Gość: Apia IP: *.56-136-217.adsl.skynet.be 03.01.03, 22:11 Ktos kiedys pisal o tym produkcie. Jestem nim bardzo zainteresowana i chcialabym sie czegos wiecej dowiedziec. Przede wszystkim jaki daje odcien i czy dobrze sie wchlania. Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotmanka Re: Radiance Plus Self Tanning Cream-Clarinsa 04.01.03, 12:26 czesc, wlasnie wczoraj go uzylam sobie - to jest b lekki samoopalacz, odcien naturalno zloto bezowy (ale naprawde b lekki, ja jestem blada i dlatego mi pasuje). mozna stosowac codziennie, albo 2-3 razy w tygodniu. ja uzywam tak na dwa dni przed jakims waznym "dniem" albo po prostu kiedy wygladam wyjatkowo blado i szaro. jest niesamowicie wydajny (no ale to moze dlatego ze uzywam go rzadko), ma przyjemny zapach (zero typowego odorku samoopalacza). ogolnie jestem zadowolona. ale uwaga - w Polsce stosowalam krem zielona herbata bielendy z samoopalaczem i efekt byl b podobny! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: Radiance Plus Self Tanning Cream-Clarinsa IP: *.167-136-217.adsl.skynet.be 04.01.03, 16:25 Czy ten krem naklada sie na normalny krem czy zamiast? Jeszcze jedno pytanie: czy jest on barwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Radiance Plus Self Tanning Cream-Clarinsa 04.01.03, 16:52 ja go w sumie daje zamiast, ale mozna tez na jakis nawilzajacy jest leciutko barwiony, taki kremowo-bezowy, nie jak samoopalacz pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: Radiance Plus Self Tanning Cream-Clarinsa IP: *.167-136-217.adsl.skynet.be 04.01.03, 17:30 Dzieki bardzo, chyba sie skusze. Mam obecnie samoopalacz Diora, ale jestem nim bardzo rozczarowana. Poprzednia wersja byla o wiele lepsza. Ten, ktory obecnie uzywam zawiera wiele takich zlotych drobinek, ktore sa bardzo widoczne na twarzy, a nie o to mi chodzilo. Poza tym nie opala prawie w ogole. Sprobuje Clarinsa. Jeszcze raz dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś