Dodaj do ulubionych

Pytanie do dziewczyn opalających sie w solarium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:54
Czesc Dziewczyny
Mam takie dosyc glupie pytanie. Jeszcze nigdy nie bylam w solarium, bo mam
dosc ciemna karnacje, jednak zbliza sie impreza na ktorej musze wygladac
olśniewająco i chce sie tam wybrac. Nie wiem jednak jak to wszystko tam
wyglada i chcialabym zebyscie mnie poinstrulowaly, bo nie chce zrobic z
siebie idiotki. Jak to wygląda? Czy samemu sie tam cos włącza, jak zostaje
sie samemu w tym pomieszczeniu? Czy jak juz sie rozbire to wejdzie tam
kobieta i wszystko powłacza? Aha, no i jak mi radzicie, czy opalac sie w tych
okularkach? Nie chce miec jasniejszych kółek wokoł oczu.
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Ewa
Obserwuj wątek
    • carolinascotties Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari 20.03.06, 18:57
      www.mediweb.pl/beauty/wyswietl_vad.php?id=907
      kobieta.gazeta.pl/slub/1,66847,2508883.html
      www.solarium.pl/
      • szumszum Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari 20.03.06, 20:39
        idziesz placisz pani za tyle minut ile chcesz i pytasz sie'a moglaby mi pani
        pokazac jak to sie wlacza?' ona mowi cos w stylu 'tak oczywiscie' prowadzi cie
        tam pokazuje co masz kliknac. rozbierasz sie, kladziesz klikasz to co wczesniej
        pani powiedziala. jak lampy zgasnal to albo lozko sie samo otworzy albo ty
        otwierasz i sie ubierasz. mam nadzieje ze dosyc jasno to wytlumaczylam:) powodzeniA
        • Gość: Ewa Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 00:04
          Dzieki Dziewczyny, to rozjaśniło mi sytuacje:)
    • Gość: Karmen _23 Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.net / 82.160.17.* 21.03.06, 08:16
      to proste.Panie które tam pracują oczyszczą solarium po poprzednim kliencie i
      wejdziesz,rozbierzesz sie,połozysz i wcisniesz start.Możesz sobie ustawiać
      prędkosc wiatraków.Radze tylko pamietac o jakims żelu do twarzy i na dekolt bo
      promienie jednak nie są zdrowe.Ja nakładam sobie chustke na głowe bo bywalam na
      solarium i włosy mi sie takie szorstke zrobiły.Pozdrawiam.
      • Gość: mika Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.crowley.pl 21.03.06, 10:54
        Uważaj jeszcze, zeby nie porobiły Ci się białe plamy na łopatkach lub kości
        ogonowej. Ja mam na to taki sposób, najpierw opalam się na brzuchu, a potem
        przekręcam na plecy (kiedyś to od kogoś usłyszałam i sprawdza się). A jeśli
        chodzi o białe obwódki to ja najpierw zamykam oczy na około 2 minuty i pod
        żadnym pozorem nie otwieram, a następnie na resztę czasuzakładam okularki. W
        sumie na wszelki wypadek cały czas mam je zamknięte.
      • Gość: ciekawa1986 Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.chello.pl 21.03.06, 12:40
        rany co wy gadacie! zalezy jakie solarium i lozko! nie kazde sie wlacza samemu,
        niektore zamykaja sie i wlaczaja automatycznie, ale juz pojdziesz na solare to
        pani wyjasni wszystko! i nie zakladaj okularow bo bedziesz wygladala jak
        cyklop! po prostu zamknij oczy i nie otweiraj bo mozna dostac zapalenia
        spojowek a ja tak mialam.
        • Gość: pani Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:00
          w szkole mnie uczyli że cyklop ma jedno oko a nie obwódki wokół oczu ( dwuch )
          • Gość: loop Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:18
            to może też Cię nauczyli, że "dwóch" się pisze przez "ó"?
            Ale za uwagę o cyklopie brawo!
    • justa_79 Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari 21.03.06, 11:14
      do poczytania przed pójściem na solarium:
      www.wizaz.pl/images/menu/_opalanie.php
      www.biochemiaurody.com/DzialSun/articles-sun.htm
    • Gość: remi Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.forweb.pl 21.03.06, 12:15
      a kiedy masz tę imprezę ? Jeśli masz sporo czasu, najlepiej rozłóż sobie te
      wizyty w czasie, opalenizna nie wygląda sztucznie i jest trwalsza!
      • Gość: Ewa Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:27
        Impreza jest w czwartek, ale ja chce sie tylko lekko przyciemnic, mam i tak
        ciemna skore z natury, tak jak moje kolezanki po kilku sesjach w solarium, chce
        sie tylko zarumienic na buzi, wiec chyba raz wystarczy. Dzisiaj pojde:)
    • Gość: Wioletta A ja mam trochę inne pytanie, ale się podłączę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.06, 19:13
      Czy same myjecie łóżko po sobie po skończeniu opalania czy zostawiacie tę
      czynność pani obsługującej solarium? Ja zawsze zostawiałam, ale jednocześnie
      oczekiwałam, że łóżko przygotowane dla mnie będzie również wyczyszczone przez
      obsługę. Ostatnio poszłam na inne solarium niż zwykle i po wyjściu klientki,
      która była przede mną, pani kazała mi wejść nie myjąc wcześniej łóżka.
      Zwróciłam jej uwagę a ona, że tamta klientka sama umyła, bo postawiła
      tabliczkę, że łóżko jest zdezynfekowane. A skąd ja mam mieć pewność, że tej
      tabliczki nie postawiła tam przez przypadek??
      Mam więc pytanie myjecie po sobie czy zostawiacie to obsłudze?
      • carolinascotties coś na temat łóżek 23.03.06, 03:12
        jeszcze za czasów, kiedy biegałam dość często na solarium - spotkałam
        koleżankę, która w jednym z nich pracowała - dowiedziałam się kilku rzeczy, po
        których przestałam się tam opalać ( dodatkowo nabawiłam się łupeżu pstrego )
        Koleżanka opowiedziała jak właściciele solariów oszczędzają na wymianie lamp i
        skupują stare lampy z niemieckich solariów, co do kontroli - wiadomym jest, że
        w naszym kraju każdą kontrolę można "ugłaskać"; inna rzecz dotyczy czyszczenia
        łóżek - często oszczędza się również na preparatach do mycia łóżek - wspomniana
        koleżanka powiedziała, że sama przykładała się do mycia łóżek i była
        przekonana, że wszystko jest ok - ale przy wymianie lamp - pleksy z łóżek
        oparto o okna - okazało się, że na powierzchni pleksy było widać cały brud,
        resztki skóry itp, które wnikają tam podczas opalania - wątpię aby przy
        czyszczeniu łóżka, które trwa kilkadziesiąt sekund można zmyć to wszystko co
        zostawia nasza poprzedniczka :(
        Łupież pstry, który przez dermatologów nazywany jest chorobą brudnych łóżek -
        jest łatwy do " złapania" ale niezwykle ciężko z nim walczyć. Myślę, że jeśli
        już musicie się opalać - bezpieczniej - bo bez kontaktu z pleksą - jest wybrać
        się na opalanie w kapsule stojącej.
        • Gość: Ewa Re: coś na temat łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:14
          No i z braku czasu nie poszlam, a po przeczytaniu tego poprzeniego postu, chyba
          sie jednak nie skusze, fuj...
          • Gość: bibi Re: coś na temat łóżek IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.03.06, 00:56
            bez paniki;)zwyczajnie jesli jest mozliwosc to faktycznie wybierz to
            stojace;)dla mnie jest o tyle dobre,ze wlasnie nie dotykam tych lamp
            cialem,opala z kazdej strony jednoczesnie,no i nie mam wrazenia,ze jestem
            zamknieta w trumnie (wiem,moze to shizzowate,ale na lezacym mam takie
            wrazenie).Na stojacym w kazdym momencie mozesz w razie czego uciec;)
            • Gość: Ewa Re: coś na temat łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:07
              A jednak poszlam:) Bylo super, bardzo przyjemne doznanie. Przy mnie kobieta
              szorowala lozko preparatem dezynfekujacym:) Byla bardzo mila muzyczka,
              cieplutko, wial wiaterek, a do tego co jakis czas zraszala mnie pachnaca
              mgielka:) Po 6 minutach opalilam sie dosc mocno, przez tą moja szalona
              karnacje;) Jesli mialabym tam isc nastepny raz to na pewno nie po to zeby sie
              opalic, ale dla tej blogiej przyjemnosci:)
    • Gość: sed Re: Pytanie do dziewczyn opalających sie w solari IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:23
      cvfrdgs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka