Dodaj do ulubionych

Jasnoróżowy błyszczyk, szminka??

23.02.06, 22:17
Szukam jasnoróżowego, wrzosowego, liliowego, nadającego kolor(nie
transparentnego) błyszczyka lub szminki w płynie(kremie), bez drobinek
brokatu.Po prostu matowego.Rzucił Wam się w oczy taki kolor, a może któraś
ma, albo miała?
Obserwuj wątek
    • Gość: ruta Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:27
      Szukasz matowego błyszczyka?Ciężko Ci będzie znaleźć :))
      • zoe28 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 23.02.06, 23:31
        No właśnie, ten mat zbił mnie z tropu :)
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 23:47
          A ja rozumiem. :P Chodzi o to, zeby blyaszczyk nie byl ani perlowy, ani
          brokatowy, zeby mial czysty kolor i czysty blask - efekt mokrych ust. Szczerze
          mowiac tez czegos takiego szukam - moooocny polysk/blysk lustrzany, ale
          jednoczesnie zadnych brokatow i perly, ot taki delikatny, lososiowy albo w
          cieplym odcieniu roz. Zdaje sie, ze Doda ma cos takiego w ostatnim teledysku, z
          daleka widac, jak jej sie usta swieca.
          • zoe28 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 23.02.06, 23:53
            Efekt mokrych ust, ok już rozumiem:) Ja też nie lubię tych wszystkich
            migoczących drobinek na ustach. Mam swoje typy w tym względzie, ale nie wiem
            jaki przedział cenowy interesuje autorkę.
            • Gość: turzyca Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:49
              water shine gloss. Maybeline. Mam czerwoną i jestem bardzo zadowolona: jest
              ładny kolor i połysk, a nie ma przesady. Tylko nie ma jakiegoś szczególnego
              smaku, co mnie akurat cieszy, ale niektórym przeszkadza. Ceny nie pamiętam, ale
              Maybeline nie jest drogą marką.
              • Gość: Ofelia1982 water shine diamonds IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 14:00
                tez go mam, nawet spoko choc malo kryjacy i szybko sie sciera, ale to nie jest
                jeszcze najgorsze. Najgorsze, ze jest baaaaaaaardzo malo wydajny! Nie wiem czy
                tylko ja tak mam, ale jeszcze zaden blyszczyk nie konczyl mi sie tak szybko
          • frrancuzeczka Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 25.02.06, 21:31
            Chyba Max Factor ma coś takiego.
    • jade.fox Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 24.02.06, 01:42
      Błyszczyki bez drobinek ma Loreal Glam Shine Juice,
      Bourjois 3D ma kilka odcieni bez drobinek i perły, nie pamiętam numerków.

Rzeczywiście trudno znaleźć zwykły błyszczyk bez brokatu, itp.
    • maggi9 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 24.02.06, 01:44
      Inglot też ma taki bez brokatu w tubkach ale nie używałam więc nie wiem jak z jakością
    • Gość: Kamila Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:29
      z droższych jeszcze Revlon Superlustrous. I chyba IsaDora ma też takie?
      • Gość: estella Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 24.02.06, 12:59
        Glam Shine Juice - w kolorze Baby Juice
    • marghot Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 24.02.06, 13:01
      poszukaj w ofercie Lumene
      • Gość: Ofelia1982 INGLOT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 13:24
        byl kiedys taki Inglot w malym okraglym opakowaniu, baaardzo gesty, z
        silikonem.odcien dokladnie taki, o ktorym mowisz - ja tez uwielbiam takie
        wrzosowe,liliowe,rozowe,ale nie za ciemne.Ten Inglot byl GENIALNY! potem znikl:
        (( ale jakis czas temu widzialam cos podobnego w ich ofercie, tylko wtedy nie
        mialam czasu.dzis ide kupowac roz Inglota, wiec obczaje przy okazji blyszczyki
        i napisze.Buziaki
        • ofelia1982 Re: INGLOT 24.02.06, 16:32
          niestety w ofercie Inglota juz dawno go nie ma:(a szkoda bo byl rewelacyjny
          • natalia.brzeska MAC 24.02.06, 17:15

MAC Lip Glass
    • sitc Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 24.02.06, 15:27
      Dokładnie taki jak opisałaś, jasny róż, wpadający we wrzos, bez drobinek jest
      Chanel Levres Scintllantes numer 60.
      • Gość: Lenka Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? IP: *.chello.pl 24.02.06, 15:46
        Isadora-Expres Star Gloss kolor 54-Reflecting Bloom.
        • usa83 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 24.02.06, 20:46
          jeśl ichodzi o przedział cenowy to nieważne.Kosmetyki z górnej półki?-JAK
          NAJBARDZIEJ:)
          • natalia.brzeska Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 25.02.06, 19:24
            usa83 napisała:

> jeśl ichodzi o przedział cenowy to nieważne.Kosmetyki z górnej półki?-JAK
            > NAJBARDZIEJ:)

No to jak najbardziej MAC
            www.maccosmetics.com
            • natalia.brzeska Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 25.02.06, 19:30

www.maccosmetics.com/templates/products/mp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15112
              Albo z tańszych:
              No7 (do kupienia w sieci Boots w UK)
              High Shine Lip Gloss w kolorze Whisper
              www.boots.com/brandtreatment/product_details_brand_treatment.jsp?productid=1057436&classificationid=1031777

• usa83 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 26.02.06, 21:22
      Jesteście super. Dzieki
      • ewapaw5 Re: Jasnoróżowy błyszczyk, szminka?? 27.02.06, 08:17
        Witaj

Ja mam taka pomadke Bourjois z serii Ciel jak chcesz moge sie zamienic z Toba
        na cos innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka