Dodaj do ulubionych

kosmetyk za grosik

05.05.06, 14:14
a moze powymieniamy sie typami na tanie i dobre kosmetyki?
nie za bardzo mnie stac na kosmetyki z gornej polki, i jak juz mam nadwyzke
kasy to wole sobie kupic fajny ciuch.
moim typem (choc nie wierze w kremy na cellulit) bylby zel z serii lipoCELL
blocker, firmy ziaja,kosztuje ok. 10 zl, i jest w stojacym pomaranczowo-
bialym opakowaniu- oczywiscie cellulit po nim nie znika, ale jest bardzo
fajny efekt wygladzenia i napiecie:)a wasze typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: nić Re: kosmetyk za grosik IP: *.autocom.pl 05.05.06, 14:18
      polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=1118235&s=7
    • Gość: emma Był już kiedyś wątek: przeboje kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:20
      za grosze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=528&w=1118235
      • Gość: Kate1972 Re: Był już kiedyś wątek: przeboje kosmetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:33
        ????????????????? czy coś stoi na przeszkodzie, aby założyć nowy????????????????
        Osobiście przychodzi mi do głowy - przynajmniej faktycznie za grosze - tusz do
        rzęs firmy RUBENS 4-5 zł - ja używam granatowy :)
    • virtuosska Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 14:40
      przychylam się do Ziaji! używam całej serii przeciwko celulitowi, ostatnio też
      sięgnęlam po kremy z serii kozie mleko, które też są b. dobre!:)

pozdraiwam!
      • gogosia25 Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 14:53
        dokladnie, nowy watek, nowe wpisy, potencjalne nowe czytelniczki:)
        dodam jeszcze, balsam do ust, w malym bialym sloiczku, za ok. 4 zl, na sloiczku
        bodajze rozowa nazwa, ALE NIE PAMIETAM NAZWY:(
        W KAZDYM RAZIE REWELACJA!
        • Gość: mała Re: kosmetyk za grosik IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 14:54
          Tisane się nazywa:)
          • gogosia25 Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 14:59
            DOKLADNIE, DZIEKI:))
            • gogosia25 Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 15:11
              a moze ktos powie cos ciekawego na temat kosmetykow jak one sie nazywaly..hmm
              dr. Kiepła? czy Kiełpa?
              siostra bardzo zachwalala balsam z tej serii, ale jeszcze ich nigdzie nie
              widziałam..
              • Gość: nić Re: kosmetyk za grosik IP: *.autocom.pl 05.05.06, 15:33
                może Tołpa?a tisane już sie wielokrotnie pojawiał w polecanym wątku-nie ma co
                się obrażać:)warto przejrzeć-i nie ma co ukrywać,ze ponad 700wpisów dobrze o nim
                świadczy:)
                • alicia83 Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 18:15
                  popieram!-ze fajniej nowy watek załozyć!
                  1.kostka myjąca dove 3 zł
                  2.mydło Protex(uzywam do twarzy)-za 2 zł
                  3.lakiery Sensique z Natury ,mialam tez niezly fluid(5 zł)
                  4.spirytus kosmetyczny z aloesem(2,60)-uzywam na miejsca,gdzie czuje,że moze wyskoczyc pryszcz,tym sposobem przed okresem nie bylo tego widac po mojej twarzy:-)
                  5.krem nivea zwykły
                  6.krem ziaja tin tin -dobry pod makijaz,bardzo lekki,i matuje,wiec nawet po niematujacym podkladzie skora sie nie bluyszczy
                  na razie wszystko!
                  pozdrawiam!
                  • Gość: barnum1 Re: kosmetyk za grosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:08
                    balsam do ciała do skóry bardzo suchej Kolastyna taki w granatowym opakowaniu w
                    Rossmanie kosztuje ok.9 zł,trzeba go porządnie rozsmarować,ale nawilża nawet
                    bardzo suchą skórę,pomadki kolor Accent,też w Rossmanie ok 5 zł moja ulubiona
                    to waniliowa,świetnie nawilża i daje śliczny biały połysk
    • wino_porzeczkowe Re: kosmetyk za grosik 05.05.06, 21:23
      Z apteki: maść z witaminą A (np. do ust, rąk, paznokci) - ze 2 zł kosztuje chyba.
      Z Rossmanna - żele pod prysznic Isana. Teraz są też takie nowe w przezroczystych
      butelkach, kupiłam niedawno o zapachu pomarańczowo-melisowym. Jest w porządku.
      Wydajny i ładnie pachnie. Wiadomo, że żel pod prysznic jest za krótko na skórze,
      aby miał jakoś wyjątkowo działać odżywczo. Po prostu ma oczyścić skórę. Dlatego
      kupuję najtańszy, jaki znajdę. Ten Isany za 4,99 zł. Czasem w promocji jeszcze
      taniej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka