llilly 24.05.06, 13:53 Witam!!!Czy używałyście kosmetyków tej firmy?Warto?Pozdrawiam serdecznie-L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaliyah83 Re: Nuxe IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 24.05.06, 18:06 rowniez jestem zainteresowana, niestety na wizazu rowniez nie za wiele opinni. Jestem dosyc ostrozna co do nowosci. Poza tym w czasopismach mnoswto wymieniają ich produktow i zalecaja, co jednak mnie nie przekonuje,wrecz zraza. Tak jak vichy np. czesto pokazuja, nie jako reklame tylko ze niby cos dobre i nalezy stosowac. Choc w moim odczuciu to i tak reklama tylko i wylacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duuh Re: Nuxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:20 ja tu o nich czytalam: torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6528 i torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6984 i mysle ze to wiarygodne oceny. duzo coprawda kosztuja, ale jesli dzialaja to chyba warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polianna Re: Nuxe IP: *.broadband.pl 26.05.06, 14:21 kiedyś dostałam "garść" próbek kremu nawilżajacego - rozświetlajacego (ale nie ma w nim drobionek połyskliwych!) - jest w porzadku, dobrze nawilża, nie zapycha porów (mam przetłuszczajacą sie i wrażliwą skórę na twarzy), stosowałam na noc przez okres ok dwóch tygodni (na tyle wystarczyło próbek), rano miałam ładną,nie błyszcząca sie twarz. Zastanawiam się nawet czy go nie kupić. Jedyny minus - dziwny, apteczny, ostry zapach (jak dla mnie). Generalnie wart polecenia. Po prostu dobry krem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nuxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:09 Też mam ochotę na nuxe a najbardziej na suchy olejek z drobinkami złota. Byłam w kilku aptekach ale niegdzie nie mają nuxe - może jest tu jakaś gdańszczanka i orientuje sie gdzie mozna dostać kosmetyki tej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah83 Re: Nuxe IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 26.05.06, 15:38 jetsem z wawy ale najczesciej widze ta marke w aptekach w centrach handlowych, w takich mniejszych osiedlowych raczej nei widzialam, moze i Ty popatrz w jakim auchan czy tego typu miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: Nuxe 26.05.06, 20:06 Witaj Kasiu!!!Ja wypatrzyłam te kosmetyki na www.vena-vita.pl.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nuxe IP: *.dsl.club-internet.fr 26.05.06, 22:32 naprawde swietna rzecz ten olejek (Huile Prodigieuse), nie natluszcza i slicznie pachnie. Klasyczna wersja bez swiecidelek tez jest niezla, odzywia skore i nadaje jej subtelny , satynowy odcien (ja wlasnie tego zwyklego uzywam i jestem zadowolona). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nuxe IP: *.dsl.club-internet.fr 26.05.06, 22:35 nieprawda ! sa bardzo dobre w tej kategorii cen. napewno lepsze niz jakies Erisy i inne badziewia, o ktorych tu piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Nuxe 26.05.06, 22:36 Znakomity krem do rąk i peeling pod prysznic-tyle mam wypróbowane. Odpowiedz Link Zgłoś