Gość: gosc IP: 82.139.156.* 15.05.10, 15:26 Czy od niedocznnosci tarczycy moga byc zawroty głowy i mdłości miedzy innymi oczywiscie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easyblue Re: zawroty głowy 15.05.10, 16:24 Sprawdź odcinek szyjny kręgosłupa i błędnik. Czasami też anemia moze powodować podobne objawy. Z drugiej strony ja mdłości miałam od nadkwasoty, a zawroty głowy z nerwów Jak widzisz różnie moze byc i najlepiej pójśc do rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: zawroty głowy IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.10, 17:18 Bardzo czesto na tle nerwowym, przeswietlenie kregow szyjnych, wizyta u laryngologa, neurologa i ginekologa, jezeli to lata przejsciowe...powody moga byc rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: zawroty głowy IP: 82.139.156.* 15.05.10, 21:40 neurolog był, laryngolog też kardiolog na biezaco sie leczę, endokrynolog był w lutym, przeswietlenie kręgów szyjnych było robione wynik "zwyrodnienia kregów szyjnych" a zawroty jak były tak sa już ok. 5 lat.byłam leczona jodem trzykrotnie na nadczynnosc tarczycy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: zawroty głowy IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.10, 00:02 No to pozostaje psychiatra, bo to pewnie nerwica. Mnostwo osob ma to wlasnie przy nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: zawroty głowy 16.05.10, 00:34 No to pozostaje psychiatra, bo to pewnie nerwica. taaaaaaaa.... bo jak medycyna nie moze znalezc przyczyny to na pewno nerwica. w sredniowieczu to co druga osoba musiala miec nerwice. co za debilizm. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: zawroty głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 11:04 >"zwyrodnienia kregów szyjnych" Więc już wiesz, od czego zawroty. Poszukaj dobrego masażystę/fizjoterapeutę. Odpowiedz Link Zgłoś
bracialwieserce Re: zawroty głowy 16.05.10, 00:39 Koniecznie sprawdź sobie morfologię i cukier - niedoczynności mogą towarzyszyć anemie! Jakie masz teraz TSH i ft4 Czy reg. robisz morfologię usg tarczycy{raz na rok/dwa lata} mocz masz hashimoto?? Odpowiedz Link Zgłoś
bracialwieserce Re: zawroty głowy 16.05.10, 00:40 masz objawy niedoboru wit. B12{do poczytania w necie} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasta Re: zawroty głowy IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.10, 21:22 U mnie to nerwica, bylam u internisty zrobiono mi szczegolowe badania - zdrowa jak ryba, a ja trzymalam sie sciany, bo nie moglam chodzic. Pozniej laryngolog, ortopeda i neurolog - zdrowa jak ryba! No i tak jak myslalam, to po prostu nerwica tak sie objawia, bez zadnego stresu, bez zadnych problemow! To samo ma moja tesciowa, moja przyjaciolka i wiele innych osob, wiec nie mozna tego wykluczyc! Odpowiedz Link Zgłoś