Dodaj do ulubionych

propozycja

02.01.03, 20:54
mam taka propozycję nie do odrzucenia, aby natalia 76 i jej kolezanka
brooneta i lubiczówka poszły uprzatać drogi ze snieżnej mazi, a nie
wypisywały na forum głupoty. Na nowy rok, kochaniutkie przyda sie drogowcom
każda para rak do pracy ! a na forum was raczej mamy dosyć i potąd .....
Obserwuj wątek
    • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 20:57
      Tak,tak to świetny pomysł.Już lecę na dwór z szuflą.Kto ze mną?Może Ty Znak
      Yrden? Buhehehehe!
      Kocham Rysia
      • znak_yrden Re: propozycja 02.01.03, 20:59
        lec leć, głuptasku, i jesli łaska, to posprztaj koło naszego garazu, bo
        starszna chlapa, a ja właśnie mam lekki katar i nie zamierzam się przemęczać.
        A dla ciebie to praca w sam raz - prosta, fizyczna i nie wymaga myslenia.
        • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 21:03
          Eee, Ty ćwoku gdzies na zadupiu mieszkasz ,nie chce mi się jechać do Ciebie.Idź
          se sama sprzątnij, albo zaproś swoją przyjaciołkę Kaczy Kuper- ona ma wprawę w
          odśnieżaniu-jak sama się chwali na forum.Buhahahhahaa!
          Kocham Rysia
        • Gość: monika Re: propozycja IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 21:04
          znak_yrden napisała:

> lec leć, głuptasku, i jesli łaska, to posprztaj koło naszego garazu, bo
          > starszna chlapa, a ja właśnie mam lekki katar i nie zamierzam się przemęczać.
          > A dla ciebie to praca w sam raz - prosta, fizyczna i nie wymaga myslenia.

powiedz mi jaki sens ma zakladanie takich wlasnie wątkow? wkurzasz sie ze
          lubicze pisza bzdury a sama tworzysz nowy wątek, w ktorym za przeproszeniem
          pieprzysz glupoty; nudzisz sie w czwartkowy wieczor?
          • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 21:06
            Gość portalu: monika napisał(a):

>
            >
            > powiedz mi jaki sens ma zakladanie takich wlasnie wątkow? wkurzasz sie ze
            > lubicze pisza bzdury a sama tworzysz nowy wątek, w ktorym za przeproszeniem
            > pieprzysz glupoty; nudzisz sie w czwartkowy wieczor?
            ------
            Buhehehehe,Monia dobre, ale jej dopier...liłaś, moje gratulacje szwagierko!!!
            Kocham Rysia
            • Gość: grazynka-lubicz Re: propozycja IP: *.pl / 192.168.1.* 02.01.03, 21:08
              widze psychopatko grazynko, ze podajesz się za mnie !!!!!! ty wredna sucza
              małpo !!!!!!!! nie masz prawa uzywac tego nicka, po tym, jak rysiek odszedł od
              ciebie i jak wyżebrałas karnet na basen !!!!!!!
              • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 21:12
                Żadnego karnetu nie wyżebrałam, ten Więcławski sam mi go dał w prezencie.A w
                ogóle on mi się podoba.Muszę się za niego wziąć, po tym jak ten łajdak Rysiu
                odszedł do świetliczanki.Ciekawe jaki jest w łóżku?
                Kocham Rysia
                • Gość: grazynka-lubicz Re: propozycja IP: *.pl / 192.168.1.* 02.01.03, 21:25
                  wyżebrałaś karnet, ty slamazarna cioto !!!!!!
                  • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 21:28
                    Oj,Grażynko no co Ty masz Alzhameira jak dziadzio Władzio? Przecież Co tłumaczę
                    jak było.Zazdrościsz mi tego karnetu, czy jak?
                    Kocham Rysia
                    • Gość: grazynka-lubicz Re: propozycja IP: *.pl / 192.168.1.* 02.01.03, 21:52
                      wyżebrałas go, ty głupia slamazaro , szyj lepiej kostium dla ryska
                      • grazynka-lubicz Re: propozycja 02.01.03, 21:58
                        Oj,Grażynko przyślę do ciebie tego Więcławskiego z drugim karnetem, bo już mi
                        cierpliwości do Ciebie brakuje.
                        **
                        Kocham Rysia
                        • Gość: grazynka-lubicz Re: propozycja IP: *.pl / 192.168.1.* 02.01.03, 22:14
                          jak możesz kochac rysia, ty ścierwnico, skoro on ma cie w d.... i nawet
                          wyszedł z domu wk ... jak mu przypominiałas ze zarejestrowałaś dział.?

a płacisz ZUS? hehehe, i z czego, skoro nie masz dochodów?

.... ani oleum w głowie.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka