IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:54
jakie skuteczne środki na wzmocnienie włosów możecie polecić? czy któraś
zażywała tabletki inneov gęstość włosów? albo vitapil? a może środki
stosowane zewnetrznie? napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:23
      Używałam Inneov przez 3 miesiące tak jak zaleca producent. W połowie kuracji
      zauważyłam znaczną poprawę włosów. Były nawet takie dni, że przy czesaniu nie
      wychodził mi żaden włos. Kuracja na tyle poprawiła mi kondycję włosów, że byłam
      bardzo zadowolona z efektów. Teraz po pół roku przerwy zamierzam powtórzyć
      kurację.
      • czekoladka90 Re: włosy 04.05.06, 12:31
        Ile to kosztuje?? taka właśnie kuracja na 3 miesiące bo może też skorzystam ;]
        • Gość: anka Re: włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:36
          Problem w tym że tabletki te nie należą do tanich. Najtaniej udało mi się kupić
          za 85 zł, a jedno opakowanie wystarcza na 1 miesiąc. Teraz zaryzykuje i kupię
          na Allegro. Tam opakowanie kosztuje ok 55 zł plus koszty przesyłki. Próbowałam
          różnych rzeczy i nic nie przynosiło skutku, a za to włosów wypadało coraz
          więcej. Byłam już na tyle zdesperowana, że policzyłam że te tabletki i tak
          wyniosą mnie mniej niż kolejne wizyty u dermatologów i innych lekarzy. I na
          szczęście w moim przypadku przyniosły poprawę.
          • Gość: tina Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:37
            własnie wiem, że te tabletki nie są tanie, a opakowanie starcza na miesiąc, ale
            skoro są skuteczne...to na pewno warte swojej ceny.
            niedawno była ich promocja w aptece, ale chyba już sie skończyła. ale i tak
            chyba je kupię, dzięki za odpowiedź
    • Gość: gosia Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:58
      a czy te tabletki wzmacniaja tez paznokcie?
      • Gość: anka Re: włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:31
        One raczej mają za zadanie wzmocnić i odżywić cebulkę włosów. Powodują że w
        cebulce gromadzi się bodajże tauryna z której potem włos czerpie wartości
        odżywcze. Pewnie zawarte w tabletkach różne makro- i mikroelementy też
        pozytywnie wpływają na paznokcie, ale ich zadaniem jest przede wszystkim dbanie
        o włos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka