autentyczka 03.06.24, 13:10 Miała któraś? Jak się sprawdziło? Jak się porównuje do keratyny na prostowanie? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_485 Re: Botox na włosy? 03.06.24, 15:03 autentyczka napisał(a): > Miała któraś? > Jak się sprawdziło? > Jak się porównuje do keratyny na prostowanie? > Warto? Podbijam, bo też mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Botox na włosy? 03.06.24, 15:18 Robię od czasu do czasu - niby lepiej niż przed ale żeby był jakiś rewelacyjny czy długotrwały efekt to nie powiem. Włosy są trochę mniej puszące i bardziej gładkie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
autentyczka Re: Botox na włosy? 03.06.24, 15:26 A masz porównanie do keratyny? U mnie taki efekt mam po kreatynowym prostowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Botox na włosy? 03.06.24, 15:38 I ja się podłączę - czy któraś z was robiła na kręcone włosy? Co się dzieje z lokami po tym zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Botox na włosy? 03.06.24, 15:46 Robiłam raz. Włosy były idealnie gładkie i idealnie proste, a przy tym sztywne jak druty. Przez kilka tygodni. Czułam się jakbym chodziła w peruce. Mam włosy proste, ale puszące się i łatwo się układające (jak założę rano klamrę na suche włosy, to po zdjęciu wieczorem nie muszę niczym utrwalać - mam skręt do końca imprezy). Z włosami po "botoksie" nic się nie dało zrobić. Po prostu drut. Z keratyną nie porównam, bo nigdy nie robiłam (nie zależy mi na prostowaniu, tylko na wygładzeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
autentyczka Re: Botox na włosy? 03.06.24, 16:31 Dziwne- fryzjerka opisywała włosy jako idealnie miękkie… czyli nie Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Botox na włosy? 03.06.24, 16:35 Moje włosy po botoksie były bardzo miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Botox na włosy? 03.06.24, 17:15 Może mi źle położyli. Raz w życiu robiłam, nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś