fyde 16.05.06, 15:58 Czy ktoś już wypróbował? Kusi mnie bardzo ten podkład:-) Ale lekko kryjący brzmi niezachęcająco, nie mówię, że lubię "maskę" na twarzy, ale dobrze jest trochę ukryć niedoskonałości na specjalne okazje;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chihiro2 Re: LAVERA podkład... 16.05.06, 16:06 A mozna gdzies kupic "naziemnie", zwlaszcza w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: LAVERA podkład... 16.05.06, 18:42 zamówiłam kurde 3 tygodnie temu i ani widu, ani słychu. wczoraj się wkurzyłam i napisałam do sklepu - zero reakcji. Jeszcze parę dni i wkurzę się jeszcze bardziej i napiszę do Niemiec. A co! 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
mokta radze zadzwonić i dosadnie powiedzieć o co chodzi 16.05.06, 19:49 zawsze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: radze zadzwonić i dosadnie powiedzieć o co ch 17.05.06, 14:55 gdyby na stronie był numer, to bym się ani chwili nie zastanawiała. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: radze zadzwonić i dosadnie powiedzieć o co ch 17.05.06, 19:21 a adresu tez tam nie ma? mogłabys wtedy zadzwonić na info i dostałabyś ich numer. Inny sposób to słanie codziennie po 3 lub więcej maili. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: radze zadzwonić i dosadnie powiedzieć o co ch 18.05.06, 11:39 odezwali się i przeprosili, pewnie nieszczerze,ale już tam. Fajnie, bo już miałam biec do aklepu po jakiś syfny podkład. Paczka ponoć w drodze, więc napiszę o podkładzie. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: LAVERA podkład... 17.05.06, 07:00 very_martini napisała: > zamówiłam kurde 3 tygodnie temu i ani widu, ani słychu. > wczoraj się wkurzyłam i napisałam do sklepu - zero reakcji. Jeszcze parę dni i > wkurzę się jeszcze bardziej i napiszę do Niemiec. A co! > Kurczę nieładnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
szpulotek polecam fluid Logony 16.05.06, 19:47 ZNAKOMITY w kazdym razie dla mnie. Nie jest maskowaty, a kryje co trzeba, uzywam 02 beige intense. Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: polecam fluid Logony 17.05.06, 06:59 A ile kosztuje, co to za kolor mniej więcej:-) i w którym sklepie kupowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulotek Logona cena 17.05.06, 09:51 Zapłaciłam coś około 12 euro /mieszkam w Berlinie/Jak opisac kolor? Bez, na poczatku myslalam, ze zbyt ciemny, ale po nalozeniu kolor miesza sie z moim wlasnym i wyglada sie naturalnie zdrowo, a nie blado, szaro i wymięcie. Niczym potem tego jeszcze nie pudruje, troche rozu jedynie i to wszystko, czasem leciutenko puder brazujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: Logona cena 17.05.06, 10:23 Acha czyli nie mozna kupic w polskich sklepach netowych:/ szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: Logona cena 24.05.06, 09:48 fyde alez mozesz kupic podklad Logony u tej pani na allegro, co mamy osobny watek zalozony przez deanne chyba :) popros o cennik i tam zobaczysz co jest... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Very nadal nie masz podkladu? 22.05.06, 23:22 no nie mam nie mam, a żebyś wiedziała, jak wypatruję listonosza... w piątek dostałam od nich maila, ze przepraszają, ale mieli awarię systemu informatycznego i już jest toto w drodze. Może... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś