Dodaj do ulubionych

Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni...

02.04.06, 12:31
Czy jest to mozliwe? Dziewczyny pomozcie. Dodam,ze nie chce schudnac,bo
jestem szczupla a cellulit mam na udach i pupie.
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 14:21
      ruch, ruch i jeszcze raz ruch. wskocz na rower codziennie a coś pomoże. i
      ogranicz słosdycze, kawę..
      • Gość: ola Re: Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni... IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.06, 18:56
        tabletki Cellastar,super efekt !
      • Gość: rudy kot Re: Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni... IP: *.media4.pl 02.04.06, 21:03
        Z kawą racja. Kiedyś nie piłam przez jakies 2 miesiące, ćwiczyłam, wcale nie
        jakoś bardzo intensywnie i tyłek wyglądał o niebo lepiej. Niestety, teraz u
        mnie bez kofeiny nie przejdzie...
        • Gość: Ajka Re: Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni... IP: *.acn.waw.pl 03.04.06, 07:49
          A u mnie z kawa - nie prawda. Codziennie pije kilka filizanek, a celulitu nie mam.
    • aniawe Re: Jak pozbyc sie cellulitu w 5 tygodni... 02.04.06, 16:50
      Slodycze ograniczylam i ruszac tez sie zaczelam,ale ja nie chce schudnac.
      • Gość: polla4 peeling z kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:27
        • weronka77 Re: peeling z kawy 02.04.06, 19:46
          Ja ważę 49p-50kg i mój cellulit jest podobno wodny a nie tłuszczowy,czyli
          zatrzymanie wody w organiżmie.Mój dermatolog kazał mi jeżdzić na rowerze i
          wybic sobie z głowy wszelakie mazidła pseudo-skuteczne.Roweru nie cierpię ale
          uwielbiam jazdę konną.No i dwa razy w tygodniu po godzinie daje cudowne
          efekty.Pięknie modeluje sylwetkę,cellulit diabli wzięli;-) Aha i jeszcze pływam
          dwa razy w tygodniu też;-)
          • Gość: arkadia Re: peeling z kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:49
            A ja zdecydowanie polecam masaż. Wystarczy kilka tygodni żeby zobaczyc
            kolosalną różnicę. Wystarczy kupić takie drewniane urządzenie z wypustkami i
            robić masaż rano i wieczorem aż nóżki będą różowe-ok 4-5 minut. Efekty są
            REWELACYJNE(sprawdziłam:-)
            • weronka77 Re: peeling z kawy 02.04.06, 23:00
              Ale mnie od tego urządzenia popękały naczynka...;-(
              • virtuosska Re: peeling z kawy 03.04.06, 09:31
                to możesz kupić też takie rękawice do masażu takie materiałowe, albo gumową z
                wypustkami która świetnie masuje i masaż + oliwka lub + jakiś krem
                antycelulitowy no i oczywiuście RUCH RUCH!!!!polecam
                pozdraiwam ciepło :)
              • virtuosska Re: peeling z kawy 03.04.06, 09:33
                ach!!! i jeszcze jedna ważna rzecz... koleżanka moja codziennnie skaczze na
                skakance, doszła do takiej wprawy że robi do 500 podkoków dziennie.... schudła i
                wyglada rewwelacyjnie a tyłek!!!!!extra poprostu,, oczywiście nic nie ma od
                razu, trzeba systematyczności no i samozaparcia!
                ja zamierzam dziś kupić hula-hop i skakankę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka