Gość: kaja IP: *.autocom.pl 11.05.06, 19:41 jaka woda jest najlepsza przy odchudzaniu-zaznaczam,ze czesto mam podwyzszone cisnienie.wybor olbrzymi.moze orientujecie sie, ktora najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: jaka wode mineralna wybrac??? 11.05.06, 20:05 Niskosodowa. A poza tym, to jaka ci najbardziej smakuje spośród niskosodowych, oczywiście (to ze względu na ciśnienie). Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: jaka wode mineralna wybrac??? 11.05.06, 21:04 ja popijam żywiec zdrój i jest spoko. niegazowana oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jaka wode mineralna wybrac??? IP: *.chello.pl 11.05.06, 23:40 A czytałaś(czytałyście) artykuł w Przekroju o wodzie Żywiec? Ponoc ro0bili badania w instytucie w Niemczech i wyszło na to,że Żywiec dobry nie jest. Pytam z ciekawości, gdyż sama piję tę wodę(wymiennie z Vitalineą). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu29 Re: jaka wode mineralna wybrac??? IP: 217.153.136.* 12.05.06, 07:59 Tak czytałam ten artykuł i wodę żywiec odstawiłam, ale tak swoją drogą to powinni jeszcze kilka wód wysłąć na takie badanie bo teraz to nie wiadomo co pić :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: jaka wode mineralna wybrac??? 12.05.06, 08:06 nie czytałam , tego artykułu o żywcu, hmm, może faktycznie, to nie najlepsza woda, ale mozliwe jest też , że konkurencyjna firma zleciła takie badania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: jaka wode mineralna wybrac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:50 Polecam Vitalinea Danone - niskosodowa i smaczna Odpowiedz Link Zgłoś
koka04 Re: jaka wode mineralna wybrac??? 12.05.06, 09:02 Dobrawa - niskosodowa, pyszna i nawet dzieci mogą pić. Odpowiedz Link Zgłoś