IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:23
czy po physiogelu mozna jeszcze zastosować tonik benzacne, czy lepiej skórę
wrażliwą skłonną do wyprysków potraktować tylko physiogelem i czy to
wystarczy jeśli chodzi o oczyszczanie i pielęgnację skóry z problemami
(alergiczna i trądzikowa)? Dzięki za wasze wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: de-brie Re: physiogel IP: *.chello.pl 09.03.06, 08:04
      Ja mam skórę trądzikową-alergiczną-wrażliwą. Używam Physiogel (albo Cetaphil)na
      wacik do zmycia makijażu a potem jeszcze raz jako żelu do mycia. Potem krem z
      samej niemal wody termalnej (Avene pour peaux intolerantes)a Benzacne tylko na
      nos i brodę. Jest nieżle.
      • Gość: ewa Re: physiogel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:15
        dzięki bardzo. może zastosuję ten krem avene (drogi jest?). A co sądzisz o
        kremie physiogel?
        • blumeen Re: physiogel 09.03.06, 17:39
          Cześć Dziewczyny,
          Dołączam się do Waszej dydkusji,bo kosmetyki firmy Stiefel są mi dobrze znane
          (Od wewnętrznej strony tych kosmetyków)
          Ja mam bardzo wrazliwą cerę i szczerze mówiąc na wszystko uczuloną.Szukałam
          długo a najlepszy kosmetyk był w zasięgu mojej dłoni.Używam całej serii
          Physiogel,bo ta seria jest typowo hypoalergiczna.
          Ewo,jeśli chodzi o krem stosuję go już 1,5 roku i nie mam żadnych
          nieprzyjemności z nim związanych.Superowo się wchłania i jest lekki i strasznie
          wydajny.Jeśli jednak masz problemy z trądzikiem to ten sam krem nie wystarczy
          on może być jako baza,ale niestety nie wyleczy. Poza tym kremik możesz stosowac
          na całe ciałko.Super uczucie no i długotrwałe.
          Pozdrawiam
          B.
          • Gość: ewa Re: physiogel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 07:55
            Dzięki blumeen. A moze wtakim razie krem phusiogel tylko na szyję i dekolt
            (bardzo wrazliwa liczne male krostki, wciąż odnawiające się). A co w takim
            razie radziłabyś na twarz? tez skłonna do wyprysków ale mniej no i dosyć tłusta.
            • Gość: monika Re: physiogel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:02
              mi dermatolog kazala uzywac phisiogelu razem z acneroxid(bardzo silny, co 3
              dzien)_ i acnemycin, na noc+nawilżanie czesto, narazie skutkuje super:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka