Dodaj do ulubionych

roodanaserio - zagadka

IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.01.03, 18:50
Ponoć pozarly sie z Anexxa. W kazdym razie tajemniczo znikla z forum w samym
sroku wielkiej awantury o Lubiczow (dziwne, nie?:-))) i sie nie pojawila poza
dwoma postami z zyczeniami swiatecznymi i noworocznymi (na ktore notabene
nikt nie raczyl odpowiedziec;-)). Ciekawe czy Anaxxa vel kacze nogi
rozszyfrowala zagadke Lubiczow i wyslala w zwiazku z tym Rooda w kosmos czy
Rooda znowu trafila pod opieke psychiatrow. A moze mezus ja kopnal w dupe?
Piszcie, bom ciekawa;-))))) Lubicze, wiecie cos?
P.S. Dzieki dziewczyny za linki do zdjec Anexxy. Bozesz ty moj, jak juz
postanowila klamac o swoim wygladzie w neciq, to po co zamieszcza zdjecia?
Obserwuj wątek
    • grazynka-lubicz Re: roodanaserio - zagadka 02.01.03, 19:42
      No, oczywiście,że się pożarły, bo ani z jedną ani z drugą nie da się
      wytrzymać.Zarówno kaczy kuperek jak i trzy podbródki są siebie nawzajem warte.
      Co do wyglądu Kaczego Kuperka- to koniecznie polecam opowieść, jak Anexxa
      odwaliła się na Sylwestra( w wątku na jej forum "jak ubieracie się na
      Sylwestra)-można się popłakać ze śmiechu,zwłaszcza te paznokcie w cyrkonie i
      mazaje-sam szyk,buhahahahaa!.
      A jeżeli chodzi o Roodą-to rzeczywiście, albo mąż ją kopnął w dupę, albo jej
      osobisty psychiatra skierował ją do wariatkowa.Wraz z ich przydupaską wielko
      cycatą Helą, która również publicznie się chwaliła,że leczy się u
      psychiatry ,nawet podawała godziny wizyt,buhahahahahahaha!
      Kocham Rysia
    • daise_dee Re: roodanaserio - zagadka 02.01.03, 20:13
      idz obejrzyj sobie jakas brazylijska telenowele, bo widze, ze usilnie szukasz
      intryg i sensacji. A moze wlasnie za czesto ogladasz?
      • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / 62.29.220.* 02.01.03, 20:45
        Jak nie masz nic do powiedzenia na temat, to nie rozdziawiaj ryja, bo ci z
        niego smierdzi! Skoro Rooda raczyla nas barwnymi opowiesciami jak to narzeczony
        wyrywa jej pensetka wlosy z cipy, jak sobie robi tipsiory, jak lata ze swoja
        przyjaciolka Annexa do Krzysia czy Srysia i jak wychodzi za maz, to niechze
        teraz napisze, czemu znikla z neciq? Bo cos mi sie widzi, ze nie bez powodu...
        Grazynko, o Annexie czytalam, ale powiem ci, ze po tym zdjeciu na ktorym
        rozmawia przez telefon (z wodoglowiem i krostami oraz w brylach) to juz nic
        mnie nie zdziwi, nawet dzinsowa marynarka i top z Sisleja obsypany brokatem;-))
        tudziez pazury w lekki rzucik.
        Jak wiecie cos o Roodej, to sie dopisujcie.
        • grazynka-lubicz Re: roodanaserio - zagadka 02.01.03, 20:53
          Najlepsze w tym poście Anexxy było to,jak pisze,że się "uczciwie zrobiła
          demakijaż i powklepywała kremy i balsamy".Wychodzi na to ,że nasza gwiazda
          codziennie chodzi spać w makijażu,buhahahahahahahhaa!Co za brudas!
          Kocham Rysia
          • Gość: well well well Re: roodanaserio - zagadka IP: *.acn.pl 03.01.03, 00:27
            podajcie linki do zdjęć anexy, please
            • roodanaserio Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 10:21
              brooneta

> Ponoć pozarly sie z Anexxa. W kazdym razie tajemniczo znikla z forum w samym
              sroku wielkiej awantury o Lubiczow (dziwne, nie?:-))) i sie nie pojawila poza
              dwoma postami z zyczeniami swiatecznymi i noworocznymi (na ktore notabene
              nikt nie raczyl odpowiedziec;-)). Ciekawe czy Anaxxa vel kacze nogi
              rozszyfrowala zagadke Lubiczow i wyslala w zwiazku z tym Rooda w kosmos czy
              Rooda znowu trafila pod opieke psychiatrow. A moze mezus ja kopnal w dupe?
              Piszcie, bom ciekawa;-)))))
              > Skoro Rooda raczyla nas barwnymi opowiesciami jak to narzeczony
              wyrywa jej pensetka wlosy z cipy, jak sobie robi tipsiory, jak lata ze swoja
              przyjaciolka Annexa do Krzysia czy Srysia i jak wychodzi za maz, to niechze
              teraz napisze, czemu znikla z neciq? Bo cos mi sie widzi, ze nie bez powodu...
              [..] Jak wiecie cos o Roodej, to sie dopisujcie.

Coz, brooneto [cie] o malo oryginalnym nicku. Ja wiem najlepiej, co sie ze mna
              dzieje, w przeciwienstwie do Ciebie oraz reszty, takze Ci odpowiem.
              Niestety, pomimo waszych usilnych modlow do Najswietszej Panienki maz mnie nie
              rzucil, biedaczek :> Dajcie wiecej na tace i na Radio, bo nie dziala.
              Jezeli zas sugerujesz, ze jestem Lubiczem, to znaczy to jedynie, jak malo w
              rzeczywistosci wywachalas [les] spomiedzy postow.

Aha, BTW - za malo cip w zyciu, ze musisz sobie przywolywac w pamieci cudze ?

> grazynka-lubicz
              A jeżeli chodzi o Roodą-to rzeczywiście, albo mąż ją kopnął w dupę, albo jej
              osobisty psychiatra skierował ją do wariatkowa.

grazynko - patrz, myslalam, ze cala wasza zgraja do niczego w zyciu nie
              dojdzie, poza klepaniem w klawisze [i jednoczesnym wysmiewaniem sie z tego u
              innych, czysta schizofrenia] - a tutaj ktorej gazety nie otworze, to widze
              zdjecia Czesi na koniu i info, ze wygrala wazna nagrode, otoczona
              estalishmentem [tfu] dla garkotlukow z cyklu Karola Wajda, Kinga Rusin itd.
              Az strach otworzyc lodowke.
              Czesia na prezydenta !

Co do reszty - podziwiam panie i panow oraz ilosc czasu, jaki macie okazje
              spedzac w sieci [ciekawe, co na to wasi pracodawcy, hm ?] na przeszukiwaniu
              newsow o ludziach, ktorzy tak naprawde nikogo nie interesuja. A moze jednak ?:)
              Zywicie sie przeciez self-jadem, a bez nas nie bylo by was. Powinniscie nam
              wystawic pomnik za to, ze istniejecie.

Wdzieczna wam za to, ze spedzacie na tym zycie, serdecznie pozdrawiam i
              uprzejmie dziekuje za nieustajace zainteresowanie.

rooda
              • natalia76 Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 10:40
                > Wdzieczna wam za to, ze spedzacie na tym zycie, serdecznie pozdrawiam i
                > uprzejmie dziekuje za nieustajace zainteresowanie.

Bravo, nareszcie ktos napisal cos madrego :)

Zeby siedziec tutaj i na innych forach (marnujac tyle czasu)
                trzeba byc jakims pieprznietym, niedmuchanym i brzydkim siurkiem jak
                Grazynka vel Ryszard Lubicz.

nata.76

• Gość: lulea Re: roodanaserio - zagadka IP: *.pl / 192.168.1.* 03.01.03, 10:43
                  wiesz natalio76 niezgorsza z ciebie hipokrytka.
                  włazisz w tyłek i jednoczesnie oczerniasz. cudnie się wyuczyłas tej sztuczki.

zycze ci, aby twój rzekomo wspaniały facet poznał sie na twoim jadzie i czym
                  prędzej cię opuścił, chociazby dla czesi.
                • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 03.01.03, 10:46
                  natalia76 napisała:

> Bravo, nareszcie ktos napisal cos madrego :)
                  >
                  > Zeby siedziec tutaj i na innych forach (marnujac tyle czasu)
                  > trzeba byc jakims pieprznietym, niedmuchanym i brzydkim siurkiem jak
                  > Grazynka vel Ryszard Lubicz.
                  >
                  > nata.76
                  >

...powiedziala nata-szmata, ktoora ostatnio przez trzy godziny wydlubywala z
                  netu cytaty z annexxy;-))) Dziecino, znajdz sobie tego
                  wymarzonego "narzeczonego" i zajmij sie pieprzeniem z facetem, zamiast pieprzyc
                  tootaj! I myj zeby, bo ci capi z geby!
                  • natalia76 Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 12:37
                    > ...powiedziala nata-szmata, ktoora ostatnio przez trzy godziny wydlubywala z
                    > netu cytaty z annexxy;-)))

Widzisz moja droga, wybaczam Ci bo nie posiadasz odpowiedniej wiedzy.
                    Znalezienie cytatow Anexxy zajmuje 10-15 minut. Wystarczy skorzytac z
                    wyszukiwarki, kolezanko. Podobnie jak wystarczy jej wspaniale dziewicze
                    nazwisko wpisac w dowolny indexer stron www.

> tootaj! I myj zeby, bo ci capi z geby!

Bo co, kawalerze?

nata.76
                    nata.76
                    • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 03.01.03, 16:26
                      natalia76 napisała:

> > ...powiedziala nata-szmata, ktoora ostatnio przez trzy godziny wydlubywala
                      > z
                      > > netu cytaty z annexxy;-)))
                      >
                      > Widzisz moja droga, wybaczam Ci bo nie posiadasz odpowiedniej wiedzy.
                      > Znalezienie cytatow Anexxy zajmuje 10-15 minut. Wystarczy skorzytac z
                      > wyszukiwarki, kolezanko. Podobnie jak wystarczy jej wspaniale dziewicze
                      > nazwisko wpisac w dowolny indexer stron www.
                      >
                      > > tootaj! I myj zeby, bo ci capi z geby!
                      >
                      > Bo co, kawalerze?
                      >
                      > nata.76
                      > nata.76

Zdecydooj sie, bezmoozga istoto, czy "droga" jestem czy "kawaler", bo masz
                      chyba z tym jakieś problemy, podobnie jak z kwestią, czy dopierdalasz Annexxie
                      and co czy im wlazisz w tluste doopska. A zeby radze myc, bo jak otwierasz
                      morde, to muchy padaja;-))) I popraw sygnatoorke, bo ci sie chyba odbija
                      bigosem swiatecznym.
                      • natalia76 Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 17:00
                        > Zdecydooj sie, bezmoozga istoto, czy "droga" jestem czy "kawaler",

Sam/a sobie odpowiedz na to pytanie. Najprosciej zajrzyj miedzy nogi
                        i powiedz czy cos wisi. Tylko nie pomyl go z tym grzybem ktory
                        zdazyl wyrosnac.

> and co czy im wlazisz w tluste doopska.

I tu tkwi twoj blad, ale jako idiotka zapewne nie widzisz tej subtelnej roznicy.
                        Nie wiem o kim piszesz majac na uwadze "and co" i zasadniczo mnie to nie
                        obchodzi.

Mam uczulenie na takie pizdacje jak Ty czy grazynka ale rowniez na takie jak
                        Anexxa.

> A zeby radze myc, bo jak otwierasz
                        > morde, to muchy padaja;-)))

A Ty jak rozchylasz nogi to dzdzownice z ziemi wylaza.

I popraw sygnatoorke, bo ci sie chyba odbija
                        > bigosem swiatecznym.

Po to zebys wiedzial/a kto Cie posuwa.

nata.76
                        • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 03.01.03, 17:26
                          Masz obsesje nie tylko na tle Annexy, kretynko z rooskim imieniem, ale takze
                          rozchylania noog - zdaje sie tesknisz za porzadnym roochanskiem. Na facetoow z
                          twoim ryjem nie ma co liczyc, wiec zroob sobie placoowe, to ci ulzy. Skoro
                          zazdroscisz nawet misia-potworka kaczym nogom, to sytuacja jest alarmoojaca,
                          wez od Roodej namiary na psychiatre, bo jeszcze z rozpaczy zgwalcisz swojego
                          ojca, pojebie. Zdziwil by sie nieborak, bo zazwyczaj to on ciebie doopczy. A
                          teraz narysoj kolko na scianie i przypierdol lbem, moze zdechniesz - bylaby to
                          dooza ulga dla otoczenia zmuszonego cie wachac.
                          • natalia76 Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 22:30
                            > Masz obsesje nie tylko na tle Annexy, kretynko z rooskim imieniem, ale takze
                            > rozchylania noog - zdaje sie tesknisz za porzadnym roochanskiem. Na facetoow

Ha. od razu widac ze pisze to facet. Zreszta nie tylko po tym fragmencie.
                            No coz, forum opanowane przez transwestytow internetowych.

> twoim ryjem nie ma co liczyc,

A skad wiesz cokolwiek o moim ryju, chcesz link na moja strone www?

> zazdroscisz nawet misia-potworka kaczym nogom, to sytuacja jest alarmoojaca,

Oh, widze ze Grazynka vel Ryszard Lubicz sie przejela tym co o niej napisalam
                            i teraz gra na drugi front. No nieladnie, nieladnie. Ale niestety jestescie
                            dziecinni.

nata.76

• natalia76 Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 22:49
                              yo

> Oh, widze ze Grazynka vel Ryszard Lubicz sie przejela tym co o niej napisalam
                              > i teraz gra na drugi front. No nieladnie, nieladnie. Ale niestety jestescie
                              > dziecinni.

ja juz sama nie wiem co mam pisac jakem mrowczynska natalka. zaraz przyjdzie
                              moj sznaucer i bedzie mnie w dupke zapinal.

podniecona i mokra
                              nata.76

• Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.01.03, 10:36
                                natalia76 napisała:

> ja juz sama nie wiem co mam pisac jakem mrowczynska natalka. zaraz przyjdzie
                                > moj sznaucer i bedzie mnie w dupke zapinal.
                                >
                                > podniecona i mokra
                                > nata.76
                                >

Cooz, to wiele wyjasnia, milej zabawy! A jak juz cie w dupke zapnie, to wez
                                mloteczek i sie pierdolnij w leb, oki?
                                • Gość: natalia76 Re: roodanaserio - zagadka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:00
                                  yo

> Cooz, to wiele wyjasnia, milej zabawy! A jak juz cie w dupke zapnie, to wez
                                  > mloteczek i sie pierdolnij w leb, oki?

widze, ze zazdroscisz, ze mam tresowanego burka, ktory robi mi dobrze, a ty nie
                                  masz takiego...

nat. 76
                                  • Gość: panzerschreck Re: roodanaserio - zagadka IP: *.supermedia.pl / *.dialup.supermedia.pl 04.01.03, 15:47
                                    Gość portalu: natalia76 napisał(a):

> widze, ze zazdroscisz, ze mam tresowanego burka, ktory robi mi dobrze, a ty
                                    nie
                                    >
                                    > masz takiego...

Przepraszam, czy moge przyprowadzic swojego owczarka? Nie ma jakos smialosci do
                                    kobiet i przydalaby mu sie silna kobieca dlon.

• Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.01.03, 10:32
                              natalia76 napisała:

> Ha. od razu widac ze pisze to facet. Zreszta nie tylko po tym fragmencie.
                              > No coz, forum opanowane przez transwestytow internetowych.
                              >

Ha, to natomiast z pewnością pisze kobieta:

"Najprosciej zajrzyj miedzy nogi i powiedz czy cos wisi. Tylko nie pomyl go z
                              tym grzybem ktory zdazyl wyrosnac.
                              [...]
                              Mam uczulenie na takie pizdacje jak Ty czy grazynka ale rowniez na takie jak
                              Anexxa."

Wiesz co, spoojrz ty dokladniej miedzy nogi, bo zdaje sie, ze to co tam rosnie
                              jest tak malutkie, ze wzielas to za pizde. A jak juz znajdziesz, to zroob ta
                              palcowe, ulzy ci, a na foroom bedzie spokooj!

• Gość: panzerschreck Re: roodanaserio - zagadka IP: *.supermedia.pl / *.dialup.supermedia.pl 04.01.03, 15:42
                        Gość portalu: brooneta napisał(a):

> Zdecydooj sie, bezmoozga istoto, czy "droga" jestem czy "kawaler", bo masz
                        > chyba z tym jakieś problemy, podobnie jak z kwestią, czy dopierdalasz
                        Annexxie
                        > and co czy im wlazisz w tluste doopska. A zeby radze myc, bo jak otwierasz
                        > morde, to muchy padaja;-))) I popraw sygnatoorke, bo ci sie chyba odbija
                        > bigosem swiatecznym.

Ja w kwestii formalnej. Jaka jest srednia wieku uczestniczek tego magla?
                        Przepraszam... forum...
              • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 03.01.03, 10:42
                roodanaserio napisała:

> Coz, brooneto [cie] o malo oryginalnym nicku.
                Ja wiem najlepiej, co sie ze mna
                > dzieje, w przeciwienstwie do Ciebie oraz reszty, takze Ci odpowiem.
                > Niestety, pomimo waszych usilnych modlow do Najswietszej Panienki maz mnie
                nie
                > rzucil, biedaczek :> Dajcie wiecej na tace i na Radio, bo nie dziala.
                > Jezeli zas sugerujesz, ze jestem Lubiczem, to znaczy to jedynie, jak malo w
                > rzeczywistosci wywachalas [les] spomiedzy postow.
                >
                > Aha, BTW - za malo cip w zyciu, ze musisz sobie przywolywac w pamieci cudze ?
                >
                >
                >
                > Wdzieczna wam za to, ze spedzacie na tym zycie, serdecznie pozdrawiam i
                > uprzejmie dziekuje za nieustajace zainteresowanie.
                >
                >
                >
                > rooda

Uderz w stool? :-))) To milo, ze wiesz, co sie z toba dzieje - nie zawsze tak
                bylo, prawda? Cieszymy sie, ze kuracja pomogla. Posrednio nam odpowiedzialas,
                juz wiemy, ze sie pozarlas z Annexa;-)))
                BTW, jak przestalyscie gadac na forum Annexxy o Lubiczach, jakos braknie
                temacikoow? Czyzbyscie istnialy tylko dzieki nim? Smootny los;-))))
                Powodzenia w proobach zatrzymania meza!

• Gość: lulea gr IP: *.pl / 192.168.1.* 03.01.03, 10:47
                  oj brooneta, alez ty jestes cacana lala. chcesz zaistnieć a nie wiesz
                  jak ..... polecam ci złotko strip-tease, albo występy podczas WOŚp. Wtedy
                  stanie sie zadośc twojej żądzy sławy .....

• roodanaserio Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 11:21

> Posrednio nam odpowiedzialas,
                  juz wiemy, ze sie pozarlas z Annexa;-)))

Sa was tysiace ?:)
                  Wiecie ??? Na serio ???? O jezusie, jak fajnie ! Juz wiecie. Szybciutko
                  zapiszcie w kajecikach ! Boze, jakie to zabawne byc ciagle tamatem ploteczek.
                  Jak mawiaja w salonach, niewazne czy mowia dobrze czy zle - wazne, ze mowia ;]

> BTW, jak przestalyscie gadac na forum Annexxy o Lubiczach, jakos braknie
                  temacikoow?

Jakby to powiedziec ..... sa lepsze. Niekoniecznie w sieci. Zywe tematy sa
                  znacznie doskonalsze, bycie internetowy.

> Powodzenia w proobach zatrzymania meza!

Dzieki :) Dobry zart tynfa wart, czy moze dobra rada warta .....

r
                  • Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 03.01.03, 16:35
                    roodanaserio napisała:

> Sa was tysiace ?:)
                    > Wiecie ??? Na serio ???? O jezusie, jak fajnie ! Juz wiecie. >
                    >
                    > Jakby to powiedziec ..... sa lepsze. Niekoniecznie w sieci. Zywe tematy sa
                    > znacznie doskonalsze, bycie internetowy.
                    >
                    >
                    Ano wiemy, wiemy.
                    A "niekoniecznie w sieci" to z kim niby gadasz, jak sie z jedyna kolezanka
                    pokloocilas? Z mezem-malolatem? No bo chyba inne internetowe "przyjacioolki" z
                    jajnikami i bez, tez sie na cie wypiely? A co do forooma Annexy to poza Julka
                    sloobiczanka dopytoojaca sie w co droogim poscie, czemu poosto, oraz pijaca
                    woode - to wszystkie pooociekaly.
                    • roodanaserio Re: roodanaserio - zagadka 03.01.03, 17:02

> Ano wiemy, wiemy.
                      A "niekoniecznie w sieci" to z kim niby gadasz, jak sie z jedyna kolezanka
                      pokloocilas?

No to skoro jest was kilka - broonety, przefarbujcie sie na blondy, bo malo
                      macie pod czolkiem. Spiac sie, uruchomic fabryke
                      Dowiadywania_Sie_O_Nielubianych_Z_Forum_Wszystkiego i poszperac, z kim ja to
                      moge jeszcze rozmawiac. Bo jak na razie malo wiecie. Cienkie jestescie, jak sik
                      pajaka.

Powodzenia w szperaniu i pozdrawiam tradycyjnie, nadal zachwycona tym
                      zainteresowaniem.

r
                      • Gość: pola Re: roodanaserio - zagadka IP: *.acn.waw.pl 04.01.03, 11:49
                        brooneto, o co chodzi z tymi linkami, co to za fotki, czemu jest o to takie
                        zamieszanie???
        • Gość: panzerschreck Re: roodanaserio - zagadka IP: *.supermedia.pl / *.dialup.supermedia.pl 04.01.03, 15:38

> Jak wiecie cos o Roodej, to sie dopisujcie.

Rooda jest facetem. Wystarczy uwaznie sie przyjrzec od tylu w okolice krocza.
          Albo ma ogromne hemoroidy albo upycha tam cos innego.

Chlopaki opowiadali, ze nie daje sie tam dotykac podczas pettingu...

• Gość: brooneta Re: roodanaserio - zagadka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.01.03, 22:32
            Gość portalu: panzerschreck napisał(a):

> Rooda jest facetem. Wystarczy uwaznie sie przyjrzec od tylu w okolice krocza.
            > Albo ma ogromne hemoroidy albo upycha tam cos innego.
            >
            > Chlopaki opowiadali, ze nie daje sie tam dotykac podczas pettingu...
            >

Tak też myslałam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka