Gość: Asha23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:08 Kochane,będę w stolicy i chcę kupić coś na Gwiazdkę.Gdzie należy pójść bo należy i sa ciekawe promocje.\Proszę o rady.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Warszawa-zakupy 08.12.02, 22:11 najwiekszy wybor sklepow jest chyba w galerii mokotow na woloskiej 12. najekskluzywniejsze towary - w starej papierni w konstancinie. ale powiedz, co chcesz kupowac - ciuchy, kosmetyki, ksiazki, plyty, cos jeszcze innego? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia76 Re: Warszawa-zakupy 08.12.02, 23:18 > należy i sa ciekawe promocje.\Proszę o rady.dzięki Zalezy co i gdzie chcesz kupic i ile chcesz wydac. Na miescie jest kilka ciucholandow (wlaczajac otwarte wlasnie Factory z odrzutami) ale z uzywanych (lub odkupionych z zachodu) ciuchow chyba najfajniejsze szmatki dostaniesz na Marszalkowskiej przy pl. Zbawiciela (w strone Pl. Konstytucji). Anexxa poleca Ci Galerie Mokotow, ja takze - chociaz jest to ten z tych sklepow gdzie normalni ludzie (z normalna pensja) nie powinni za czesto zagladac. Maksymalna Hamburgerownia konfekcyjna. Ciekawe butiki sa natomiast w Promenadzie (Ostrobramska). Jesli chcesz zainwestowac w jakies fajne drobiazgi to polecam Ci Land na Walbrzyskiej, gielde rzeczy uzywanych na Kole (Wola) w niedziele lub hale po Palacem Kultury i Nauki. Ja wiem ze wiekszosc z dziewczat tutejszych omija takie miejsca ale mozna tam czasem znalezc cos wiecej niz majtki z futerkiem. nata.76 Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Warszawa-zakupy 08.12.02, 23:22 wlasnie, Land! podupadajace (z racji wzglednej bliskosci GM), a bardzo fajne centrum. jest calkiem fajny salon fryzjerski - kiedys tam jezdzilam, ale potem mi sie odechcialo, bo to straszny hektar ode mnie. w starszej czesci jest taki sklep z ciuchami i dodatkami - babka miewa cudne i bardzo oryginalne wdzianka, widzialam tam kiedys nawet swetry Ralpha Laurena, z poprzedniej kolekcji, widocznie kupione na soldzie w USA i zwiezione do Polski - cudne i cieple. no i jakosc 10x taka jak wszystkie solary, jackpoty i inne claire'y. xx. ps no i jest tam japonsko-koreanska knajpa: akasaka. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś