Dodaj do ulubionych

Podkład do sery suchej

17.05.06, 16:46
Witajcie. Szukam podkładu do suchej skóry. taki, który nie bedzie podkreslał
skórek. Mam już doścv wyrzucania pieniędzy w błoto. Kupilam miesiąc temu City
mat Lirene ale tak mi wysuszył skóre, że nie moge jej doprowadzić do
normalnego stanu :(
Kupiłam maść z wit. A a aptece zobaczymy czy pomoże.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiktoryna25 Re: Podkład do sery suchej 17.05.06, 17:24
      ja mam bardzo sucha skóre,uzywam Vichy Aera Teint - podkład jedwabisty do cery
      suchej i wrażliwej....i jestem z niego bardzo zadowolona
    • ba-ja Re: Podkład do sery suchej 17.05.06, 17:41
      Ja polecam podkład Z firmy Lumene Drops. Ten z Vichy tez powodowal "przesuchy".
    • Gość: magda Re: Podkład do sery suchej IP: 83.168.120.* 17.05.06, 19:56
      ale nie rozumiem czemu do cery suchej kupilas podklad matujacy... ale wracajac
      do pytania polecam podklad AA do cery suchej i wrazliwej jak dla mnie jest
      suuuper! szczegolnie rozswietlajacy. mialam Vichy i nie polecam bo wygladalam
      jabym cere miala jeszcze bardziej przesuszona... skorki!
    • Gość: Clarinse Re: Podkład do sery suchej IP: 212.122.214.* 17.05.06, 20:21
      Osobiście używam Vichy, jest naprawdę dobry, skóra się nie wysusza. Ale ostatnio
      kupiłam Kanebo, rewelacja. Coś wspaniałego.
      • Gość: .. Re: Podkład do sery suchej IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 17.05.06, 20:45
        Ile kosztował Kanebo?

Kupiłam matujący dlatego, ze gdzieś przeczytalam bna forum, ze to podkład dla
        osob z suchą cerą :/
      • Gość: zoee5 Re: Podkład do sery suchej IP: 83.238.13.* 18.05.06, 11:51
        A który Kanebo?
    • moniaa23 Re: Podkład do sery suchej 18.05.06, 10:54
      jak dla mnie super jest "Giordani" oriflame :)
    • Gość: Ania Re: Podkład do sery suchej IP: *.net.zeork.com.pl 18.05.06, 11:46
      Ja też słyszałam że Kanebo jest super.tylko ta cena około 170 zł,chyba.
      Może La Roche Posay optycznie wygładzający bedzie dla ciebie dobry.Albo Isadory
      Hydralight.
      Ja sama używam Vichy ten jedwabisty, na początku jest ok, ale po paru godzinach
      tak jakby wysuszał skórę.
      Też mam bardzo sucha skórę i ciagle szukam ideału.No i ostatnio dałam skórez
      odpocząć od podkładu i wróciałam do kremu bambino i jest trochę lepiej.
      A jakie kremy polecacie do suchej,skóry?
      • Gość: ana Re: Podkład do sery suchej IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 18.05.06, 14:12
        no własnie jakie kremy?
        Ja teraz uzywam masci z wit. A kupilam a aptece i troche lepiej jest. Ale to i
        tak nie to..
        • Gość: gocha500 Re: Podkład do sery suchej IP: 193.151.48.* 18.05.06, 15:31
          ja mam strasznie przesuszona skore i uzywam podkladu z firmy mincer seria z
          kawiorem(ma strasznie jasny jeden kolorek co bardzo mi pasuje!!!)i jestem
          bardzo zadowolona,podklad z bell anti age tez nie wysusza skory.a jesli chodzi
          o kremy to przyczepilam sie do calej serii z ziaji calma hlc-bomba!!!krem
          biolipidowy jest swietny(ten nawilzajacy jest za lekki na takiego suszka jak
          ja) no i jeszcze ten krem z wit A uzywam i doprowadzilam wreszcie moja skore do
          stanu uzywalnosci!!!!acha no i nie nalezy zapominac zeby takiego suszka nie
          wystawiac na slonce-ja uzywam kremu z faktorem minimum 30.
          • Gość: jouka2 Re: Podkład do sery suchej IP: 158.143.170.* 19.05.06, 11:36
            Polecam Clarins True Comfort Foundation, ladnie kryje, rozswietla, pielegnuje
            cere, ma ladne kolory - uzywam nr 5 Shell, ladny naturalny bez. No i filtry SPF
            15 i Anti-Pollution Complex. Plus pieknie pachnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka