25.11.02, 08:40
Zakupiłam krem NeoStrady 8% AHA. Mam cerę mieszaną. Po tygodniu używania na
twarzy w okolicy nosa i brody pojawiło mi się cos co przypomina taką drobną
kaszkę (skóra koloru nie zmieniła). Czy to właściwy objaw?????
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Oriana
Obserwuj wątek
    • mijka Re: NeoStrada 25.11.02, 09:18
      Cześć ja po niecałym tygodniu używania dostałam mnóstwa czerwonych wyprysków na
      brodzie i pomiędzy ustami a nosem. Nie martwiłam się tym jednak pocieszając
      się, że skóra musi jakoś zareagować na te kremy z kwasami wyciągając chociażby
      wszystko na zewnątrz. Po dwóch tyg wszystko przeszło i teraz moja buzia jest
      gładka, jędrna, choć jeszcze z kilkoma pojedynczymi wypryskami na brodzie. No i
      co ważne wiele przebarwień po trądziku, opalaniu mi zniknęło. Pozdrawiam
      • Gość: Oriana Re: NeoStrada IP: *.crowley.pl 25.11.02, 09:20
        Dzięki za pocieszenie mam nadzieję, że u mnie też zniknie.
        Pozdrówki
        Oriana
        • Gość: monias1 Re: NeoStrada IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 25.11.02, 10:20
          nie NeoStrada tylko NEOSTRATA!!
          ja uzywam od dluzszego czasu i jestem bardzo zadowolona z efektow. Nigdy nic mi
          sie nie zrobilo wrecz przeciwnie juz po trzykrotnym zastosowaniu moja twarz
          wygladala super!!!
          • Gość: ania Re: NeoStrata - może Basia tu jest????? IP: 217.98.124.* 25.11.02, 10:26
            Dziewczyny ,powiedzcie proszę czy jest sens używania tego kremu
            Neostraty ,jeżeli nie mam problemów ze skórą.Powiedzmy,że mam 30 lat i
            chciałabym stosować coś , co będzie regularnie złuszczało naskórek,usuwało małe
            plamki i tego rodzaju problemy.Czy nie jest przeszkodą to , że mam raczej suchą
            skórę????Liczę na Basie i na Was!!! papa
            • Gość: Oriana Re: NeoStrata - może Basia tu jest????? IP: *.crowley.pl 25.11.02, 11:56
              Faktycznie NeoStrata - przepraszam za pomyłkę :-(
              Ten krem 8% AHA nadaję się do cery suchej
              Pozdrawiam
              Oriana
              • Gość: Mimi Re:Gdzie mozna kupić te kosmetyki? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 12:52
                I w jakich mniej więcej są cenach?
                • Gość: ania Re:Gdzie mozna kupić te kosmetyki? IP: 217.98.124.* 25.11.02, 14:27
                  ok 100zł i powyżej
                  • Gość: mz Re:Gdzie mozna kupić te kosmetyki? IP: *.80-202-238.nextgentel.com 25.11.02, 15:23
                    do kupienia przez internet np. Znasjdz strone biomed i poczytaj sobie ich
                    oferte. Byl o tych kosmetykach watek jakis czas temu. Bacznie czytam bo moze
                    sobie pod choinke zazycze :)
            • r72 Re: NeoStrata - może Basia tu jest????? 25.11.02, 15:36
              Gość portalu: ania napisał:

> Dziewczyny ,powiedzcie proszę czy jest sens używania tego kremu
              > Neostraty ,jeżeli nie mam problemów ze skórą.Powiedzmy,że mam 30 lat i
              > chciałabym stosować coś , co będzie regularnie złuszczało naskórek,usuwało
              małe
              >
              > plamki i tego rodzaju problemy.Czy nie jest przeszkodą to , że mam raczej
              suchą
              >
              > skórę????Liczę na Basie i na Was!!! papa

Na usuwanie małych plamek wystarczy Effaclar (ok.40zł w aptekach). Ma on tylko,
              albo aż 1,5 % kwasów i to wystarczy na małe przebarwienia np. po słońcu, albo
              trądziku.
              • Gość: monias1 Re: NeoStrata - może Basia tu jest????? IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 25.11.02, 16:02
                w ogole ten watek byl poruszany ostatnio na forum.
                Krem AHA 8% nadaje sie nie tylko do skory suchej ale rowniez do
                mieszanej/tlustej. Najlepiej zapoznac sie z ulotka o preparacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka