IP: 83.168.106.* 05.03.06, 15:49
naklejki.clw.pl/wzory/tribal/007/tribal_069.gif
chciałbym sobie zrobić taki tatuaż na plecach, w górynm odcinku kręgosłupa,
co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Tatuaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.03.06, 15:51
      na karku, miedzy łopadkami czy gdzie na gorze?
      ale wzor ok, podoba mi sie, ale musi byc dosc duzy:)
      • Gość: ania Re: Tatuaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.03.06, 15:52
        *łopaTkami;)
        • Gość: ON_19 Re: Tatuaż IP: 83.168.106.* 05.03.06, 15:55
          Między łopatkami. :)
    • Gość: iskierka Re: Tatuaż IP: *.chello.pl 05.03.06, 22:26
      dla mnie odpada, uwielbim tatuaze, ale ten wzorek jest okropnie posoplity i
      duzy na kregoslupie bedzie wygladal kiepsko, najlepiej idz do dobrego studia,
      wybiez cos i popros zeby ci to odrobine zindywidualizowali. sama uwilebiam
      tatuaze i posiadam zreszta i zawsze mi sie wydawalo najfatalniejsza sprawa na
      swiecie spotkac kogos z takim samym tatuazem. aha i na kregoslupie to troche
      boli jak robia, ale da sie wytrzymac:)
    • Gość: MK Re: Tatuaż IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 23:05
      Dla mnie jest bardzo ładny,tyle tylko ze ja bym go zrobiła na łopatce,ale tam
      tez podobno niestety boli;(
      • Gość: vi Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:08
        Bol, bol...jak nie chcecie, zeby bolalo to marker w rękę i gotowe :) Najawieksze
        dziela rodzą się w bólu !
        • Gość: kola Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 01:32
          Oklepany!
          I tandetny szczerze mowiac...milion osob takie ma,dla mnie zbyt "disco".
          Jeszcze dla dziewczyny ujdzie w tloku ale dla faceta zbyt kobiecy i mowie to
          szczerze,a tatuaze sama posiadam wiec nie jest to zlosliwa opinia "anty".
    • pieskuba Re: Tatuaż 06.03.06, 22:22
      dziewczyny zastanówcie się nad tatuażami. kilka miesięcy temu zachorował ojczym
      mojej przyjaciółki, konieczna była operacja i w szpitalu poproszono, by rodzina
      [lub znajomi] oddali krew. i z naprawdę dużego grona prawie nikt nie mógł być
      dawcą krwi - tatuaż dyskwalifikuje, nawet makijaż permanentny. w razie czego nie
      będziecie mogły pomóc swoim bliskim, a tam, gdzie się tatuaże robi, nikt o tym z
      oczywistych przyczyn nie informuje. ja wcześniej o tym nie wiedziałam.

pieskuba
      • Gość: T. Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:40
        Granica to minimum rok po tatuazu lub innym zabiegu.Pytalam sie w studiu tatuazu.
      • kragmel Re: Tatuaż 08.03.06, 00:44
        a propos wątku szpitalnego, niektórzy anestezjolodzy nie zgadzają się podać
        znieczulenia zewnątrzoponowego osobom z tatuażem na kości ogonowej (takim, co
        to wystaje z biodrówek)
    • Gość: Mikinufulka83 Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:29
      Drogi ON19. takie tatuaze robia sobie homoseksualisci a nie prawdziwi faceci.
      Lepiej tradycyjne dziargnij sobie gola panienke i kotwice na przedramieniu.
      • Gość: T. Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:42
        Pewnie:)))Nie ma to jak old school!
        • ivve Re: Tatuaż 07.03.06, 12:46
          Zbyt oklepany -sam wymysl wzór lub zmodyfikuj ten . Podeślę ci fajną stronę .
          Mam tatuaż - i wiem ,ze nikt nie ma takiego samego bo go wymysliłam:-)
          www.tattoodesign.com/gallery/sub.php?main_cat=Tribal
    • Gość: ewa Re: Tatuaż IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.03.06, 17:09
      Nie rob tego. Za kilkanaście lat skora bedzie malo jedrna. Efekt bedzie
      smieszny i zalosny. Lepiej zrob sobie taki, ktory widac gdy sie opalisz. Wtedy
      to jest super myk i bajer. Nie ryzykuj ciemnego mazidla. Ok?
      Dla mnie tatuaz to oznaka checi wyrozniania sie. Moim zdaniem lepiej sie
      wyrozniac czyms innym, umiejetnosciami czy innymi cechami, ale na litosc boska
      nie sezonowo modnym badziewiem. Wez pod uwage, ze to moze cie sie znudzic, tak,
      jak kobietkom nudza sie ich ulubone makijaze, zapachy etc. A jak kiedys poznasz
      osobe, ktora nie cierpi tatuazy i ty dodatkowo nie bedziesz zachwycony tym, co
      masz na skorze?
      A jak sie okaze, ze przez top nie mozesz zostac dla ukochanej osoby krwiodawca?
      Lepiej idz i kup sobie cos estra, nie narazaj sie ani na bol, na ewentualne
      wysmianie, zakazenie, oszpecenie. No, bo kto Ci zagwarantuje, ze ten tatuaz
      wyjdzie? Kto Ci da gwarancje, ze poprawienie tatuazu przyniesie oczekiwany
      efekt?

Nie daj sie modom, tworz je sam!!!! Badz kreatywny, a nie odtworczy.
      Bo to naprawde jest śmieszne, jak np 40 latek nosi taki znaczek na chocby
      leciutko rozciągnietej skorze!!
      A usuwanie laserem- drogie, blizny moga pozostac. Slowem, nie warto.

• Gość: / Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:20
        Co za bzdury opwiadasz!Tatuaz to nie moda,nigdy nie byly modne-no moze wrod
        dyskomanow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka