Gość: zmarszczka IP: *.oc.oc.cox.net 17.01.03, 08:47 Mam pytanie - czy i gdzie w Polsce mozna sobie zrobic zastrzyki z botoxu ? Ile kosztuje? Dziekuje i pozdrawiam wszystkie panie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaa2 Re: botox 17.01.03, 13:34 Ja myślę,że u większości dermatologów estetycznych i niektórych salonach kosmetycznych.Z tego co się orientuję ampułka botoxu kosztuje ok.400 zł, a na ile wystarczy-to już zależy od ilości i głębokości zmarszczek, ale tak mniej więcej na same czoło. Efekt jest jednak krótkotrwały-bo od 3 -6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmarszczka Re: botox IP: *.oc.oc.cox.net 17.01.03, 20:15 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Czy moge z tego wnioskowac, ze kosmetyczki rowniez moga go aplikowac? Czy jest to zwiazane z ryzykiem? Jakim? Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: botox 17.01.03, 21:07 Kosmetyczki same chyba nie mogą aplikować botoxu, ale niektóre gabinety współpracują z dermatologami estetycznymi i oni tam robią te zabiegi.Z tego co mi mówiła moja kosmetyczka ryzyko powikłań jest prawie żadne,przez 2-3 dni po zastrzyku w tym miejscu może (ale nie musi) utrzymywać się lekka opuchlizna. Najlepiej będzie jak się udasz do dobrego dermatologa estetycznego i tam zasięgniesz wszystkich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmarszczka Re: botox IP: *.oc.oc.cox.net 17.01.03, 21:19 Dziekuje jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś