Dodaj do ulubionych

Ładna z twarzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:25
Zastanawiam się,jak to jest. Mam koleżankę, figura taka sobie, rozmiar 40 a nawet więcej i generalnie nie powinna mieć powodzenia u płci przeciwnej, większość facetów woli szczupłe. Tymczasem ta kolezanka jest rozchwytywana, zapraszana na imprezy,adorowana na każdym kroku. Może to dlatego,że ma anielską twarz, idealne rysy, duże oczy? Czy twarz tez podoba sie facetom???
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Ładna z twarzy IP: *.softlab.gda.pl 01.05.06, 17:29
      Od kiedy rozmiar 40 oznacza, że jest się grubym? Chyba tylko w
      mniemaniu "bezbiustych" kobiet.
      • Gość: Hanka19 Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:31
        Madziu,dla mnie ona nie jest gruba ale spotykam się z opiniami na jej temat,że biuściasta,że ma boczki , masywne uda i na czym siedziec. Sama nosze rozmiar 40. Ta dziewczyna jest nawet nieco kształtniejsza.
        • Gość: kaja Re: Ładna z twarzy IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.06, 14:04
          to prowokacja, czy ty jesteś tak głupawa?
      • mpicnic Re: Ładna z twarzy 02.05.06, 19:31
        Gość portalu: magda napisał(a):

> Od kiedy rozmiar 40 oznacza, że jest się grubym? Chyba tylko w
        > mniemaniu "bezbiustych" kobiet.
        ------------------------------------------
        www.feelbeautiful.eu
        prawdziwe piekno kobiety to jej wnetrze

• Gość: Marta Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:30
      gratuluje: zadałaś najglupsze pytanie w dzisiejszym dniu - "Czy twarz tez
      podoba sie facetom???"
      nie, faceci oceniaja tylko po dziurze... jakich ty facetow znasz?
      • Gość: Hanka19 Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:33
        Tak, od razu atak.Zle sformułowałam pytanie. Powinnam spytać: jakie znaczenie ma twarz w ogólnym odbiorze dziewczyny przez otoczenie?
        • Gość: Marta Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:35
          ma duze znaczenie!
          podobnie jak intelekt, charakter, usposobienie itp.
          faceci nie patrza tyko na cycki czy tylek!

.. jak mnie wkurza myslenie takimi stereotypami...
      • medzi1 Re: Ładna z twarzy 03.05.06, 11:27
        hahahahahahaha ale temat, ktos chyba tu jest zazdrosny i cos mi sie wydaje ze
        zalozycielka tego watku
    • Gość: nie Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:34
      faceci zakładają laskom torby na głowę, ewentualnie zakrywają niedostatki urody
      kocem przeciwpożarowym i posuwają ile wlezie:/

Żałosne przemyślenia małolaty- oto do czego doprowadzaja długie weekendy i brak
      prac domowych w liceum...
      • Gość: Marta Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:37
        oj, autorce żal tyłek ściska, ze ma kolezaneczke, ktora tez nosi 40 rozmiar, a
        faceci ogladają sie za kolezaneczka, a nie za nia !
        • Gość: Hanka19 Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:41
          Jejku dziewczyny,po co tyle jadu?:(
          • Gość: Marta Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:45
            a po co takie glupie pytania?
    • spragnienie Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 17:49
      Dziewczyna z rozmairem 40 nie powinna miec powodzenia u mezczyzn??? A dlaczego?
      jesli jest ladna, kobieca, zmyslowa, fajna, ma to cos?!?! Mam wiele kolezanek,
      ktore nie grzesza ani uroda ani piekna figura a faceci leca do nich jak muchy
      do lepu. Chudziutkie kobitki stoja same a one nie moga sie odgonic.
      Pytanie, czy twarz TEZ podoba sie facetom, jest smieszne... Ile mezczyzn, tyle
      roznych spojrzen na kobiete. Jak dorosniesz, zrozumiesz.
      Ja nosilam kiedys rozmiar wiekszy od 40, moja bliska kolezanka - 36. JA mialam
      zawsze powodzenie, ona zawsze sama.
      • Gość: Hanka19 Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:12
        Dziękuję .
    • kalinazkalinowa Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 18:18
      A co to ma do rzeczy - rozmiar 40 ? :))))
      to bdb rozmiar taki w sam raz
      poza tym to co wydaje się tobie takie sobie, dla innych jest ok, może ma fajne
      kształty
      a ty.... możesz być dla nich zbyt.... złośliwa i nieszczera, nielojalna
    • Gość: no name Re: Ładna z twarzy IP: *.4web.pl 01.05.06, 18:20
      Słyszałam, ze większość facetów woli buraczki i jesli jesz kapustę to nei masz
      szans na powodzenie. Co o tym myslicie? Czy powinnam napisac do Kasi? A może
      iść do psychologa?
    • kalinazkalinowa Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 18:21
      mam wielu kolegów i słyszę co mówią na temat dziewczyn
      zazwyczaj zwracają uwagę na urodę ale później komentują jej charakter
      stałe związki zawierają często z pozoru z niezbyt atrakcyjnymi dziewczynami,
      ale charakternymi :)
      • Gość: beata19735 Re: Ładna z twarzy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.05.06, 18:45
        Twoja kolezanka ma -TO COS.Aura,humor,promieniowanie od srodka.Mnie sie
        wydaje,ze gdyby nawet miala 48 rozmiar,to nadal by ja "rozchwytywali".
        Mozliwe,ze wtedy wielu panow podziwialo by ja w sekrecie:))))
        • Gość: Miki Z Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:56
          Kochana twarz jest najwazniejsza :) na figure patrzy sie dopiero potem, twarz
          jest najbardziej wyeksponowana na nia patrzymy przez caly czas tylek nogi biust
          wciskasz w ubranie... wcale sie nie dziwie ze twoja kolezanka ma takie
          powodzenie wiem po sobie :) moja figura nie jest idealna choc 38 to nie taki
          wielki rozmiar ale mam ladna twarz i bujne wlosy :) i na brak powodzenia nie
          narzekam :))
          • alicia83 Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 19:43
            twarz jest bardzo wazna,jesli nie najwaznijesz w pierwszym odbiorze;no niestety,gdy kogos widzimy to nie mozemy zwrocic momentalnie na niego uwagi dzieki intelektowi i usposobieniu,to dopiero poznije decyduje o tym,czy cos bedzie dalej,a poza tym przynajmniej mnie osobki bardziej zaokraglone wydaja sie milsze i bije od nich wiecej ciepla;)
            • frrancuzeczka Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 20:05
              Zgadza się. Uważam, że twarz jest bardzo ważna. Moim zdaniem lepiej mieć ładną
              twarz niż nienaganna figurę ( jeśli trzeba wybierac :) Jedna z forumek też
              poruszyła ważną kwestie- liczy się charakter i osobowość!
    • seerena Re: Ładna z twarzy 01.05.06, 20:40
      Abstrachując od tych wszystkich idiotek, które na Ciebie naskoczyły - pewnie
      same zakompleksione, magdy i inne ;)
      Napisałaś że koleżanka ma "anielską twarz" a więc pewnie ma dziecięce łągodne
      rysy. Ogladałam program w którym przeprowadzano testy i okazało się że podobają
      się u dorosłych dziecięce rysy twarzy, i to nizależnie od kultury czy rasy. A
      dla facetów twarz ma bardzo duże znaczenie, własnie zwracają uwagę na oczy i
      usta, to są takie afrodyzjaki. Poza tym na to jak dziewczyna się porusza. Faceci
      zresztą wcale nie lubią chudych tyczek, większość preferuje jednak kobiece
      kształty, to jest u nich instynktowne. Chudość jest odbierana jako chorowitość a
      faceci szukają zdrowych kobitek które urodzą im w przyszłości dzieci ;) Robią to
      podświadomie.
      • Gość: lioll Re: Ładna z twarzy IP: *.compower.pl 01.05.06, 20:57
        Chuda jestem jak "patyk" (10 kg niedowagi wg bmi) a jakoś urodziłam zdrowe
        dziecko...hmmmmmm...
        I zawsze miałam i mam powodzenie....
        DDD
      • Gość: Joanna do Sereny IP: *.range81-151.btcentralplus.com 01.05.06, 21:25
        Wlasnie, zgadzam sie z serena jesli chodzi o kwestie ksztaltow i podswiadomego
        wyboru mezczyzn. Biodra, uda, ktore dadza nowe zycie;-). To troche tak wlasnie
        wyglada.
        Natomiast Sereno - naskoczyly kolezanki na autorke watku dlatego, ze niektorzy
        nie maja tyle cierpliowsci i tolerancji dla osob, ktore bladza i zadaja malo
        lotne pytania;-).
      • Gość: jaaaaaaaaa Re: Ładna z twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:58
        i szukają też takich inteligentnych, bo bycie z niektórymi to prawie to samo, co
        posuwanie kozy w krzakach za stodołą... :/
        • Gość: Mu Re: Ładna z twarzy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.05.06, 23:06
          a ja myśle ze własnie głownie rysy twarzy i uroda buzi jest najwazniejsza,
          nawet jesli są niedoskonałosci figury piekna buzia je totalnie przysłania.Mysle
          ze kolezanka o super urodzie z rozmiarem 40 bedzie na 100% bardziej zwracala
          uwage facetów niż ta hiper szczupła z ładną sylwetką ale paskudna z orlim nosem
          i zezem , co wiecej ta ładna z rozmiarem 40 wygra tez tą o przecietnej urodzie
          twarzy z ładną szczupłą figura.
          Takze zupełnie mnie to nie dziwi i sama pewnie bym zwrociła uwage na urode tej
          Twojej kolezanki.
          • Gość: hahaha rozmiar 40 'W SAM RAZ'?? chyba przy 2m. wzrostu :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 08:25
            • Gość: Jola Re: rozmiar 40 'W SAM RAZ'?? chyba przy 2m. wzros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 08:39
              Dla Ciebie to z pewnością 34 jest w sam raz:/
    • madfashion Re: Ładna z twarzy 02.05.06, 20:28
      dla mnie rozmiar 40 to dużo ...
      Ale jednak przede wszystkim podoba się twarz! I z tym się zgadzam :) Piękna
      twarz jest ogromnym atutem ... Wagę zawsze można zrzucić a twarzy się nie
      zmieni :)
      • moona10 Re: Ładna z twarzy 02.05.06, 23:13
        zadbana z klasa kobieta nigdy nie dopusci do tego aby sie spasc,i nie ma na to
        zadnych wymowek!
        • madfashion Re: Ładna z twarzy 03.05.06, 10:24
          "Spaść?' A jeśli kto ma tak od urodzenia?
          Jesteś chyba "trocze" ograniczona w swoim myśleniu!
        • mikams75 Re: Ładna z twarzy 03.05.06, 11:56
          rozmiar 40 to nie spasiona kobieta, nie przesadzajmy!

Kobiety o przecietnych wymiarach badz przy kosci sa milsze, cieplejsze w obyciu
          od woelu wychudzonych dziewczyn zapatrzonych we wlasne kosci i dumnych z
          osiagnietej kosztem wielu wyrzeczen wagi. Z moich obserwacji wiem tez, ze ta
          "idealna" ich zdaniem waga osiagnieta jest przez glodowanie a sylwetka pozostaje
          niewysportowana, buzka blada, cienie pod oczami itd. A i powiedzenie - Polak
          glodny to zly tez jest prawdziwe.
          Chudzina nie jestem, mam wysportowane cialo i kondycje, energie i powodzenie
          lepsze od niejednej nastolatki w rozmiarze 34. Bo nie w rozmiarze jest uroda!

• maggi9 Re: Ładna z twarzy 03.05.06, 12:38
      A ja nie rozumiem po co te dyskusje.Czy lepsza jest chuda czy grubsza.czy ktoś sie kłoci czy blondynki sa lepsze niż brunetki albo niebieskookie od zielonookich?Trudno, żeby każdy wyglądał jak odlany z idealnego wzorca 90-60-90
      Koleżanka widocznie sie podoba bo ma to "coś" a to jest niezależne od tego ile się waży i jak sie wygląda.
      Miałam kilka znajomych tez otoczonych wianuszkiem adoratorów i nie zauwazyłam by można było im przypisac jakąs jedna ceche.Jedne były chude inne pulchne.Jedne brzydkie drugie ładne
    • Gość: hania Re: Ładna z twarzy IP: *.natpool.mwn.de 03.05.06, 13:37
      Ja do dzis pamietam jak sie odchudzalam pare lat temu i ojciec przeczytal mi
      urywek z jakiegos czasopisma, ze badania (amerykanie:)) wykazaly ze wlasciwie
      to WYLACZNIE twarz sie liczy przy wyborze partnera, tak dla kobiet jak i dla
      mezczyzn. nie pamietam jak oni to badali, ale wyszlo ze nawet ci co mysla, ze
      cialo ma u partnera duze znaczenie, tak naprawde to wlasnie na twarzy
      koncentruja 90 procent uwagi.

nawiasem mowiac tylko mnie to zmobilizowalo do odchudzania, bo naleze do tej
      grupy ludzi, ktorym twarz z kazdym zbednym kilogramem nabiera grubych rysow,
      brzydnie na potege i "prymitywnieje". niestety:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka