie czterdziestki, ale mam problem odwrotnym, niz Wy ponieważ zamiast worów "kroi mi się" problem z jakby "zapadaniem się" skóry pod oczami. Nie wiem, czy jasno się wyraziłam, ale może ktoś ma jakąś radę (kosmetyczną) na tę dolegliwość. Natomiast stosowałam i Vichy i Myokine, które kompletnie (poza nawilżeniem) nic nie dają. Wczoraj kupiłam La Roche Posay - Active C pod oczy. Na razie wiem, że nie uczula. O reszcie powiem po jakimś tygodniu chociaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: na worki - polecam vichy IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 16:28 Turystka, a nie nosisz okularów? Ponoć właśnie okularnice mają taki problem z 'zapadaniem się' skóry wokół oka. (Ja też mam, i jestem pinglarką) Odpowiedz Link Zgłoś