Gość: ON_19 IP: 83.168.106.* 05.03.06, 15:49 naklejki.clw.pl/wzory/tribal/007/tribal_069.gif chciałbym sobie zrobić taki tatuaż na plecach, w górynm odcinku kręgosłupa, co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Tatuaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.03.06, 15:51 na karku, miedzy łopadkami czy gdzie na gorze? ale wzor ok, podoba mi sie, ale musi byc dosc duzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tatuaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.03.06, 15:52 *łopaTkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Tatuaż IP: *.chello.pl 05.03.06, 22:26 dla mnie odpada, uwielbim tatuaze, ale ten wzorek jest okropnie posoplity i duzy na kregoslupie bedzie wygladal kiepsko, najlepiej idz do dobrego studia, wybiez cos i popros zeby ci to odrobine zindywidualizowali. sama uwilebiam tatuaze i posiadam zreszta i zawsze mi sie wydawalo najfatalniejsza sprawa na swiecie spotkac kogos z takim samym tatuazem. aha i na kregoslupie to troche boli jak robia, ale da sie wytrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Tatuaż IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 23:05 Dla mnie jest bardzo ładny,tyle tylko ze ja bym go zrobiła na łopatce,ale tam tez podobno niestety boli;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vi Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:08 Bol, bol...jak nie chcecie, zeby bolalo to marker w rękę i gotowe :) Najawieksze dziela rodzą się w bólu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 01:32 Oklepany! I tandetny szczerze mowiac...milion osob takie ma,dla mnie zbyt "disco". Jeszcze dla dziewczyny ujdzie w tloku ale dla faceta zbyt kobiecy i mowie to szczerze,a tatuaze sama posiadam wiec nie jest to zlosliwa opinia "anty". Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Tatuaż 06.03.06, 22:22 dziewczyny zastanówcie się nad tatuażami. kilka miesięcy temu zachorował ojczym mojej przyjaciółki, konieczna była operacja i w szpitalu poproszono, by rodzina [lub znajomi] oddali krew. i z naprawdę dużego grona prawie nikt nie mógł być dawcą krwi - tatuaż dyskwalifikuje, nawet makijaż permanentny. w razie czego nie będziecie mogły pomóc swoim bliskim, a tam, gdzie się tatuaże robi, nikt o tym z oczywistych przyczyn nie informuje. ja wcześniej o tym nie wiedziałam. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:40 Granica to minimum rok po tatuazu lub innym zabiegu.Pytalam sie w studiu tatuazu. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Tatuaż 08.03.06, 00:44 a propos wątku szpitalnego, niektórzy anestezjolodzy nie zgadzają się podać znieczulenia zewnątrzoponowego osobom z tatuażem na kości ogonowej (takim, co to wystaje z biodrówek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikinufulka83 Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:29 Drogi ON19. takie tatuaze robia sobie homoseksualisci a nie prawdziwi faceci. Lepiej tradycyjne dziargnij sobie gola panienke i kotwice na przedramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:42 Pewnie:)))Nie ma to jak old school! Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: Tatuaż 07.03.06, 12:46 Zbyt oklepany -sam wymysl wzór lub zmodyfikuj ten . Podeślę ci fajną stronę . Mam tatuaż - i wiem ,ze nikt nie ma takiego samego bo go wymysliłam:-) www.tattoodesign.com/gallery/sub.php?main_cat=Tribal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tatuaż IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.03.06, 17:09 Nie rob tego. Za kilkanaście lat skora bedzie malo jedrna. Efekt bedzie smieszny i zalosny. Lepiej zrob sobie taki, ktory widac gdy sie opalisz. Wtedy to jest super myk i bajer. Nie ryzykuj ciemnego mazidla. Ok? Dla mnie tatuaz to oznaka checi wyrozniania sie. Moim zdaniem lepiej sie wyrozniac czyms innym, umiejetnosciami czy innymi cechami, ale na litosc boska nie sezonowo modnym badziewiem. Wez pod uwage, ze to moze cie sie znudzic, tak, jak kobietkom nudza sie ich ulubone makijaze, zapachy etc. A jak kiedys poznasz osobe, ktora nie cierpi tatuazy i ty dodatkowo nie bedziesz zachwycony tym, co masz na skorze? A jak sie okaze, ze przez top nie mozesz zostac dla ukochanej osoby krwiodawca? Lepiej idz i kup sobie cos estra, nie narazaj sie ani na bol, na ewentualne wysmianie, zakazenie, oszpecenie. No, bo kto Ci zagwarantuje, ze ten tatuaz wyjdzie? Kto Ci da gwarancje, ze poprawienie tatuazu przyniesie oczekiwany efekt? Nie daj sie modom, tworz je sam!!!! Badz kreatywny, a nie odtworczy. Bo to naprawde jest śmieszne, jak np 40 latek nosi taki znaczek na chocby leciutko rozciągnietej skorze!! A usuwanie laserem- drogie, blizny moga pozostac. Slowem, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:20 Co za bzdury opwiadasz!Tatuaz to nie moda,nigdy nie byly modne-no moze wrod dyskomanow... Odpowiedz Link Zgłoś