Dodaj do ulubionych

Zmiany wiosenne czas zacząć:)

IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 24.02.06, 14:04
hej, co robicie w ramach upiekszania się wiosennego? Może jakieś oczyszczanie
ogranizmu po zimie? Albo specjalne kosmetyki lub witaminki dodające energii i
blasku? Lub ćwiczenia?
Ja zaczęłam regularnie robić brzuszki, zastanawiam się nad jakims łagodnym
sposobem oczyszczenia organizmu ale na razie nie mam pomysłu. Poza tym
regularne maseczki. A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.asta-net.com.pl 24.02.06, 14:08
      • Gość: kama Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.asta-net.com.pl 24.02.06, 14:10
        ja caly czas regularnie stosuje peelingi i maseczki do ciala jak i do twarzy,za
        tydzien ide do fryzjera i na regulacje i na henne brwi.jezdze na rowerze
        stacjonarnym.
    • Gość: carolinascotties moje wiosenne kuracje IP: *.chello.pl 24.02.06, 14:11
      od tygodnia biegam w parku, staram sie pic okolo 2 litrow wody, wyrzucilam z
      kuchennych szafek wszystko, co bylo zwiazane z cukrem, maka i maslem ...
      kupilam 5 kg piersi z indyka,poporcjowalam ja i wrzucilam do zamrazarki, kupuje
      duzo warzyw , ktore gotuje razem z piersia i garstka brazowego ryzu, jem 4
      razy dziennie male porcje, krece hula hop i od wczoraj skacze na skakance. Co
      kilka dni robie cukrowo kawowy peeling do ciala i stosuje maseczki nawilzajace
      na buzie.
      Szczerze przyznam, ze juz widze efekty biegow, pupa robi sie twarda i mniejsza..
      pozdrawiam
    • Gość: carolinascotties a witaminki IP: *.chello.pl 24.02.06, 14:13
      przyjmuje chrom, witaminy z grupy B, potas i kwasy omega.
    • liselle Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 14:22
      E, ja to cały rok ćwiczę:)A na wiosne, hmmm..zastanawiam się czy moze by tak fryzjera nie odwiedzić wreszcie i trochę zmienić uczesanie. Bo jak mam długie włosy to wydaje mi się że lepiej krótkie i na odwrót:). odnowiłam już nieco zawartość szafy, powyrzucałam stare kosmetyki, wreszcie kupiłam takie które odpowiadają mojemu typowi cery, czyli cery raczej skłonnej do świecenia:).Co jeszcze...a no i też piję więcej wody mineralnej i zielonej herbaty.
    • Gość: Nessie Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 14:27
      E, jaka tam wiosna, miśki pluszowe twardo śpią na półce. :P

Zakupiłam sobie kilka maseczek i stosuję. Juvit też. Trochę mi się udało
      przywrócić cerę do porządku po zimowym przesuszeniu.
    • kasiulek_mysiulek Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 14:35
      Ja ćwiczę codziennie godzinę, piję dużo zielonej herbaty i wody mineralnej,
      spaceruję, masujębrzuch, stosuję się do zasad programu :"odchudzanie nie musi
      być walką" (trochę tych kilogramów jest do zrzucenia:)
    • e-info Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 14:36
      Ja od dwóch miesięcy regularnie łykam dwa preparaty SILICA na poprawę wyglądu
      skóry, włosów i paznokci oraz ŻEŃ-SZEŃ (tej samej firmy) na wzrost energii. Już
      mam piękne paznokcie, długie i mocne oraz wiecej siły i optymizmu :)
      Z kosmetyków zakupiłam peeling oraz żel z serii Ziaja Lipocell i też regularnie
      codziennie wmasowuję. Efektem jest na razie cudownie gładka i napięta skóra.
      Staram się codziennie wypijać MARWITka :)
      • Gość: Ewa Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 24.02.06, 15:19
        A własnie... znacie jakies preparaty z apteki, które zarówno poprawiają skórę,
        włosy, paznokcie, jak i wpływają na wzrost energii? Może być cos z żen-szeniem,
        on wpływa pogobno pozytywnie na gospodarke hormonalną, a to też ważne:)
        Pozdrawiam
        • Gość: lisowa2 Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:33
          Oj ja już czuję wiosnę!:))) Paradoksalnie bo za oknem śnieg jak lezał tak lezy, a jeszcze ma nasypac, ale dzisiaj np. swieci slonce, i jakos tak milo sie zrobilo:). Zamierzam zmienić kolor wlosow na jakiś jasniejszy brąz/ciemny blond,
          zamierzam zacząć regularnie ćwiczyć, przetrzepie garderobe, moze kupie cos nowego, kurcze brzmi to jak postanowienia noworoczne:D, oby jednak tym razem realizacja byla wreszcie nieco bardziej efektywna;p
          pozdrawiam:)
        • e-info Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 20:39
          Ja z czystym sumieniem polecam właśnie ten preparat ŻEŃ-SZEŃ firmy Naturell.
          Tutaj można sobie więcej o nim poczytać www.naturell.com.pl/index.php?
          level=produkty&level2=23.
          Biorę go i ja i mój facet i oboje mamy teraz naprawdę dużo energii do
          działania, choć jeszcze miesiąc temu non stop dopadało nas przemęczenie,
          senność, apatia.
    • sitc Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 15:24
      Zmieniłam diete, jem przede wszystkim bardziej zdrowo, a przy okazji mniej
      kalorycznie, zaczęłam regularnie chodzić na siłownie, jak tylko będzie bardziej
      sucho, to w weekendy będę jeździć rowerem. Codziennie biore witaminy. Kosmtyków
      uzywam tych co zawsze, dołączyły tylko różniste ujędrniacze, co by skóre
      wygładzić przed latem :)
      • Gość: Dorotita Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.range86-136.btcentralplus.com 24.02.06, 18:11
        Biegam juz od paru miesiecy, zaczelam silownie pare tygodni temu. Oszczedzam
        kase na przedluzanie wlosow i makijaz permanentny! Rozstalam sie z facetem i
        zamiast jechac z nim do Meksyku postanowilam spelniec swoje marzenia o ciemnej
        oprawie oczu, gestych, ciemnych brwiach i gestych wlosach!!! A co tam! Do tego
        przestalam brac pigulke antykoncepcyjna i wierze ze wreszcie pozbede sie
        cellulitu na posladkach! Czekam na slonce zeby sie wreszcie opalic i znowu
        zakochac!!
    • 18_lipcowa Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 18:17
      a ja cały rok dbam o siebie wiec nie mam zrywów na koniec zimy
      • Gość: Tora83 Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.chello.pl 24.02.06, 20:47
        18 lipcowa - ale chcac czy nie chcac - tryb zycia sie zmienia na przelomie por
        roku, zmienia sie skora, samopoczucie, sylwetka ... wszystkie o siebei dbamy
        regularnie. Mowimy o ZMIANACH.
        • 18_lipcowa Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 25.02.06, 13:49
          Gość portalu: Tora83 napisał(a):

> 18 lipcowa - ale chcac czy nie chcac - tryb zycia sie zmienia na przelomie
          por
          > roku, zmienia sie skora, samopoczucie, sylwetka ... wszystkie o siebei dbamy
          > regularnie. Mowimy o ZMIANACH.

mi sie nie zmienia zima nic
      • Gość: carolinascotties tu chyba nie chodzi o zrywy IP: *.chello.pl 24.02.06, 20:49
        -ale o zmianę z zimowego trybu życia, pielęgnacji, diety - na wiosenny, czy
        letni - ja nie robię przez cały rok tego samego - uprawiam inne sporty zimą,
        inne wiosną - moja dieta jest inna, skórę też pielęgnuję w inny sposób...inne
        kosmetyki stosuję zimą, inne latem :)
        • Gość: Tora83 Re: tu chyba nie chodzi o zrywy IP: *.chello.pl 24.02.06, 20:51
          No wlasnie o to mi chodzi. Ja jeszcze nic nie robie - nie czuje wiosny w
          powietrzu - nie przestawiam sie. Tylko fryzure zmienilam.
    • colleen83 Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 21:21
      Cwicze caly rok. Teraz jakies takie bardziej leniwe cwiczenia. Kupilam dzis shape'a z plyta "joga dla poczatkujacych" i bede sie relaksowac ;)
      Lykam magnez bo strasznie dolujaca ta zima jest. Naprawde nie moge sie doczekac wiosny. :)
      Zenszen tez kiedys jakis bralam, ale chyba na mnie nie dziala.

Niedlugo post, moze przestane szalec, bo ostatnio moja cera cierpi przez knajpiana atmosfere. Jakas taka szara sie zrobila, chyba tez kupie ten juvit.
      Oczyszczenie organizmu jak najbardziej. Musze o tym pomyslec.
      Myslalam tez o zestawie do mikrodermbrazji, ale nie wiem czy sie zdecyduje.

Porzadki w kosmetykach tez porobilam. Strasznie cierpie jak mam cos wywalic. :P
      Ciezko bylo ale teraz mam miejsce na nowe cuda. Zakupilam juz roz do policzkow. Jeszcze przed wiosna jakis lzejszy podklad dokupie. No i pewnie makijaz zmienie troche, ale to jak sie cieplej zrobi. :)

A widzialyscie makijaze na wiosne?
      Ta wiosna na razie taka nierealna, a firmy kosmetyczne juz costam proponuja.
      Mi sie podoba make-up chanel, taki rozowy. Dziewczyna na reklamach ma chyba nad dolnymi rzesami biala kredke. Bardzo fajnie to wyglada.
      I jeszcze na amerykanskiej stronie Sephory bylo kilka fajnych. Podobala mi sie propozycja Diora.
      • nastkaa77 Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 22:51
        ja tez dolaczam do tych zmieniajacych cos na wiosne. zapisuje sie na basen, na
        rowerku bede jezdzic,jak tylko bedzie sucho to na przemian z rowerkiem
        stacjonarnym bede chodzic biegac.
        przecodz na diete, to juz postanowione i tak ma byc, bo angielskich kilogramow
        za duzop ze soba przywioze, bo niedlugo w koncu do domu sie wybieram.

pojde do kosmetyczki na paznokscie ( nie , zadne tipsy, moze jakis francuski
        etc) i moze na oczyszczanie cery, wloski sobie juz obcielam, brwi tez
        zmienilam, pojde do okulisty, coby na szkla sie przestawic, i jeszcze raz do
        kosmetyczki na depilacje noz i bikinie ale to jzu tak do lata sie zblizajac.

;))

a kasiulek-mysiulek -
        nie pij duzo zielonej herbaty, wszem jest dobra dla organizmu ale w porcjach
        np jedna dziennie rano, pij wiecej ziolowych np, melisa czy mieta, czy jakies
        inne, bardzo zdrowe i nie zawieraja kofeiny.
        a zielona w wiekszych ilosciach jest nie zdrowa.wyplukuje cos waznego, oprocz
        magznezu.

• kasiulek_mysiulek Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) 24.02.06, 23:02
          Nastkaa dzieki za rade, czy 77 to rok Twojego urodzenia? (bo mój 76)
    • Gość: www Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 25.02.06, 12:49
      ja robie maseczki, basen, silownia i jak zrobi sie ciepł rower
      • Gość: cala_w_kwiatkach Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 13:06
        polecam BODYMAX w tabletkach, biore go zima, gdy energii mam mniej i w trakcie
        sejsji, bo wpływa korzystnie na koncentracje - lepsze wykorzystanie tlenu przez
        organizm czy cos w tym stylu;) no i ma zenszenia w sobie
        efekty widoczne po 2-3 tyg stosowania, wiec trzeba brac zawczasu:)
        • Gość: nova_30 bodymax IP: *.crowley.pl 25.02.06, 14:11
          A ile kosztuje ten BIDYMAX, ile opakowanie ma tabletek i dzie można kupić?
    • Gość: Nessie No jednak wiosna! IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 15:15
      No dzisiaj to i ja, i moje miśki pluszowe poczuliśmy wiosnę! :) Posiedziałam
      godzinę na balkonie i chyba przypaliłam sobie czoło! O zgrozo, o filtrach
      kompletnie zapomniałam :/ No cóż, wiosna :P

A jak się zrobi sucho, będzie można wyjść na rolki.
      • Gość: up Re: No jednak wiosna! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 25.02.06, 21:30
        up
        • Gość: cala_w_kwiatkach Re: bodymax -do nova_30 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 21:42
          www.bodymax.com.pl/
          to stronka na ktorej znajdziesz opis tabletek i ceny opakowan

pozdrawiam
          • Gość: Miki Re: bodymax -do nova_30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 22:13
            No wlasnie ja tez zaczynam robic porzadki w kosmetykach, zamierzam kupic nowy
            podklad i krem. Teraz uzywam garnier na dzien i osobno na noc, zastanaiwam sie
            jak dobrac krem zeby mial odpowiedni filtr, bo niebawem slonca przybedzie...
            Co radzicie? Na co zwrocic uwage na opakowaniu?
    • Gość: g Re: Zmiany wiosenne czas zacząć:) IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 26.02.06, 20:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka