Gość: aga IP: *.uje.nat.hnet.pl 06.03.06, 15:49 mam blizny potrądzikowe..i jestem ciekawa czy ten krem faktycznie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak ja Re: krem NO SCAR używał ktoś? IP: 217.96.125.* 06.03.06, 16:05 Ponad rok temu zrobiłam sobie (sama :/) paskudną bliznę na nosie .Nigdy nie używałam pudrów itp ,no a nieszczęsną ranę(początkowo tym bowiem była) męczyłam ,smarowałam czym się da,od cepanów ,przez tormentiole ,glyco a itp.Glyco a trochę ją spłaszczył ,ale dalej była kolejno brunatna ,póżniej czerwona,rózowa.Od 2 ,5 miesiąca używam No-Scar i mam nadzieję ,że już niedługo pokażę się bez pudru jak kiedyś ;) Mam słoiczek 30 ml i myślę ,że do końca miesiąca jeszcze mi starczy (sporo używam).Najważniejsze ,że widzę rezultaty!! (jaśnieje i zmniejsza się) a przez to cholerstwo zdarzało mi się popadać w różne stany.Osobiście polecam bo działa :) przynajmniej na mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: krem NO SCAR używał ktoś? IP: *.246.jawnet.pl 06.03.06, 18:38 ja niestety nie zauważyłam żadnej poprawy po długim stosowaniu, blizny jakie były, takie zostały Odpowiedz Link Zgłoś