moni_citroni 27.12.02, 00:00 Dziewczynki, wiecie moze, gdzie moge kupic podklad L´oreal Teint Captif ?? Znajac moje szczescie, to pewnie go wycofali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikcia Re: Podklad 27.12.02, 16:08 Nie chcę Cię martwić, ale też mi się tak wydaje- wycofali go. W zamian są AirWear i Ideal Balance. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Podklad 27.12.02, 21:59 Szkoda :-( Ze 2 lata temu dostalam Teint Captif przy zakupie kilku farb do wlosow-pewnie im sie nie sprzedawal :) Wtedy mi nie pasowal, ale teraz wydaje mi sie idealny. Pieknie sie rozprowadza, matuje, wyrownuje koloryt, trzyma sie na buzi caly dzien. Tylko kolor mi troche nie pasuje bo to swinkowaty roz ;-) Ale i tak pieknie wtapia sie w skore. Kurcze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Podklad 27.12.02, 22:54 Buuuuu... znalazlam go ale tylko na szwajcarskiej stronie L´oreala ! Odpowiedz Link Zgłoś
dida Re: Podklad 28.12.02, 14:13 juz dawno nie ma :) ja tez go uzywalam ale pamietam ze przezucilam sie wtedy po wycofaniu na max factora i byl lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Podklad 28.12.02, 14:54 Ktory max factor? Facefinity? Jaki masz kolorek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dida Re: Podklad 28.12.02, 15:52 tak-face finity. przede wszystkim nie gromadzil sie w zalamaniach jak ten z loreala no i mniej odznaczal sie na twarzy. kolorek to byl...najciemniejszy czyli 7 bo ja mam ciemna karnacje. wiem ze mx ma bardzo fajna palete i bardzo jasne kolory tez sa. mozesz sprobowac long lasting ale dla mnie byl gorszy niz face finity. a wogole jesli nie szukasz az takiego krycia to bardzo dobry jest podklad color stay w kremie z revlona. tez w sloiku daje duz krycie. revlon to najlepsze podklady jakie mialam. strasznie naturalnie wygladaja a robia "swoje" i nie zmieniaja konsystencji przez caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
vikcia Re: Podklad 28.12.02, 16:12 A a bym Ci poleciła jednak spróbować tych nowych Loreali. Miałam obydwa i byłam zadowolona. A Max Factor jakoś mi nie podpasowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Podklad 28.12.02, 16:17 Dziekuje za wszystkie informacje dziewczyny :-) Probowalam i AirWear i Ideal Balance, ale to raczej podklady nie dla mnie - szybko znikaja z buzi, slabo matuja i nie kryja za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dida Re: Podklad 28.12.02, 17:01 hihi-ja tez zauwazylam ze te nowe loreale szybko znikaja. no i krycie kiepskie. jesli mozesz to wyprobuj revlon. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: Podklad 30.12.02, 16:05 Kiedyś kupiłam go w Domach Centrum - obecnie w Galerii Centrum. Nie mam pojęcia, czy nadal jest w sprzedaży, bo przerzuciłam się na Yves Rocher (tańszy, ale bardzo aksamitny w dotyku). Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Podklad 30.12.02, 16:39 Dziekuje, ale dzis kupilam Double perfection :-) Ogladalam tez Max Factora, ale byl jakis dziwny. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś