Dodaj do ulubionych

okrągła twarz a fryzka :O

IP: 212.160.172.* 18.04.06, 14:20
jaka fryzke radzicie na okragkla twarz? mam lekko krecace i puszace sie
wlosy. dodam ze zaden fryzjer nic ciekawego nie potrafi wymyslec hehe, chyba
juz nic sie nei da zrobic:P ale tak na powaznie to jedni radza bardzo krotka
grzywke, a drudzy odradzaja. w tej chwili mam wlosy za ramiona, mysle nad
scieciem grzywki na skos..dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: werbenna Re: okrągła twarz a fryzka :O IP: 87.204.38.* 18.04.06, 18:01
      Ja mam dokladnie ten sam problem co ty :D mam okraglutka buzie.Sciełam sobie
      grzywke na skos i mnie troszke pomoglo.Ale nie tylko fryzura zmienia wyglad
      buzi ale takze makijaz,na policzkach mozna musnac różem tak aby wyostrzyć
      kości,wyrazista szminke nalozyc aby skupiala caly wzrok na nich,różne rózniste
      sposoby są :) trzeba tylko trochem poczytać w necie :)
    • Gość: joa Re: okrągła twarz a fryzka :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:55
      ja teżmam okrągłą twarz i samopodkręcające się, puszące właosy. po eksperymentach z krótkimi fryzami różnej maści jestem teraz wierna fryzurze a la Grażyna Torbicka mniej więcej. Czyli do ramion i dosyć mocno wycieniowane,bez grzywki żeby te loki miały swój efekt. Włosy falują wokół twarzy i tuszują moje wydatne policzki. Wszyscy znajomi zgodnym chórem zachwycają się li tylko tą fryzurą od lat.krótkie fryzy i grzywki zawsze tylko uwydatnieły tą moją pucułowatą twarz i wyglądałam jak słodki księżyc w pełni.
      No ale fryz trezba tez dobrac do budowy ogólnej ciała, więc chyba jesteś zdana sama na siebie. Mi tez nigdy żaden fryzjer nie zaproponował nic lepszego niż ja sama dla siebie wymyśliłam :)) strzygę się też przwaznie sama .
      Powodzenia w poszukiwaniach new look ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka