gwiazdooka82 11.03.06, 15:26 Gdzie w Krakowie kupie dermacol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kraków Re: dermacol w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:20 a co to takiego?? napisz cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry111 Re: dermacol w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.06, 18:25 to pewien rodzaj fluidu, włascwie korektora, ma dosc gęsta konsystencje i baardzo kryjace własciwosci, jest super wydajny i ma kilka kolorów- mozna wybrac cos dla siebie, moze ciut przesusza skóre, ale to juz indywidualna sprawa, ja za swój zapłaciłam 8 złotych a mam go juz ponad rok i jeszcze połowe w tubce :-) b.ładnie kryje krostki i takie rózne defekty na buzi, mozna go uzywac jak korektora, ja czasami mieszam odrobinke z podkładem, mozna niby nałozyc na twarz tylko dermacol, ale to bedzie się wyglądało jak typowa pudernica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: dermacol w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.06, 18:26 zapomniałam napisac, ja zakupu dokonałam w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdooka82 Re: dermacol w Krakowie 13.03.06, 19:17 właśnie poszukuje, wędruje i znaleść nie mogę nigdzie...powoli trace nadzieje że w mieście Kraka to znajde:/ Odpowiedz Link Zgłoś