Dodaj do ulubionych

podwójna celuloza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:30
Witam, czy któraś z was kupowała i stosowała tabletki firmy tienchi (tiens)
podwójna celuloza lub inne produkty tej firmy wspomagające odchudzanie??
Właśnie mam zamiar coś takiego kupić, ale najpierw chciałabym poznać WASZE
OPINIE. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mrs.doubtfire Re: podwójna celuloza 25.03.06, 22:11
      matko, podwojna celuloza zabrzmialo strasznie, to tak jakby sie trocin najesc.
    • Gość: kasiaz75 Re: podwójna celuloza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:41
      Miałam te tabletki. Poza tym, że nic nie schudłam, to jeszcze męczyły mnie
      ciągłe zatwardzenia i konieczne były herbatki przeczyszczające. Duże ilości
      mineralki nic nie dawały. Zero efektów oczyszczenia jelit. Nie polecam.
    • Gość: kasiaz75 Re: podwójna celuloza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:00
      Na schudnięcie polecam tybetańskie tabletki Lida lub Meizitang. Biorę Lidę od 2
      tygodni i pozbyłam się już 4,5 kg bez diety.
      • mrs.doubtfire Re: podwójna celuloza 25.03.06, 23:13
        Gość portalu: kasiaz75 napisał(a):

> Na schudnięcie polecam tybetańskie tabletki Lida lub Meizitang. Biorę Lidę od
        2
        >
        > tygodni i pozbyłam się już 4,5 kg bez diety.
        a to nie sa te, ktore zawieraja narkotyki, niebezpieczna rzecz i nie maja
        atestu, tzreba z nimi uwazac.
        • Gość: kasiaz75 Re: podwójna celuloza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:37
          W tabletkach tych nie ma narkotyków, jedynie środek hamujący łaknienie -
          Sibutramina. Dla Twojej wiadomości MERIDIA, dopuszczona do leczenia w Polsce
          również zawiera Sibutraminę, ale jest 4 razy droższa i na receptę.
          • mrs.doubtfire Re: podwójna celuloza 25.03.06, 23:47
            Przeczytalam ostatnio setki postow na temat tabletek Meizitang, bo ktos z moich
            znajomych chcial go brac, niektore dane sa przerazajace, jesli wiesz dokladnie
            co zawieraja Twoje tabletki i jestes pewna ich zrodla to bardzo dobrze dla
            Ciebie, jednak podaje sie rozne dane, spotyka sie rozne wersje, tabletki robia
            ostatnio furore, dlatego lepiej jest uwazac, aby sobie czasem zdrowia nie
            zniszczyc.
            • Gość: kasiaz75 Re: podwójna celuloza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:56
              Ja również przeczytałam wiele postów na ten temat (śledzę 2 fora dot.
              Meizitangu). Stosuję te tabletki i jak na razie nic złego mi się nie dzieje.
              Gdyby było coś nie tak, zawsze można je odstawić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka