Dodaj do ulubionych

Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście?

IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.06, 22:46
Witam,
pojawił się nowy podkład rozświetlający Rimmela, miałyście może okazję go
przetestować? Co o nim sądzicie?
A może polecacie jakiś inny podkład o własnościach rozświetlających cerę ?
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:44
      Ja testowałam i bardzo polecam,le zależy jaka masz cerę,bo nadaje się raczej do
      bezproblemowej,słabo kryje za to b. ładnie i subtelnie rozświetla. Mnie bardzo
      odpowiada i to pierwszy podkład z tej firmy który mi pasuje,o dziwo :)
      • Gość: basia Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.4.14.vie.surfer.at 28.02.06, 11:22
        ja testowalam rowniez, jakis dziwny zolty odcien ktory o dziwo ladnie sie
        dopasowal do skory...
        jak rozcieralam go na rece w perfumerii zauwazylam drobinki jakby brokatu,
        jednak przy naturalnym swietle dziennym (na twarzy) sa one niewidoczne.
        probowalam "kolezankowego" bo akurat sobie kupila
        hmm przy nakladaniu czulam ze trze jak drobny peeling (ten brokat?)
        buzia ladnie wyglada,jakby wypoczeta i musnieta sloncem
        minusem jest to ze nie kryje wcale-roznego typu niespodzianek na twarzy czy
        przebarwien,ogolem
        potwierdzam opinie Kingi-ze podklad nadaje sie do cery bezproblemowej,
        do tlustej czy mieszanej zdecydowanie nie polecam-chyba ze chcesz sie swiecic na
        wiosne jak sloneczko ;)
    • Gość: straraklepa Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.bulldogdsl.com 28.02.06, 15:52
      jest ok. przy nakladaniu troche rzeczywiscie drapie cos jak peeling, ale ladnie
      rozswietla twarz, malutkich brokacikow nie widac w dziennym swietle. tylko
      slabo kryje nadaje sie tylko do cery bezbrpblemowej raczej. i jeszcze jedno
      jeetsem ciekawa ile on kosztuje w Polsce??pozdrawiam
      • Gość: berka Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:52
        ja zapłaciłam 25 zł, w droższych perfumeriach widziałam nawet za 30. :)
        • agataania Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? 04.03.06, 17:56
          dla mnie rewelacja, jedyny podkład jaki w życiu miałam ( a testowałam sporo )
          którego naprawdę nie widac, widac tylko efekt, wypoczęta, gładka skóra.
          Co prawda mam raczej bezproblemową cerę, ale udało mu sie pięknie ukryc sińce
          pod oczami i lekko zaczerwieniony od kataru nos:)
          jak dla mnie 6+
    • Gość: czarna167 Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:08
      kupilam ten podklad za 28 zł i jest dla mnie super lecz narazie wole uzywac
      inny i nie marnowac go bo troszke za slabo kryje a powyskakiwaly mi krostki i
      wole go uzyc jak mi zniknal a takto jestem b. zadowolona za dokladnie 27.99
      kupilam w rossmannie
    • Gość: rudy kot Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.media4.pl 05.03.06, 01:53
      Ale jak sie krostki i inne niespodzianki zaciapie dobrym korektorem, to też
      jest świetnie, nawet na bardzo problemowej cerze. Zwłaszcza w sztucznym
      świetle, na wieczór swietny. Miałam próbkę, pisałyście, że do brzydkiej skóry
      nie nadaje się, a tu niespodzianka. Bardzo duży plus - te drobinki sa
      rzeczywiście w wersji mikro, nie ma wrażenia "twarz w brokacie". I podpasowł mi
      zapach, jak na podkład bardzo świeży.
    • Gość: Aga Re: Nowy Podkład Rimmel ? Testowałyście? IP: *.crowley.pl 06.03.06, 11:52
      Ja do tej pory byłam wielbicielką wszelkich podkładów kryjących.Po wypróbowaniu
      Rimmela będę mu długo wierna.Nie kryje (może trochę) ale pięknie rozświetla.
      Ten podkład + korektor= super efekt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka