Dodaj do ulubionych

Logowanie na forum

• justa_79 jestem ZA n/txt 02.06.06, 18:34

• maga19 ZA 02.06.06, 18:36
        Jak najbardziej ZA
    • r.i TAK! n/t 02.06.06, 18:36
    • mikams75 Re: Logowanie na forum 02.06.06, 18:38
      jestem za, choc obawiam sie, ze pozostanie zamknieta grupka aktywnych
      uczestnikow a zolzowate uczestniczki beda nadal sie wyzywac.
      • Gość: zołza2 Re: Logowanie na forum IP: *.aster.pl 02.06.06, 18:51
        > uczestnikow a zolzowate uczestniczki beda nadal sie wyzywac.
        Się to raczej nie będziemy wyzywać. Zołza mi nie przeszkadza.

A swoją drogą to ciekawe, dorosłe kobiety (nie mówię tylko o wieku), a nie są w
        stanie nauczyć się kilku słów po polsku. W innych językach też takie kwiatki
        sadzicie?
        • mikams75 Re: Logowanie na forum 02.06.06, 19:33
          kolezanko, jezykami obcymi wladam lepiej niz polskim; nie wiem jednak, na czym
          twoj problem polega;
          Na tym zakanczam dyskusje z zolzami.
          • Gość: zołza2 Re: Logowanie na forum IP: *.aster.pl 02.06.06, 19:35
            To może władaj tym językiem, który znasz, i nie kalecz polskiego. Po prostu.
        • Gość: Aśka Re: Logowanie na forum IP: *.szwajcarska.pl 02.06.06, 19:36
          Kilku słów po polsku powiadasz? Spójrz na swoją wypowiedź a potem kogoś
          krytykuj.
          1. Zaczynać zdanie od "się"? A co to za konstrukcja językowa?
          2. "Kwiatki sadzić"? A gdzie tak się mówi? To Twoja gwara?
          Niewiele to ma wspólnego z poprawnym jęz. pol.
          • Gość: zołza2 Re: Logowanie na forum IP: *.aster.pl 02.06.06, 19:44
            > 1. Zaczynać zdanie od "się"? A co to za konstrukcja językowa?
            KOnstrukcja podkreślająca błąd w wypowiedzi poprzedniczki. Jeśli nie
            zrozumiałaś, radzę się podciągnąć z ironii (taki zabieg). Poczytać trochę
            Boya-Żelenskiego.

> 2. "Kwiatki sadzić"?
            Yhm, kwiatki sadzić.

>A gdzie tak się mówi?
            Pisze, u Boya-Żeleńskiego między innymi.

>To Twoja gwara?
            Żałuję, ale nie jestem autorką.

> Niewiele to ma wspólnego z poprawnym jęz. pol.
            Taaa (ze slangu młodzieżowego).
            • 1dycha Re: Logowanie na forum 07.06.06, 22:34
              Nie mówi się "pisze", tylko jak już to "jest napisane".
    • Gość: babunowa TAK n/t IP: *.uje.nat.hnet.pl 02.06.06, 18:38
    • Gość: zołza Re: Logowanie na forum IP: *.skranetcan.pl 02.06.06, 19:10
      Odnoszę nieodparte wrażenie czytając wasze posty, że bardzo spodobało wam się
      słówko zołza i wszystkie jego odmiany. Czy prawda aż tak bardzo boli? Logujcie
      się lub nie, na mnie nie robi to wrażenia. Już wielokrotnie pisałam, że bedę
      walczyć z infantylizmem i bykami zawsze i wszędzie i możecie wylewać na mnie
      całe wiadra pomyj. Szacunek dla innych użytkowników forum wymaga nie tylko
      treści, ale także formy. "Mówi wam to coś?" że pozwolę sobie na cytat.
      • mikams75 Re: Logowanie na forum 02.06.06, 19:39
        Mozesz organizowac bezplatne korepetycje z ortografii. Sadze, ze odniesiesz
        wieksze sukcesy.
        • Gość: zołza Re: Logowanie na forum IP: *.skranetcan.pl 02.06.06, 19:43
          No właśnie, tu cię boli. Z mojej wypowiedzi dotarła do ciebie tylko ortografia.
          Korepetycji organizować nie zamierzam, w Polsce szkoła podstawowa jest
          obowiązkowa. A na sukcesach mi nie zależy.
    • marta-105 jestem za :) 02.06.06, 19:47
    • swinka_morska TAK! TAK! TAK! 02.06.06, 19:52
      moze to przynajmniej zapobiegnie podszywaniu sie i ograniczy wielokrotne
      rozdwojenie jazni pojawiajace sie u niektorych osob...
    • iberia30 Re: Logowanie na forum-TAK, n/t 02.06.06, 20:24
      • Gość: Na nie NIE n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:41
    • jade.fox Re: Logowanie na forum 02.06.06, 22:47
      Jestem za logowaniem.
      • emzetem Re: Logowanie na forum 02.06.06, 22:56
        Ja również jestem za.
        • Gość: ilka Re: Logowanie na forum IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.06.06, 23:07
          Jak widze ilosc kretynek piszacych na post umieszczony przez "pomuszcie" Amy to
          jestem ZA, ZA i jeszcze raz ZA!
    • n_nicky TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 00:08

• carolinascotties Jestem ZA n/t 03.06.06, 02:40

• lucy215 Za :)! 03.06.06, 10:13
    • imoe jestem ZA :) 03.06.06, 11:14
    • schokolady Re: Logowanie na forum 03.06.06, 13:49
      jestem ZA
    • Gość: precz_z_preczem Re: Logowanie na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:15
      jestem za a nawet przeciw
      • caoba Re: Logowanie na forum 03.06.06, 17:57
        ZA!
        • Gość: Anetka nie, trolle ma blokować admin IP: *.nat.dsuj.pl 03.06.06, 18:44
          jestem przeciw, bo automatycznie zmniejszy sie liczba postów
          uważam, że admin powinien blokować trollom dostęp do forum (blokada na numer IP): najpierw 1 ostrzeżenie, a potem - sio!
          • Gość: Lenka NIE IP: *.chello.pl 03.06.06, 20:36
            Temat ten o ile mnie pamięć nie myli był już poruszany.
            Po co do niego wracać.Czemu ma służyć to logowanie? że co,niby kultura bedzie
            większa i trole znikną? Akurat!Na forum moda wprowadzono logowanie i
            powiedziałabym że jest tam gorzej niż było.
            Nie mam zamiaru co chila sie logować.Mam swój stały nick i nie chce zakładać
            kolejnej poczty.
            • Gość: zosia nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:42
              ja bym okreslila ten pomysl jako bardzo pisowski,no bo przeciez trzeba wkoncu
              zrobic porzadek- od forum poczynając na patriotyzmie konczac
              jezeli komus trolle rzeczywiscie bardzo przeszkadzają- to dlaczego wlasnie nie
              uderza do adminów- ale z zazutem ze nie ma odpowiedzniej ochrony- to przeciez
              admin pilnuje porzadku,
              tym najbardziej zlosliwym, zazartym trollom zalozenie paru kont nie sprawi problemu,
              wydaje mi sie ze to co sie moze stac, gdy bedzie potrzeba logowania - to spadek
              spontanicznosci- nowa osoba niekoniecznie bedzie chciala przechodzic cala
              procedure logowania zeby napisac o siedzeniu maryny,a spontanicznosc i duza
              liczba postow to najlepsze rzeczy w forum- gwarantuja przeciez roznorodnosc.
              pomysl adminek, czy moze nekanych forumowiczek jest 'polityczny' :)))
              • nessie-jp do anarchistki :) 04.06.06, 18:24
                > ja bym okreslila ten pomysl jako bardzo pisowski

A ja nie :) Podobnie jak zakaz palenia w miejscach publicznych, obowiązek
                logowania nie zaszkodzi, a może pomóc.

Prawdziwym zamordyzmem i pisserią byłoby, gdyby moderatorzy kasowali wątki na
                wyczucie i według widzimisię. Są takie fora, gdzie moderator kasuje wszystkie
                wątki, które mu się nie spodobają, które nie są w 200% związane z tematyką
                forum, które "już 3 lata temu były omawiane", itede. Tam nie ma obowiązku
                logowania, ale też nie ma żadnego życia.

Zamiast wprowadzać odgórną cenzurę, lepiej pozwolić każdemu wybrać osoby,
                których posty chce ignorować.
            • Gość: Lenka Lenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:03
              Gość portalu: Lenka napisał(a):

> Nie mam zamiaru co chila sie logować.Mam swój stały nick i nie chce zakładać
              > kolejnej poczty.

Logowanie służy własnie temu zeby miec swój stały nick. Bo inaczj tak jak w tej
              chwili namnoży się różnych lanek;PPPP
              A zalogowac wystarczy sie RAZ, skąd pomysł ze trzeba co chwilę????

• f_emmefatale Jestem za! Co innego na zdrowiu,gdzie panuje inty 04.06.06, 16:20
      intymność,a co innego tu.
      Już kiedyś chciałam napisać w tej sprawie.

Logujemy! ;)

pozdrowienia Kuba.
    • Gość: em jestem na NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:02
      • Gość: Anetka jestem na NIE IP: *.nat.dsuj.pl 04.06.06, 17:42
        czy mozna blokowac poszczególne numery IP? tak byłoby najlepiej
        prosze o zablokowanie uciązliwych panienek poprawiających błędy literowe i ortograficzne
        to one najcześciej maja nieprzyjemne odzywki i powodują kłótnie
        rozumiem - smam korekta błędu, np. przez napisanie wyrazu w odp. sposób
        niestety one dodają do tego złośliwy komentarz
        niech choc w internecie panuje swoboda, błędy nie są wazne, lecz treść
        wystarczająco często jesteśmy 'ortograficznie' dyscyplinowani w pracy, szkole, popdczas pisania podań
        a tu - niech każdy sobie robi takie błędy jakie chce, to jego sprawa, niech czuje sie swobodnie, a nie- jak nieustannie poprawiany uczeń
        pozdrawiam i proszę administratorki o odpowiedź na ten post :-))
        • nessie-jp tak to się niestety nie da... 04.06.06, 18:20
          > czy mozna blokowac poszczególne numery IP?

No nie bardzo, bo np. cła rzesza użytkowników TP SA korzysta z jednej i tej
          samej domeny, a przy każdym połączeniu dostaje się inny, dynamicznie
          przydzielany numer IP. Tak samo zresztą bywa z innymi sieciami, jeżeli ktoś nie
          wykupi usługi stałego IP.

Może administratorzy potwierdzą albo zaprzeczą tej informacji?

Najwygodniej by było, gdyby można było ustawić sobie ignorowanie wszystkich
          niezalogowanych osób
          • justa_79 Re: tak to się niestety nie da... 05.06.06, 10:38
            nie da się blokować pojedynczego IP, trzeba by zablokować np. wszystkich
            użytkowników neostrady, chello, wszystkich mieszkańców danego mieszkania,
            osiedla, akademika, wszystkich użytkowników danej sieci firmowej itp...
    • Gość: gosc NIE i jeszcze raz NIE !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.06.06, 17:39
      nie jestem trollem, na temat kosmetykow mam bardzo duzo do powiedzenia i lubie
      sie dzielic ta "wiedza", ale logowac sie nie mam zamiaru. a jesli chodzi o
      wiarygodnosc postow z logginem, to hmmm... zdarzalo mi sie lapac za glowe !

gosc
      • plum1000 Re: NIE i jeszcze raz NIE !!! 04.06.06, 18:39
        chce byc setna:) jestem przeciw.
        • heather4 Re: Tak 04.06.06, 22:35
          jestem za
    • morelka4 jestem na TAK:) no text 04.06.06, 20:17

• myshen82 Re: jestem na TAK:) no text 04.06.06, 21:25
        ja też jestem za logowaniem się
        • Gość: xyz Uroki znanych nickow IP: *.chello.pl 04.06.06, 21:30
          Lezka, tj. zalozycielka watku, szaleje na zamknietym forum dla anorektyczek na
          gazeta.pl oraz na innych pro ana-.
          To dosyc oryginalny nick i prosze nie sugerowac, ze biale jest czarne.

Pozdrawiam, po starej znajomosci.
          • Gość: ps Re: Uroki znanych nickow IP: *.chello.pl 04.06.06, 21:37
            Oczywiscie chodzi o watek, w ktorym zapoczatkowano dyskusje:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42875177&v=2&s=0
            Wszedzie mozna spotkac starych znajomych, my dear.
            • lezka_dla_cieniow_minionych Re: Uroki znanych nickow 06.06.06, 20:42
              Taka prowokacja, a zero odezwu. Zawiodłaś się? Nikt nie podciągnął tematu?
              Ciekawe dlaczego? Nie wiesz? To po prostu było niepotrzebne, nie na temat i nie
              na miejscu. Nic nie wniosło do dyskusji o logowaniu. Żenada. Zastanów się czasem
              co i po co robisz? Ciekawe jak dawno byłaś na tym sławetnym forum pro... Mnie
              nie było już bardzo dawno. Możesz sobie pogratulować spostrzegawczości i
              kretynizmu. Lecz się "my dear".
              • Gość: zołza2 Re: Uroki znanych nickow IP: *.aster.pl 06.06.06, 20:44
                To po prostu było niepotrzebne, nie na temat i nie
                > na miejscu. Nic nie wniosło do dyskusji o logowaniu. Żenada. Zastanów się czase
                > m
                > co i po co robisz?
                Tak samo, jak ty...
              • Gość: xyz Re: Uroki znanych nickow IP: *.chello.pl 07.06.06, 13:33
                "Ciekawe jak dawno byłaś na tym sławetnym forum pro... Mnie
                nie było już bardzo dawno."

I tu cie mam!

Zastanow sie, zanim zaczniesz tupac nozkami wypytujac pod swoim nickiem o
                zbawienne skutki L-Karnityny na Urodzie. Internet nie jest anonimowy, tym
                bardziej - jak sie logujesz.
                Ja mam 5 nickow na gazecie.pl. I co? I nic.
                • lezka_dla_cieniow_minionych Re: Uroki znanych nickow 07.06.06, 15:15
                  > Zastanow sie, zanim zaczniesz tupac nozkami wypytujac pod swoim nickiem o
                  > zbawienne skutki L-Karnityny na Urodzie.

Sprawdź w wyszukiwarce ile dziewczyn o to pytało, ile odpowiadało, ile
                  stosowała, a potem się udzielaj. Phi. Każda z nich to dziewczyna z problemami
                  odżywiania? Owszem, ja je miałam, ale nie wiem dlaczego tu to wyciągasz. To
                  sprawa prywatna, a to tych pozwól niech piszą osoby, które tego doświadczają - w
                  tym wypadku JA. Sama zdecyduje czy ten temat jest warty poruszenia na forum
                  uroda i jeśli zajdzie taka potrzeba napiszę o nim. Zajmij się lepiej sobą.
                  Równie dobrze to ja mogłabym pisać, że "szalałaś na forum pro!!!" JAKIEŻ TO
                  STRASZNE!!! uhuhu
                  • lezka_dla_cieniow_minionych Re: Uroki znanych nickow 07.06.06, 15:19
                    I pokaż mi proszę, gdzie napisałam, że internet jest anonimowy (kiedy się
                    logujemy czy nie). Po co zatem o tym piszesz? Nie wstydzę się siebie i nie mam
                    zamiaru ukrywać pewnych czy kłamać o nich. Ciągle się tylko zastanawiam po co o
                    tym napisałaś? Chciałaś, żeby mnie zaszczuto? Nawyzywano? Wyśmiano? Choroby to
                    nie widzi mi się ludzi. Są sprawy, które lepiej przemilczeć. Przemyśl to
                    • Gość: yxz Re: Uroki znanych nickow - Off Topic IP: *.chello.pl 07.06.06, 20:39
                      Przestan brac na litosc. Ty nie jestes ofiara, a sprawca, bo namawiasz
                      dziewczyny do samounicestwienia sie. Anoreksja, bulimia - cale to bagno.

Co mialam na celu?
                      Zdyskredytowac cie, jako powazna dyskutantke na tym forum.
                      EOT
                      • mikka8 Re: Uroki znanych nickow - Off Topic 07.06.06, 21:00
                        Gość portalu: yxz napisał(a):

> Przestan brac na litosc. Ty nie jestes ofiara, a sprawca, bo namawiasz
                        > dziewczyny do samounicestwienia sie. Anoreksja, bulimia - cale to bagno.
                        >
                        > Co mialam na celu?
                        > Zdyskredytowac cie, jako powazna dyskutantke na tym forum.
                        > EOT

Zastanawiam sie czy to dobrze czy zle , ze nie wiemy o czym mowicie...

pozdr.
                      • Gość: zołza2 Re: Uroki znanych nickow - Off Topic IP: *.aster.pl 07.06.06, 21:46
                        > Co mialam na celu?
                        > Zdyskredytowac cie, jako powazna dyskutantke na tym forum.
                        Ależ łezka wyatarczająco ośmieszyła się w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42875177&a=42920617
                        Watek o konieczności logowania rozpoczął się od jej urojeń... No, ale każdy ma
                        prawo do małej psychozy. Ciekawym zjawiskiem jest także owczy pęd za urojeniami
                        lezki;p
                        • kragmel Re: Uroki znanych nickow - Off Topic 07.06.06, 22:37
                          Gość portalu: zołza2 napisał(a):

> Watek o konieczności logowania rozpoczął się od jej urojeń... No, ale każdy ma
                          > prawo do małej psychozy. Ciekawym zjawiskiem jest także owczy pęd za
                          urojeniami
                          > lezki;p

pomysł wprowadzenia obowiązku logowania na forum Uroda pojawił się dużo
                          wcześniej niż wątek lezki. tym razem okoliczności sprawiły, że więcej
                          użytkowniczek popiera tą propozycję. tyle na temat "owczego pędu".
    • miriam_73 TAK 04.06.06, 22:34

• Gość: eliza Re: Logowanie na forum IP: *.dyn.centurytel.net 05.06.06, 04:47
      I tak nie unikniemy ludzi z paroma nickami. Nie logowanie pozwala tez pisac
      bardziej szczerze. Wiadomo, ze niektorzy to wykorzystuja i zachowuja sie po
      chamsku, ale taka jest cena wolnosci slowa. Jestem za wolnoscia slowa, wiec
      przeciwko przymusowi logowania.
      • kragmel Re: Logowanie na forum 05.06.06, 17:35
        nie wiem co ma wolność słowa do niechęci wobec podpisywania się pod własnymi
        wypowiedziami. logowanie chroni przed przywłaszczeniem sobie twojego nicka
        przez kogoś innego i tym samym chroni także ciebie przed przypisaniem ci słów,
        które od ciebie nie wyszły.
    • jarka63 Za n/t 05.06.06, 11:57

• panisiusia Re: Logowanie na forum 05.06.06, 12:45
      Nie mam nic do ukrycia ;) Jestem za.
      Jeśli odpowiednio ustawić cookies, to logowanie nie zajmuje dłużej niż 2
      sekundy, a ile korzyści...(ulubione wątki, wygaszanie nieperzyjaciół, wizytówki
      itd.)
      • Gość: gosc Re: Logowanie na forum IP: *.dsl.club-internet.fr 05.06.06, 15:39
        o, wlasnie ! wygaszanie nieprzyjaciol ! Najlepiej sie zmowic i zbojkotowac
        taki albo inny nick, bo ma np. lepsze zycie, lepsze wyksztalcenie, lepsze
        urodzenie. Prawda ? :))))

Wygaszam cie, paniusia, bo nie lubie spaczonych ludzi.
        • Gość: ja Re: Logowanie na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:14
          Ludzie, którzy są na tyle zdziecinniali, że uważają forum za pole do urządzania
          przepychanek rodem z podstawówki, sądzą że forum powinno stać się ich
          własnością. Jak z podwórkiem. Dzieci ze slumsów często maja takie problemy-
          która część podwórka należy do kogo... Forumowym odpowiednikiem podstawówkowego
          "jesteś u pani!" jest "skasujcie post!", a odpowiednikiem "mamo, mamo, a oni
          bawią się na naszym podwórku!" jest "adminie, prosimy, wprowadź logowanie, bo
          jakieś kretynki śmieją sie z naszych tipsów i pustki w głowie"...

A już najbardziej żałosne są dyskusje na temat tego, czy na forum uroda trzeba
          pisać poprawnie- to dobitnie świadczy o poziomie dyskusji tutaj. Dlatego wcale
          mnie nie martwi to logowanie. Ot, taki sobie slums dla tipsiarek i nieuków.
          • Gość: Anetka Re: Logowanie na forum IP: *.nat.dsuj.pl 05.06.06, 21:03
            obecna na tym forum dyskusja o ortografii wcale nie jest trywialna
            jak dotąd nikt nie odparł moich argumentów przeciw maniaczkom ortografii
            a propos poziomu dyskusji - wcale nie jest niski,znam sie na tym trochę -
            jestem filozofem i obecnie piszę doktorat, he, he i co - łyso Ci???
            • Gość: gosc Re: Logowanie na forum IP: *.dsl.club-internet.fr 05.06.06, 21:11
              kicia, jesli ty jestes filozofem , to ja jestem od dokrecania korkow w
              testerach (w seforze, bien sur,niech bedzie na temat) :)))
              • Gość: Anetka Re: Logowanie na forum IP: *.nat.dsuj.pl 05.06.06, 21:19
                to miłego dokręcania, he, he
                ps dlaczego miałabym kłamać? jestem na studiach doktoranckich, dużo piszę, a w wolnych chwilach, by się oderwać i zrelaksować, przeglądam to forum, taka zmiana tematyki dobrze mi robi :-)))
                oui, oui, je fais un doctorat, Madame!

• Gość: gosc Re: Logowanie na forum IP: *.dsl.club-internet.fr 06.06.06, 10:49
                  l'étonnement est le commencement de toutes les sciences (et de la connaissance)
                  co sie dzieje, gdy rzeczy przestaja nas dziwic ?
                  • Gość: Anetka Re: Logowanie na forum IP: *.nat.dsuj.pl 06.06.06, 14:27
                    przestajemy zastanawiać się nad życiem/filozofować
                    czemu pytasz?
                    • Gość: gosc Re: Logowanie na forum IP: *.dsl.club-internet.fr 06.06.06, 20:14
                      przestajemy byc.
                      pytam, bo do tego sklonily mnie okolicznosci :)
    • bez.wyksztalcenia ZA! n/tx 05.06.06, 15:16

• Gość: justy nie IP: 213.241.34.* 06.06.06, 08:53
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka