Dodaj do ulubionych

czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+

IP: *.resetnet.pl 25.03.06, 23:37
Pytanie do używających tego filtra, najlepiej Kobietek Jasno-Żółtolicych
Czym zakrywacie tę antkową latarnię i wyrównujecie koloryt?
tylko nie piszcie że samą mąką ziemniaczaną
czy może któraś używa na to Dermablend Vichy i jest zadowolona?
a może Unifiance LPR - ta sama firma, może się mniej pogryzie z filtrem w
Antheliosie. a Colorstay? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • mrs.doubtfire Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ 25.03.06, 23:50
      Nie dalabym rady nalozyc na to jeszcze jakikolwiek podklad, zwlaszcza, ze
      uzywam tego w duzej ilosci, po 10-15 minutach juz sie tak strasznie nie swieci,
      uzywam modyfikowanej skrobi kukurydzianej wymieszanej z normalnym pudrem sypkim
      i juz nic wiecej, nikt sie za mna nie oglada, w pracy szef nie robi uwag, ze
      strasze ludzi, ja jestem zadowolona, wiec chyba jest dobrze.
      • Gość: asd Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ IP: *.resetnet.pl 26.03.06, 00:01
        no to z całego serca zazdroszczę
        bez tynku czuję się goła niestety
        • mrs.doubtfire Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ 26.03.06, 00:18
          Gość portalu: asd napisał(a):

> no to z całego serca zazdroszczę
          > bez tynku czuję się goła niestety

Ja mam odwrotnie z jakimkolwiek podkladem nie poznaje sie w lustrze i czuje go
          na twarzy, czuje sie sztucznie, robilam podchody, natracilam pieniedzy az w
          koncu stwierdzilam dosc, widze go tez na twarzy kobiet, nawet jesli zostal
          nalozony jak nalezy i dobrany kolorystycznie, po prostu z bliska zawsze to
          widac, zapewniam Cie, ze to kwestia przyzwyczajenia, ze da sie odwyknac od
          podkladu, najlepiej malymi kroczkami.
    • itaka-sobie Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ 26.03.06, 00:36
      Uzywam filtra SPF 30, bo czytalam, ze wyzsze nie maja sensu. Sa kremy z
      filrami, ktore maja w sobie kolor, np. Neutrogena.
      • mrs.doubtfire Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ 26.03.06, 00:48
        maja sens, maja
        Neutrogena niestety dobrze nie chroni
        • itaka-sobie Re: czym "przykrywacie" LRP Anthelios DP50+ 26.03.06, 01:05
          Staram sie uzywac niechemiczne filtry, jak tlenek cynku i dwutlenek tytanu, bo
          pozostaja na skorze, a nie wchlaniaja sie w nia. Jestem zadowolona z filtrow,
          ktore stosuje, bo nie ma zniszczen slonecznych na skorze i nie pokazaly ich
          zdjecia tzw. ultrafioletowe. Sprobuj wymieszac na dloni podklad z kremem z
          filterm i rozprowadzic to na twarzy. Czytalam, ze filtry powyzej 30 nie maja
          sensu, a zawieraja za duzo chemikaliow. Stosowanie filtrow nie oznacza tez, ze
          mozemy lezec na sloncu. Nadal powinnismy go unikac, zwlaszcza w okolicach
          poludnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka