Gość: jojo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:53 czy ktos byl w salonie dermiki (warszawa) na zabiegu oczyszczania twarzy? zastanawiam sie czy warto? jak nie tu to gdzie w cennrtum dobrze czyszcza twrz?:(Dermika Spa&Salon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea23 Re: Dermika Spa&Salon? 25.03.14, 17:49 Dermika Salony na Targówku Tarchominie Bemowie i Wilanowie. Nie ujmując paniom tam pracującym ( są przemiłe i profesjonalne) to polityka salonu juz kuleje, mianowicie liczcie sie z tym że przychodząc w poniedziałek do salonu dostaniecie czysty szlafrok ale juz w piatek został on użyty przez conajmniej 10 klientów tzn szlafroki prane są raz na tydzien, prane sa również jednorazowe przescieradła, japonki do pedicuru i kapcie oraz jedntrazowe przescieradła. Płaci sie słono za zabiegi a dostaje używane jednorazówki. Nie ma przerw miedzy zabiegami przez co jak jest komlpet zabiegi sa skracane co by nie robic opoznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
owca00 Re: Dermika Spa&Salon? 18.04.14, 18:25 naprawdę!!! aż ciężko w to uwierzyć w 21 wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
conotototo Re: Dermika Spa&Salon? 20.06.16, 15:11 Witam, byłam w Dermice na Popołudniu SPA na Głębockiej w Wsrszawie. Manicurzystka była niemiła, opryskliwa i fatalnie wykonała usługę. Zostal źle położony Top i mocno się skurczyl na paznokciu. Złożyłam reklamację ale pani która że mną koresponduje jest conajmniej niekompetentna. Oczywiście przyznała rację że defekt jest, ale nie chcą mi zwrócić pieniędzy za źle wykonany manicure. Nie chodzi oczywiście o pieniądze ale o stosunek do klienta. Jestem rozczarowana. Zdecydowanie nie polecam tego salonu. Jedyną profesjonalną osobą która mnie tam obsłużyła to recepcjonistka i kosmetyczka. Odpowiedz Link Zgłoś