Gość: julitkapp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:03 Cześć dziewczyny! Napiszcie proszę gdzie chodzicie do fryzjera w Poznaniu. Chciałabym sie wybrać i nie bardzo wiem dokąd. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: fryzjer w Poznaniu 21.04.06, 13:22 Polecam Krzysia i Magdę na Krysiewicza w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: fryzjer w Poznaniu 21.04.06, 13:22 Oj! Z fryzierami to ja już miałam mnóstwo przepraw przedziwnych. Polecam bardzo Panią Małgosię w salonie L'Oreal na Szkolnej (nie wiem nieststy czy nadal tam pracuje, ale była świetna - jedyny fryzjer od którego zawsze wychodziłam zadowolona). Opinia o tej pani jest nie tylko moja - monóstwo zadowolonych znajomych - przede wszystkim potrafi doradzić niezdecydowanym i perfencyjnie (szybko, pewna ręka, świetne ciięcia) wykonuje strzyżenia. Ostatnio skrzywdziła mnie jedna pani w Kenzo na Podgórnej, ale nie wiem niestety kto to był. A teraz wybiorę sie do tego (poleconego przez znajomych pana): www.legrandsalon.pl/content.htm Krzysztof (Kris) - numer 4 w ludziach Le Grand Odpowiedz Link Zgłoś
marghot a ja polecam 21.04.06, 13:29 przejrzenie białej listy fryzjerów na forum. Na pewno znajdziesz kogoś, może nawet blisko Ciebie, pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś