Gość: Łukasz IP: *.maxtech / 192.168.0.* 07.01.03, 23:25 Gdzie w Polsce można kupić kosmetyki jak w temacie... ewentualnie który ze sklepów internetowych wysyła do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita73 Re: Kosmetyki John Frieda IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 09:33 W polskich sklepach chyba ich nie ma.Ja widzę je w Nienczech i ciekawi mnie jakie one sa .Ostatnio widziałam serię do włosów blond, szampony i odżywki sa w takich dużych tybach, w serii są jeszcze jakies spraye.Jest tez zestaw do włosów kręconych , który ma włosy prostować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kosmetyki John Frieda IP: *.uniovi.es / *.quimica.uniovi.es 08.01.03, 15:26 Sama bym je chetnie kupila. Uzywalam ich w USA i bardzo mi odpowiadaly. Do tego stopnia, ze po powrocie do Polski chcialam sobie kupic je przez Internet i sprawdzilam 32 sklepy-ZADEN nie wysyla. Pisalam do nich, czy by nie zrobili wyjatku i jednak wyslali (chcialam kilka zestawow, dla siebie i kolezanek, na ponad 200$), ale napisali mi, ze to jest wbrew amerykanskiemu prawu i nie wysylaja miedzynarodowo. Moze im chodzilo o to, ze jest zakaz wysylania parafarmaceutykow, a wszystkie sprawdzone sklepy mialy je w swojej ofercie i moglyby podpadac pod prawo. Nie znam dokladnej przyczyny, ale zadnen sklep sie nie zdecydowal na wysylke. Najblizej mozna jej kupic w Niemczech, sa tez we Francji i Wlk. Brytanii. Daj znac, gdybys te kosmetyki jednak jakims cudem zdobyl nie ruszajac sie z Polski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Kosmetyki John Frieda 08.01.03, 16:31 www.diamondbeauty.com/brands/100.asp ten sklep na pewno wysyła do Polski Odpowiedz Link Zgłoś